Либидото... на омъжена жена

• 124 178
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 900
Мик Джагър не се е спрял...

# 901
Скрит текст:
Изобщо, като чета някои постове, стигам до извода, че за поддържане на женското либидо винаги високо е нужно периодично да се сменят мъжете. Даже колкото по-често се сменят, толкова повече ще хвърчи в небесата.
Отлетят ли пеперудите, сменяш мъжа и готово!  Hug
Наистина е така. И при мъжете същото!
Готино звучи, но е до едни определени годинки. След 50 годишна възраст едва ли някой ще има сили и нерви да сменя периодични гаджета +  ще е станал твърде циничен ако е натрупал огромна бройка.
Да не говорим, че ако цял живот си гонил "Михаля" за тръпки и пеперудки, на дрЪти години оставаш сам като кукувица и няма дори кой да те напсува.....Тъжна гледка са застарели самотници с вид на коцкари.

# 902
Да не говорим, че ако цял живот си гонил "Михаля" за тръпки и пеперудки, на дрЪти години оставаш сам като кукувица и няма дори кой да те напсува.....Тъжна гледка са застарели самотници с вид на коцкари.
Точно затова мисля че полигамия не трябва да бъде омаловажена от обществото.

# 903

Че тя омаловажена ли е? Всеки може да живее едновременно с колкото си партньори иска, стига да са съгласни. Вярно, брак може да има само с един от тях, но бракът и така е демоде. Laughing

# 904

Че тя омаловажена ли е? Всеки може да живее едновременно с колкото си партньори иска, стига да са съгласни. Вярно, брак може да има само с един от тях, но бракът и така е демоде. Laughing
Трябва да няма публично порицание. Като усещвам ако нямаше порицание и обиди - щеще всеки бы правил това Simple Smile и всички би били щастливи

# 905

Трябва да няма публично порицание. Като усещвам ако нямаше порицание и обиди - щеще всеки бы правил това Simple Smile и всички би били щастливи
Т.е., искаш официално разрешение да се праскаш с когото ти падне, а жена ти да ти се радва и да няма нищо против?
Боже, прибери си вересиите!!!

# 906
Т.е., искаш официално разрешение да се праскаш с когото ти падне, а жена ти да ти се радва и да няма нищо против?
Айде и жената може да прави какво иска. Мисля, че с тези простотии какви има във света се движим точно натам.

# 907
Айде и жената може да прави какво иска. Мисля, че с тези простотии какви има във света се движим точно натам.
Добре де, лесни и разюздани жени под път и над път,Намери си една такава и си се праскайте на воля.
Защо ти трябва обществено одобрение?

# 908
Не ми трябва обществено одобрение. Искам да няма обществено порицание. Има разлика

# 909
  • София

А, не всеки- само който може да си го позволи.
Нали не си представяш, че живееш с 5 жени, които те издържат, докато ти хвърляш чоп с коя да започнеш тазвечерния маратон!? Mr. Green

# 910
Не ми трябва обществено одобрение. Искам да няма обществено порицание. Има разлика
Обществено порицание би имало, ако решиш да се оправяш на "площада".А кому е нужно?
Със или без обществено порицание/одобрение, сексът е интимно занимание и обществото няма "място" там.

# 911
Обществено порицание би имало, ако решиш да се оправяш на "площада".А кому е нужно?
Общественн порицание има кога ти оженен и си сваляш омъжена колежката. Кога си на каса в магазина със жена и директно предлагаш на момиче. Кога вие излязохте със приятели и той има приятна жена, предлагаш на нея.

Ама има порицание. Има и битки понякога в тези случаи Grinning

# 912
Общественн порицание има кога ти оженен и си сваляш омъжена колежката. Кога си на каса в магазина със жена и директно предлагаш на момиче. Кога вие излязохте със приятели и той има приятна жена, предлагаш на нея.

Ама има порицание. Има и битки понякога в тези случаи Grinning
Извинявай, ама това не е полигамия, а банален курвалък.
Така се оправят животните, а предполага се, хомо сапиенс е достигнал едно маааалко по-високо ниво в развитието си.

# 913
Извинявай, ама това не е полигамия, а банален курвалък.
Така се оправят животните, а предполага се, хомо сапиенс е достигнал едно маааалко по-високо ниво в развитието си.
И аз така казвам. Във момента този поведение общество смята за животното. Затова малко хора се позволяват и ограничават себе си.

Ама наистина като замислиш няма аргументи що трябва да бъде така. Обществото решает какво е нормално, какво не.

Геи/лесби не е болест - решихме, документирахме и вече нормално. Трансвестити - нормално е. Става.

# 914
  • град-държава
Аз ли внезапно окьоравях, или нещо не е Ок с постовете на horseride!? 😒
Нищо не разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт