Либидото... на омъжена жена

• 124 306
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 795
Има и нещо друго - до голяма степен си е до характер и на двамата и до колко характерите са близки - аз например никога не съм се дразнила от чорап извън коша за пране, тениска на леглото или гащи на полилея (образно казано Grinning ). За мен няма никаква драма да хвана нещото и да го сложа в коша (все пак той има капак - твърде сложно Grin ). Мъжът ми също не се дразни, че тук има неизмита чиния или че не съм изгладила точно светлосинята риза. Просто и двамата сме drama-free за много неща и много спокойно се живее така.
Абсолютно така сме и ние. Има толкова по-интересни неща за правене и говорене от някакви си чорапи и ризи, и чинии. Stuck Out Tongue

A по повод разхвърляните човечета... мен майка ми много бързо ми обясни още на 4-5, че моите неща ще бъдат мои, докато не се разнасят из цялата къща, а ако не си ги прибирам и остават без надзор... не се знае кой "случайно" ще ги метне с боклука. И си разтребвах, и си прибирах играчките, и знаех да си сложа мръсните дрехи в коша. Няма мрън мрън, ама мързи ме. Стаята ми не винаги е била за пример, но остатъка от апартамента общо взето си изглеждаше по конец.

# 796
  • волно калдъръмче
Има и нещо друго - до голяма степен си е до характер и на двамата и до колко характерите са близки - аз например никога не съм се дразнила от чорап извън коша за пране, тениска на леглото или гащи на полилея (образно казано Grinning ). За мен няма никаква драма да хвана нещото и да го сложа в коша (все пак той има капак - твърде сложно Grin ). Мъжът ми също не се дразни, че тук има неизмита чиния или че не съм изгладила точно светлосинята риза. Просто и двамата сме drama-free за много неща и много спокойно се живее така.

Абсолютно така сме и ние. Има толкова по-интересни неща за правене и говорене от някакви си чорапи и ризи, и чинии. Stuck Out Tongue

На това място завесата се вдига, свекървата влиза триумфално и отмъква децата, за да ги махне от кочината и да ги нахрани.

# 797
Вероятно е така, но то си е до човек. Аз смятам, че и двамата сме възпитани да оценяваме другия и на грижата да отвръщаме с грижа. Иначе светът е шарен и хора всякакви.
Много съм далеч от мисълта, че го "ухажвам". Просто не оставям това, което прави за мен и за дома, да остане незабелязано. Получавам същото от другата страна. Ако нещо някой от нас двамата не го кефи, разбираме се на момента с две приказки, и пак няма драма.
Така, така... ама всичкото това ни го разказваш след колко месеца брак беше - 3м.?
Няма да питам след 30 години,
Скрит текст:
само за след 13 ще питам - ако има още 2-3 човечета вкъщи които също така да нямат драма да са си оставили чорапите/учебниците/чиниите/тениските/... ключовете/шапките... където им дошло, дали ще има къде да стъпиш и дали ще можеш "да оценяваш другия", докато те "оценяват" многократни разнотипни "мамо, мамооооо... отговори ми дееееее!" и как точно ще забелязваш "което прави за мен и за дома" и кога ще имаш време да го "отбелязваш".
Та във всичките тези битовизми, простичкото и работещо е всеки да въвежда малко ред, ей така между другото и ако има нещо да казва, да го каже, не да "намила" и "опява" с дни.
А ако чакаме да ни дойде и на двамата "отключен" и вдъхновен момент за секс, то просто няма да стане. Гушкаме си се, единия се "закача", ако дойде вдъхновение, супер, ако не... заспиваме си и така. Може и да е 6 пъти в седмицата, може и един да е, както дойде! Не винаги можем да си кажем задължително нещо хубаво, да се ухажваме... Важното е да не си лягаме сърдити, обидени.. натоварени от негативни думи и действия...
Ами, аз го казвам след 30 години заедно...е, декември ще станат 30.   Simple Smile
Има ли желание и у двамата една връзка "да върви", няма "възраст" за нея.Нещата се получават.

# 798
  • волно калдъръмче
Ами, аз го казвам след 30 години заедно...е, декември ще станат 30.   Simple Smile
Има ли желание и у двамата една връзка "да върви", няма "възраст" за нея.Нещата се получават.
А когато искаш да върви, но предпочиташ другия да тегли, а и не си много по комплиментите...

