Либидото... на омъжена жена

• 124 346
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 675
Как да не съм права, нали и ти четеш СО - влюбват се милите в някой глупендер с недопустимо отношение и стискат като рак, вкопчил се в гнусна вкаменолост, ама не пускат, защото мислят, че е къс самородно злато.

# 676
Считай колко си зле, щом само тогава те пожелава жена ти.. #Crazy

Manekena не е от пишещите тук, чиито коментали много ми допадат, НО! считайте колко сте добре вие, които така групово му скочихте. Не групово, колективно е по-вярната дума, скромен, задружен, eдиномислещ колектив сте си тука Simple Smile
А човека е прав, колкото и да ви е неприятно. Не е генерализирал, че либидото на омъжените е слабо, просто е констатирал как някои, основно финансови мотивации го променят рязко в положителна посока
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 677
Работя с доста млади момчета (25-30г), та според тях женените жени били ненаситни  Laughing Та скъпи семейни мъже, ами постарайте се повече.
За женените жени не знам , може и така да е . На на с обаче ни се налага да живеем с омъжени такива .
То това за ненаситните омъжени , както и за невероятният мерак на 40+  жените , е като Йети . Всички мъже сме чували и чели в бгмама за него , но никой не го е виждал на живо .Simple Smile

# 678
  • град-държава
А, не. Няма такова нещо, като да трябва или да ти се налага да живееш с някой, когото не искаш. Човек има абсолютната свобода да решава.  😉

# 679
Считай колко си зле, щом само тогава те пожелава жена ти.. #Crazy

Manekena не е от пишещите тук, чиито коментали много ми допадат, НО! считайте колко сте добре вие, които така групово му скочихте. Не групово, колективно е по-вярната дума, скромен, задружен, eдиномислещ колектив сте си тука Simple Smile
А човека е прав, колкото и да ви е неприятно. Не е генерализирал, че либидото на омъжените е слабо, просто е констатирал как някои, основно финансови мотивации го променят рязко в положителна посока
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Лиъм, то и на мъжете рязко им скача либидото при бързо или неочаквано опаричване.
За съжаление обаче масово го демонстрират не пред жена си..
Не обичам генерализациите просто, затова и така му отговорих на Манекена.

# 680
Омъжена жена и либидо? Някой вярва ли, че има такова нещо? Либидото на омъжените (пък и не само на тях) жени идва само когато има някакъв сериозна причина, като закупуване на ново жилище, повишаване на заплатата, печалба от тотото, някакъв успех на децата или нещо друго.
Ами.....Всеки мъж има такава жена, каквато заслужава!   Smiling Imp
Щом ти пускат само ако връчиш пачката или купиш някоя глезотийка, сори, сам си си виновен.....    Laughing

То това за ненаситните омъжени , както и за невероятният мерак на 40+  жените , е като Йети . Всички мъже сме чували и чели в бгмама за него , но никой не го е виждал на живо .Simple Smile
Явно, че не си случил на такава жена......   Laughing
Няма и да се случи, де....
А и качествените мъже, "случили" на качествени жени с високо либидо, обикновено нямат навика да тръбят наляво и надясно какъв е сексуалния им живот....изхвърлят се предимно разни комплексарчета.
Как си представяш възрастен мъж, сериозен, отговорен, стабилен, да се "развява" по форуми и да "развява" и фустите на жена си?!
Това го правят разни недорасляци.....пък били те и на по 40-50 години.

# 681
Аз мисля, че който мъж си има либидо, си го има и в брак, и без брак, и всякак. За разлика от нас, те не се влияят от тези неща.
Жената има либидо с нов мъж, със стар не винаги и не постоянно.

Непонятно ми е как има жени, които отварят крака само срещу съответната сума.

Аз, например, често манипулирам половинката да свърши нещо срещу сексуална награда и винаги има ефект, но чак да ми купува нещо, че да благоволя... малко множко ми се струва. 

# 682
  • град-държава
Omnia, защо не говориш само за себе си, след като очевидно изхождаш от същата позиция?

# 683
Измий чиниите и ще ти го попипам хахахаха

# 684
Omnia, защо не говориш само за себе си, след като очевидно изхождаш от същата позиция?

Не можах да те разбера, от коя позиция?

# 685
  • град-държава
От себе си. Ти си така, значи няма как останалите да са по друг начин.

# 686
Не казвам, че всички са така, по принцип говоря за себе си и за наблюденията ми върху споделеното от други хора, мъже, жени, женени или не.
Примерно 90% от мъжете в брак, с които общувам, споделят по един или друг начин( не точно споделят- по-скоро подхвърлят, бъзикат се),  че жените им рядко им пускат. Все уморени, все глава, все не знам си какво. Не им знам на всички причините, не ми е и работа. Тривиалности някакви и битовизми сигурно.
В същото време жени, които си имат някой настрани, не съм чула да се оплакват, че глава ги боли.
От тук си правя изводите.
Със сигурност има много по-различни истории, но нещо не са около мен. Нямам, за съжаление, наблюдения върху дългогодишни двойки, които да правят секс като младоженци всеки ден.

# 687
...
Примерно 90% от мъжете в брак, с които общувам, споделят по един или друг начин( не точно споделят- по-скоро подхвърлят, бъзикат се),  че жените им рядко им пускат. Все уморени, все глава, все не знам си какво. Не им знам на всички причините, не ми е и работа. Тривиалности някакви и битовизми сигурно.
В същото време жени, които си имат някой настрани, не съм чула да се оплакват, че глава ги боли.
...

И по време на ваканциите ол инкл в 4-5 * без деца и с всички екстри на майорка ли е така? Не вярвам. Когато жената е център , а не просто ежедневие и тим мембър ... не вярвам да не и се появи усмивката.

# 688
  • град-държава
Не е и задължително да правиш секс всеки ден, периоди и моменти има всякакви. 😉
Покрай мен, обаче никой не споделя и не подхвърля за сексуалния си живот. Имам няколко по-близки приятелки и се случва да си поговорим на коктейлче или повече, но от мъжете им не съм чула и копче по темата.

# 689
...
...

И по време на ваканциите ол инкл в 4-5 * без деца и с всички екстри на майорка ли е така? Не вярвам. Когато жената е център , а не просто ежедневие и тим мембър ... не вярвам да не и се появи усмивката.
И тогава ми се струва също, да. И център, и не, не смятам, че при хора, които са отдавна заедно, парите играят такава роля.
Който си има желание, не му трябват Майорки, за да си го изрази. Въпреки деца, въпреки битовизми, въпреки всичко. Обратното- който няма и звезди да му сваляш-все тая.
Изключвам парично-възбудимите жени, на които това им е малко или не професия. Grin

Общи условия

Активация на акаунт