Либидото... на омъжена жена

• 124 386
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 645
Ем, Данчо Караджов като музикант е горе-долу (аз не съм му фен), но като мъж на жена си е мухъл, сори.
Дай някой довод защо е мухъл за жена си, защото тя самата изглежда доста доволна от живота, който мухъла и е осигурил Simple Smile

# 646
та нали за това си се оженил, - за да правиш секс с един и същи партньор

Бисер от класа Joy Ще е любопитно да анкетираме 100 мъже дали се женят точно по тази причина и да видим отговорите...
Не че постановката е грешна, аз съм за моногамията в брака, но формулировката е стряскаща.
Защо да е стряскаща, нали всички мами тук сте моногамни и не би трябвало да осъждате секса само с един партньор?

# 647
Ем, Данчо Караджов като музикант е горе-долу (аз не съм му фен), но като мъж на жена си е мухъл, сори.
Дай някой довод защо е мухъл за жена си, защото тя самата изглежда доста доволна от живота, който мухъла и е осигурил Simple Smile
Да бе, ако искаш и анализ, и психопрофили ще им направя Simple Smile
Не съм казала, че някой от тях е нещастен, ти къде го прочете?
Гледала съм им интервюта заедно. Он и гък не смее да каже под строгия поглед на жена си. Вижда се, че тя е главата, по-силната, по-твърдата, по-сериозната, той гравитира около нея. Не е лошо това или добро, щом са ок двамата и им е добре. Той е музикантче, арт персона, вееща се на бял кон с музиката и изявите си.

# 648
Омъжена жена и либидо? Някой вярва ли, че има такова нещо? Либидото на омъжените (пък и не само на тях) жени идва само когато има някакъв сериозна причина, като закупуване на ново жилище, повишаване на заплатата, печалба от тотото, някакъв успех на децата или нещо друго.

# 649
Доста тъпо..Wink)

# 650
Омъжена жена и либидо? Някой вярва ли, че има такова нещо? Либидото на омъжените (пък и не само на тях) жени идва само когато има някакъв сериозна причина, като закупуване на ново жилище, повишаване на заплатата, печалба от тотото, някакъв успех на децата или нещо друго.

За жена си ли говориш?

# 651

глупости Confused

# 652

За жена си ли говориш?
Просто отговарям по темата. Житейския ми опит това показва, независимо дали ви харесва или не. Е, има и изключения, но те са толкова малко, че не си заслужава да ги споменавам.

# 653
Считай колко си зле, щом само тогава те пожелава жена ти.. #Crazy

# 654
То за всеки мъж си има жена. Бабите са го казали – каквото почукало, такова се обадило.
Има и друга: "гроздето е кисело".
Кой колкото си може и до каквито жени има достъп. Щом го е докарал жена му да има либидо само в изброените случаи, значи такава жена си е намерил.
А оправданията, че всички жени са такива са утешителни, но ще трябва да разочаровам твърдящите ги – уви, не са истина.

# 655
Интересно, защо е пусната тази тема, ако либидото на всички омъжени жени е високо в небесата?
А защо няма тема за либидото на семейните мъже?

# 656
Не знам, аз не съм омъжена.
А може би защото това е женски форум?
Може би, защото е възможно някой да не е рус или да ви гъбарка.
Не знам, не знам, толкова е сложно...

# 657
Не разбирам, защо така се подценява женското либидо от семейните мъже. Няма как съпругата да е с либидо на макс, ако е потънала в сивото си ежедневие и битовизма, грижите с децата, работата и в повечето случаи и милото.
Работя с доста млади момчета (25-30г), та според тях женените жени били ненаситни  Laughing Та скъпи семейни мъже, ами постарайте се повече.

# 658
Интересно, защо е пусната тази тема, ако либидото на всички омъжени жени е високо в небесата?
А защо няма тема за либидото на семейните мъже?
Защо на всички омъжени жени трябва да е ниско? От твоите писания така излиза.
Работя с доста млади момчета (25-30г), та според тях женените жени били ненаситни  Laughing Та скъпи семейни мъже, ами постарайте се повече.
Joy

# 659
Работя с доста млади момчета (25-30г), та според тях женените жени били ненаситни  Laughing Та скъпи семейни мъже, ами постарайте се повече.
Не е до мъжете, ако жените ако се стараехте толкова много, колкото пред нов и по-млад мъж, семейния живот щеше да е много по-лесен и по-щастлив.

Общи условия

Активация на акаунт