Либидото... на омъжена жена

• 124 182
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 885
Не си е търсел причина,а може о да е,но това постоянно хвалене на половинката наистина комплексира другага.И при нас е така,голям късмет имам,страхотен мъж,не е за изпускане бла бла,а в къщи е страшен дечко понякога.От твзи комплименти,той се възгордя и сега при спор никога,ама никога аз не съм права,все аз не разбирам,мисля само тъпотии и т.н.Но аз не мисля да бягам.Онази нощ сложих картите на масата и си казах какво ми тежи,да му мисли той!  На моменти съм по-емоционална и ми дотяга от всичко.

# 886
Аз не съм се възгордявала, само аз си знаех какво ми  е като някой каже " ей каква маса направила жена ти, кога е успяла като ходи на работа" , като знаех какво ще последва като си тръгнат гостите ...

# 887
Пак си мисля, че е до мъж..))
Имах връзка, (8 г) в която също никога не съм отказвала. И даже се смеехме, че секса ми срещу главобол - позивната ни беше “боли ме главата”..

# 888
Защо,карате ли се? Ние не се,радвам се,че го хвалят по-скоро ме дразни той,защото не показва че му е хубаво,но като се скараме той е до болка убеден,че той ще успее,а аз не.Мен това ме влудява.

# 889
Аз не съм се възгордявала, само аз си знаех какво ми  е като някой каже " ей каква маса направила жена ти, кога е успяла като ходи на работа" , като знаех какво ще последва като си тръгнат гостите ...
Това е супер комплексарско. Аз обичам като ми хвалят мъжа. И аз си го хваля. Е, някой път се бъзикам с него. Grinning Ама, ако не го хвалех попринцип сигурно щеше да се обижда.

# 890

И какво? Използваш секса като защита? Хм, интересна тактика...
Просто ми стана смешно жена в "разцвета на силите си", защото на 30-33 години е пикът на сексуалността при жената, която при това не се е задържала достатъчно дълго с един партньор, за да си омръзнат или битовизмите да убият страстта им, да се хвали и дава за пример на жени с дълъг брак с един и същ партньор, в някои случаи дори единственият мъж в живота им.
Все едно някое 18-годишно момче (когато пък е пикът на мъжете) да се присмива на чичаците на 40 – 50+, че не правят секс по 3-4 пъти на ден като него и не са постоянно в ерекция.
Отделен е въпросът, че не всяка жена може да се възбуди и да иска да прави секс с човек, който се отнася с нея като с парцал или минимум с пренебрежение. Обикновено се получава точно обратното, което и се опитваме да обясним някои жени тук в темата.

# 891
Бих искала да прочета повече от жени с над 10-15 годишни връзки. За мен 7 години е нищо. Или 2-3 връзки по 3-4 години с различни мъже. Тогава либидото е ясно. Rolling Eyes

# 892
Не защитна реакция Сийке, просто характера ми е такъв. Не съм се сърдила дълго време, умея да прощавам и ми е харесвало да правя секс. Искала съм да си запазя семейството . Просто някой хора не обичат да им е хубаво.Нито се хвала, нито пък се давам за пример.

# 893
Ами зависи от гледната точка. Някои хора обичат да им е хубаво и когато не им е, не се и сещат за секс.
Не мога да си представя милият да ти кръшка, а ти да го желаеш страстно и да се раздаваш на макс всяка вечер в спалнята. Особено пък ако ти натресе и венерическа болест. По-скоро се сещам за жени, които тихомълком ще си го излежат в затвора, отколкото да разтворят обятия и да правят секс.
Но пък има хора мазохисти, които се възбуждат от болката – физическа или душевна. Хора всякакви и е добре, че сме различни.

# 894
Вижте сега, не виждам защо се закачате с мен ......Като с разболея се лекувам със секс . Като ми е криво си оправям настроението със секс . Като съм изморена се приспивам със секс. Ако не съм изморена след секс меся тесто . (и не е шега това)

И не си сама....  Smiley
Скрит текст:
Дори мъжът ми си има "дежурна реплика", като се оплача от нещо/мрънкам за нещо:
 "Имам идеалното лекарство за това!"  Smiling Imp
Аз неведнъж съм писала, че си лекувам перманентното главоболие със секс....идея нямам какви хивически процеси протичат в тялото ми, но ми минава.
Да уточнявам ли, че "под юргана" се решават всички проблеми и вече 30 години има ефект?
Друг "принцип" ми е никога да не си лягаме скарани.За тези 30 години се е случвало 2-3 пъти...и то не точно скарани, а на различни мнения по даден въпрос, който остава за ДОдискутиране и в следващите дни.
За мен, а и явно за него, щом досега не се е опъвал, началото на деня ми е особено важно.И не желая да го започвам сърдита, кисела, намусена, без настроение.

# 895
Ами зависи от гледната точка. Някои хора обичат да им е хубаво и когато не им е, не се и сещат за секс.
Не мога да си представя милият да ти кръшка, а ти да го желаеш страстно и да се раздаваш на макс всяка вечер в спалнята. Особено пък ако ти натресе и венерическа болест. По-скоро се сещам за жени, които тихомълком ще си го излежат в затвора, отколкото да разтворят обятия и да правят секс.
Но пък има хора мазохисти, които се възбуждат от болката – физическа или душевна. Хора всякакви и е добре, че сме различни.
Има,има за съжаление повечето от познатите ми са такива мазохости.Няма да си развалят "Рахатя за едно е*ане" Не ми се е случвало и не знам как аз бих постъпила,но със сигурност,няма да продължим заедно.

# 896
  • град-държава
Няма любов, няма желание, няма секс- това е от мен с 12 годишен стаж.
Лично аз все още не съм изпадала в положение да не изпитвам желание към  съпруга ми. Каквото и да става, то си е там. Останалото... зависи.

# 897
Ама някъде споменах ли, че съм знаела , че кръшка ?

# 898
Изобщо, като чета някои постове, стигам до извода, че за поддържане на женското либидо винаги високо е нужно периодично да се сменят мъжете. Даже колкото по-често се сменят, толкова повече ще хвърчи в небесата.
Отлетят ли пеперудите, сменяш мъжа и готово!  Hug
Наистина е така. И при мъжете същото!

# 899
Изобщо, като чета някои постове, стигам до извода, че за поддържане на женското либидо винаги високо е нужно периодично да се сменят мъжете. Даже колкото по-често се сменят, толкова повече ще хвърчи в небесата.
Отлетят ли пеперудите, сменяш мъжа и готово!  Hug
Наистина е така. И при мъжете същото!
Готино звучи, но е до едни определени годинки. След 50 годишна възраст едва ли някой ще има сили и нерви да сменя периодични гаджета +  ще е станал твърде циничен ако е натрупал огромна бройка.

Общи условия

Активация на акаунт