# 799
Ами, аз го казвам след 30 години заедно...е, декември ще станат 30.   Simple Smile
А когато искаш да върви, но предпочиташ другия да тегли, а и не си много по комплиментите...
Затова съм написала болднатото....
ако желанието е едностранно, няма как нещата да се получават.Все единия ще е разочарован, ощетен...
Като искаШ да върви, полагаш усилия.
Предпочиташ ли другия да тегли, и си пестиш думи и действия, значи не искаш да върви и не ти дреме за връзката.

# 800
Дами, като станат 5-10-30 години брак ще ви кажа как е Simple Smile за момента описаното от мен работи вече година и половина откак сме се събрали с Вейдъров да живеем. За да вървят нещата леко и мазно си трябват двама да имат желание. Познавайки съпруга ми, нямам основание да смятам, че след 30 години ще бъде наопаки. Дали ще те оценяват или не, си проличава бързо - била съм и в другия цирк.
За протокола - домакинстваме си всекидневно и не живеем в кочина. Въпросът е в гледната точка.

# 801
  • волно калдъръмче
Не съм казала, че живеете в кочина, а че за свека въпросните неизмити чинии и въргалящите се мръсни чорапи са точно това.

# 802
До човеци и нагласа е. Поне при мен не е до години. Сигурно аз съм леко чалната, но с годините продължавам да желая моят половин. Да, различни са усещанията, но либидото ми не е намаляло към него, а сме над 12 години вече заедно. Обаче, в предишната ми връзка не беше така. Там изгубих интерес и либидо в един момент.
Според мен всеки от нас в известна степен проектира себе си чрез сексуалния си партньор. И ако спре да харесва него, спира и себе си и обратно. Нерядко поради това се получават разминавания в сексуалното влечение и в един момент някой от партньорите започва да търси друг, да мрънка, да не желае другия, да го дразни.

# 803
Винаги съм се чудил как точно разхвърлят чораопи и гащи, че не ги и дразни. Мърльовщина си е това...
Мислите да ги носите втори път ли или какво?

# 804
Значи това, че някой се е събул където в момента му е било удобно, не значи че отлежават да се въргалят. На вас като ви дойде музата за секс в кухнята, като се съблечете, на момента всичко ли разпределяте я в коша, я в гардероба или си се кефите един на друг? В момента ми е топло, махам горното и го оставям някъде около мен. След два часа се сещам за него и отива по предназначение. Райчун, свекърва ми не се намесва в нашето домакинство и нито веднъж не си е позволила да ни изкритикува по такъв повод.

# 805
Мда, ние след тичане сега зимата се прибираме замръзнали и първата ни работа е да се хвърлим към горещия душ - всички дрехи остават в коридора на 2 купчинки, докато не излезе някой от двамата изпод душа, не се облече и не ги метне в пералнята. Все ми е тая кой от двамата ще бъде.

# 806
  • волно калдъръмче
Според мен всеки от нас в известна степен проектира себе си чрез сексуалния си партньор. И ако спре да харесва него, спира и себе си и обратно.
В смисъл, че се оглежда в него ли? Очевидно, че жената би спряла да харесва онзи си образ, ако спре да усеща обожанието и започне да се надява поне на признание. Нали за това е цялата тема?
https://www.youtube.com/watch?v=qFjBTGEWy3A

Вейдърова, не носиш на майтап начи.

# 807
Все някога се случва някой да остави нещо някъде, където не му е мястото. Е голям праз, дай да се разведем заради това! И това че понякога се случва да има неща, които не са си на местата, не значи непременно мърльовщина.
Райчун, вземи сложи една емотиконка, толкова чудесии съм чела из този форум, че вече всичко очаквам Simple Smile

# 808
Споко, то ако четеш форума редовно, ще рече, че всички живеят като в аптека, пръскат се с най-скъпите парфюми, пазаруват разумно, не пият, добри финансисти са и мъжете им винаги са готови.
И аз съм гнуслива и с повишен афинитет към хигиената, но не съм невротична търчаща постоянно женица да търка, реди и разпределя. За всичко си има време, момент и свършване. Животът е един, боклукът край няма.

# 809
  • волно калдъръмче
За децата пък... тц,тц... думите не стигат просто Grinning Все са по елитните училища или се занимават усилено с нещо според интересите си.

Общи условия

Активация на акаунт