GoT 31 - Always keep your foes confused

• 69 662
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
пурпулетк, дали е с малко или много грим не споря. коментирах, че снимката е специално подбрана-
Скрит текст:
официална рокля, плюс стегната прическа, самата Роуз на официално събитие, а не е неглиже, да   ходи на кино или в ресторант да речем.
инак добре, за грима съм съгласен - малко грим има.
и двете  снимки са от червени килими - също съм съгласен, но това само доказва че са подбрани.

попътувал съм доста - В Гърция (3 пъти), в Албания( за кратко) в Македония (7-8 пъти), в Сърбия , че дори за кратко в Турция. само в Румъния не съм ходил. Мечтата ми е да посетя Дубровник  и Задр в Хърватска и Будапеща в Румъния и ще смятам че съм обходил  Балканите
Инак искам най-много да се върна отново на о-ов Тасос голямо впечатление ми направи.

хайде наистина да се намеси някой модератор, че темата отдавна замина.

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 00:32 от Джон Сняг

# 196
  • София
пишете, пишете, трябва да догоним откраднатия живот  bowuu

# 197
И какво ви пречат мненията на хората, че искате да бъдат изтрити? Не са обидни, не са вулгарни и обсъждат актьорския състав на филма. Аз ги намирам за едновременно интересни и по темата

# 198
Джони, преж живота ди не съм виждала село, като описаното от теб. Всички са с ток, интернет, течаща вода. Особено край Пловдив селата са много развити. Богаташите си купиха къщи там, построиха палати. Примерно доктор Е, има вила-хотел в Белащица... и в Родопите има много хубави села, някои развити и за туристи, като Триград. Все пак говорим за 21 век, нали. И във въпросното село в което си бил, може само тази къща да е била такава. Щом интернет има и на Хижа Безбог, не знам в кой затънтен край на България си бил.
Има тема-информирай модератор, също на всеки пост има опция да се докладва, някой толкова като иска.

# 199
  • Плевен
Здравейте, видях, че има линк към книгите в читанка, но не мога да го отворя. Някой може ли да ми каже има ли ги безплатни за теглене?

# 200
Влез в Читанка и си ги изтегли

# 201
  • Варна
Така де, но дамата споделя, че не и се отварят линковете, не мога да знам къде точно и реже достъпа, но може въобще да не може да стигне до линковете за сваляне, а не просто за зареждане на съдържанието.

delenita, пробно просто опитай да отвориш с друг браузър. На работа на мен Хром доста често ми прави номера с линковете, уж активни, уж ги визуализира като линк, но колкото и да кликаш нищо не се случва. Фаерфокс обаче се справя, IE също - само понякога обаче.

# 202
Аз от читанката съм теглила само на телефон и не съм имала проблеми. Единствената особеност при мен е да съобразя формата който тегля с приложението през което чета...

# 203
Здравейте, видях, че има линк към книгите в читанка, но не мога да го отворя. Някой може ли да ми каже има ли ги безплатни за теглене?

В какъв формат ти трябват?

# 204
Джони, преж живота ди не съм виждала село, като описаното от теб. Всички са с ток, интернет, течаща вода. Особено край Пловдив селата са много развити. Богаташите си купиха къщи там, построиха палати. Примерно доктор Е, има вила-хотел в Белащица... и в Родопите има много хубави села, някои развити и за туристи, като Триград. Все пак говорим за 21 век, нали. И във въпросното село в което си бил, може само тази къща да е била такава. Щом интернет има и на Хижа Безбог, не знам в кой затънтен край на България си бил.
Има тема-информирай модератор, също на всеки пост има опция да се докладва, някой толкова като иска.
аделинда
Скрит текст:
иди в Кюстендилско, селото на баба  - се намира близо до Бобошево и ми елементарни условия нямаше, а къщата й е единствената богаташка къща. водата - или от кладенеца, или в някакъв резервоар.   Интернет няма как да се поддържа - преди 25 години нямаше компютри , а днес селото е почти изчезнало, в него от село с 1000 души, днес има 60 човека, старци, всички избягаха по София, старците само по ИНтернет си говорят. В Пловдив има много развити села, но там е изключение, в Равногор например белогвардейци са правили ток и вода перз 1928 г., освен тоав селата по Балкана и Средногорието са добре развити още от преди Освобождението; а повечето села - иди да видиш Видинско, иди да видиш  Кюстендилско, иди да видиш Кърждалийско - са много зле откъм инфраструктура. Специално в Триград съм ходил - пътя е жива мъка, ако нямаш джип не се захващай,* а къщите с нищо не впечатляват, нито баня има хубава, нито някакъв лукс, че да ми ги дааваш за пример, а неселението се състои от помаци, които са по-агресивни и от турците в Кърджали.
*на Ждрелото как се минава - това е приключение.

