Либидото... на омъжена жена

• 124 339
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 690
И тогава ми се струва също, да. И център, и не, не смятам, че при хора, които са отдавна заедно, парите играят такава роля.
Който си има желание, не му трябват Майорки, за да си го изрази. Въпреки деца, въпреки битовизми, въпреки всичко. Обратното- който няма и звезди да му сваляш-все тая.
Изключвам парично-възбудимите жени, на които това им е малко или не професия. Grin

Интересно, но @пари@ се среща изключително в твоите мнения. Аз нито за пари писах, нито имах пари в предвид. Имах в предвид разтоварване, спокойствие, внимание, време за себе си и партньора и подобни

# 691
И тогава ми се струва също, да. И център, и не, не смятам, че при хора, които са отдавна заедно, парите играят такава роля.
Който си има желание, не му трябват Майорки, за да си го изрази. Въпреки деца, въпреки битовизми, въпреки всичко. Обратното- който няма и звезди да му сваляш-все тая.
Изключвам парично-възбудимите жени, на които това им е малко или не професия. Grin

Интересно, но @пари@ се среща изключително в твоите мнения. Аз нито за пари писах, нито имах пари в предвид. Имах в предвид разтоварване, спокойствие, внимание, време за себе си и партньора и подобни
Само дето не ми е ясно без пари как се случват тези неща? Или те почивките по Майорка  ги раздават за без пари?
Конкретно почивката 5 звезди all incl. имах предвид, то е ясно, че за останалите изброени неща, не ти трябват.

# 692

Само дето не ми е ясно без пари как се случват тези неща? Или те почивките по Майорка  ги раздават за без пари?
Конкретно почивката 5 звезди all incl. имах предвид, то е ясно, че за останалите изброени неща, не ти трябват.

Ами при нас стандартно почивките са там. При вас където са ... там си ги правите. Важни са останалите изброени неща, а не географското положение при прилагането им .

И да, мисля, че ти разбрах  проблема . Ти си финансово зависима, проблема ти са парите. Това показва развитието в мненията ти и особено последния. Така ли е> Тогава>
Можеш да работиш в насока финансова независимост, вместо като ти писне да си държанка на един да скачаш на друг и да се чудиш защо ти омръзва. Ами нормално. 

# 693
Аз пък си признавам, че дори и при финансова независимост, много се кефя, ако мъжът има успехи и с тях си купуваме спокойствие. Намалее ли стресът, вдига се либидото.

И пак- не говорим за млади на по 18-22, когато и най-бохемският секси тип може да ти свърши работа. На 30+ вече...ако няма комфорт- забрави да има либидо. И не е толкова до комерсиалност, нормално е към 30 качествените мъже да са си надвили масрафа и да могат да осигуряват комфорт. Ако не могат- за какво са ми? Само да ме дразнят?

Иначе това със съвременните момичета не го разбирам. И понеже имам горчив опит, оттук нататък ще гледам да ги превърна в самовлюбени принцеси, които само да се изсмеят пред перспективата да перат чорапите на муньо.

Последна редакция: пн, 08 яну 2018, 11:56 от The Siren of Titan

# 694
Това, че някоя си отваря краката заради някоя и друга пачка, съвсем не означава, че либидото й скача и че изобщо се влияе от финикийски знаци. Просто ги отваря, нещо като парола "Сезам отвори се" е.
Виж, обратното по-може да повлияе, особено върху хора във връзка, с общи отговорности и то е косвена последица от липсата или намаляването на финансите. Основната е стресът около това според мен.

# 695
Това, че някоя си отваря краката заради някоя и друга пачка, съвсем не означава, че либидото й скача и че изобщо се влияе от финикийски знаци. Просто ги отваря, нещо като парола "Сезам отвори се" е.
...

Oзначава, че може малко да скочи при подмяна на пачкодаващия. Според мен.

# 696
Не е гаранция. Нещо като отплата идва.

# 697
  • София
Виж, обратното по-може да повлияе, особено върху хора във връзка, с общи отговорности и то е косвена последица от липсата или намаляването на финансите. Основната е стресът около това според мен.

Да, де, но за мъжете е все едно- важното е да отвори краката- това го броят за високо либидо.
Не се задълбават в същността. Mr. Green

# 698
Някои мъже са наистина наивно сладки – какво казва жената и какво усеща наистина са 2 различни неща. А знаем, че някои жени са и много добри актриси, особено в леглото. :>

# 699
Някои мъже са наистина наивно сладки – какво казва жената и какво усеща наистина са 2 различни неща. А знаем, че някои жени са и много добри актриси, особено в леглото. :>

a това си е добре платена професия

# 700
  • град-държава
Стрес има и когато се бачка много и се изкарват пари. Парите освен комфорт носят и съответните отговорности.
Но аз отново ще попитам, какво задържа един мъж при жена, която не го желае и защо една жена стои при мъж, от който не 'и става и защо си мислят, че всички така? 😆
Направо ще попитам и Omnia, защо си с мъж, който ти е скучен, омръзнал и т.н.?
Ми може да са ми низки страстите, но не ги разбирам така нещата.

# 701
Стрес има и когато се бачка много и се изкарват пари. Парите освен комфорт носят и съответните отговорности.
Именно. И често се случва, че либидото ѝ да отива нахалост или се възползва някой друг, защото мъжът ѝ физически липсва (а той пък си придърпва нещо, което му е по-близо).

Затова всичко трябва да е в оптимално съотношение, за да има равновесия.

# 702
Vermillion, ако имаше поне половин процент идея какво е да си прекараш детето / децата през развод, нямаше да задаваш подобни въпроси.

Аз лично за себе си съм убедена, че никога не бих се развела само защото вече не припадам като видя мъжа си и не получавам сърцебиене, като го чуя да отваря вратата. Simple Smile

# 703
  • град-държава
Хайде сега, всяко трето дете е минало през развода на родителите си, включително и аз. А питам, защото аз лично бих предприела тази крачка при системно неудовлетворение, което не подлежи на решение в един или друг аспект.
Едно е да не получаваш сърцебиение всеки път като го видиш, съвсем друго е да живееш с човек, който не обичаш и не изпитваш никакво желание и привличане към него, а съвсем трето е когато този човек те прави нещастна и ти е откровено противен.

# 704
Дано не ни идват до главата тези ситуации Wink

Общи условия

Активация на акаунт