П.С. подскажи с кой бутон да уведомя модератор? долу са два - цитирай и полезно, и не е нито единият от тях.

П.П.С. ани пробвай с друг браузър, а ако и така не става - виж на рулит. няма представа дали книгите ти ги има, но понякога проблема е в браузъра. много често Хрома прави мизерии, с Фокса би трябвало всичко да е наред-

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 10:32 от Джон Сняг

# 205
  • Вестерос
Няма нищо за триене ТУК! Хайде да не издребняваме.

Джони, първата рокля на Роуз е ЛИЛАВА, не бяла!

# 206
тиф, има доста спам. няколко страници сме говорили за странични неща, които нямат отношение към филмите/книгите или имат малко отношение.  Ако обаче искате да не трием - да не трием. Лично за мен, последните няколко страници са спам.

П.С. няма да влизам повече в полемики  по тема, която мисля, че затворихме.

П.П.С. и за филми ми се е случвало да не може да ми зарежда понякога хрома, а като използвам файерфокса всичко да е наред.

# 207
  • Варна
П.С. подскажи с кой бутон да уведомя модератор? долу са два - цитирай и полезно, и не е нито единият от тях.

Джони, честно любимец си ми, въпреки че пораждаш доста спам. Няма лични нападки от твоя страна и грубиянщини, просто мненията ти все остават неразбрани или криво разбрани и някак си предизвикват лавина от закачки и спорове.

Между другото - Да! Само два са бутоните долу ама в дясно. Ти долу в ляво въобще оглеждал ли си се какво още има? Simple Smile Тук леко ще те жегна, не с цел заяждане, а с цел да обясня защо те репликирах относно изказванията за италианките... ама също така си пропуснал и грозните италианки да забележиш, та затова си вярваш, че са сред най-красивите просто защото снимки си гледал, записи в далечен план, и лични приятелства имаш с италиански семейства, но първо поживей сред хората, както аз над 2 години и половина ежедневно се разминавах по улиците с германци, обядвах с тях, хобита упражнявах с тях, работих с тях, в съседство живят с тях.... нищо лошо не искам да кажа, но така набедената хладна германска красота, в която те потапя дългото ежедневие малко не отговаря на лириците и на тяхното възхищение към дадена феноменална красота. Леко истината друга се оказва и патоса и обожествяването почват да си губят блясъка. Нищо лично, пак да кажа. Даже май съм от малкото, които се опитаха да разгадаят доводите ти, впечатленията ти, склонностите ти. Красиви са италианките, но тук-там може би провокиран бързо да отговориш на провокация взе, че не много тежки аргументи изтъкна. Едно е на снимка или кадър грозна не си видял, друго е поне за година да си се слял с тях и наблюдавал кога как се обличат, как се променят, фризират, какви деца раждат и т.н. Първото, което е по снимки само и отбрани кадри просто не важи, на тази база не може да се обобщава.

# 208
  • България
Роуз въобще не ми е любимка, но няма селско излъчване. По-скоро леко злобно. Кифлите с подутите устни и опулените очи приличат на селянки, нажилени от пчели. Роуз е фина дама.
Обаче, Джон- нещата, които пишеш за селото са много грозни.
   Ако нямаше циганска престъпност, отдавна да съм някъде на село.
Не мисля, че има нещо за триене в темата. Чакаме финала на историята, защо да не споделим впечатления за актьорския състав.
   Софи е забравила да си облече пола за сватбата 😋.

# 209
  • София
За актьорите - ок. Но за още десетина актриси, неучастващи в сериала, за италианците, испанците, за скандинавците, мъже и жени, за селяните, за селото въобще, за селото на баба му, за съученичките му, дали пушат и как се гримират...JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт