GoT 31 - Always keep your foes confused

• 69 657
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Никой не коментира, че Софи и Мейси са облечени в цветовете на Таргариен. Mr. Green

Относно спора за "селския"вид на Роуз, ха-ха нелепо е...
Какво им става на тези български мъже, чалгата съвсем им е замъглила ума.  ooooh!

# 181
Я, Джони пак го подгони логореята.
Аз се чудя що има 3 изписани страници днес.
Аз много им се радвам на двамата.
Чудя се кога Лена и Педро ще се вземат официално

# 182
Елица, позна защо темата е нечетима Wink
Джонка, не съм те питала аз какъв ти е идеала, защото грам не ми пука. Попитах те за италианките, защото имам лични наблюдения от пътувания там и те като тип външност нямат нищо общо с тези от списанията. Масово лицата им са с трайни последици от обилното пушене (особено на тези след 35-40 години) и са минали само покрай Моника Белучи, а дрехите им са толкова неглиже... Да се говори че били красиви като нация... хм, не бих казала... Виж, мъжете им повечето се доближават до списанията, много се пипват...
Скандинавците че били мускулести Grinning пак да питам - бил ли си там? Не че няма яко напомпани като по филмите, но чак пък да им е обща черта..  по-скоро имат много татуировки Joy
И ти показах Роуз без грим, ще ме прощаваш, тя не че в сериала с ролята на дивачка е много гримирана, ама хайде... не изглежда кой знае колко по-различна без грим от колкото на червения килим... Направо е нелепо като сме гледали Роуз толкова епизоди в сериала където си е направо без грим да обясняваш как нямало да я познаеш... Пълна щуротия...
П.П. http://rechnik.info/невзрачен

# 183
Ох, присетих се що не чета тази тема... благодаря за снимките на младоженците, прекрасни са Simple Smile
Замъкът е уау, изтекоха ми очите по него, и интериора, и всичко.
Завиждам на Кит и им пожелавам много любов

# 184
Леллеее, виждам 44 отговора и трескаво чакам да се отвори темата. Хиляди предположения за няколко секунди:
-изтекли снимки от сетовете;
-изтекли чернови на сценария;
-изтекло..... каквото може да изтече...

пък то Neutral Face  изтекли селските моми /по Джони/

# 185
Елица, позна защо темата е нечетима Wink
Джонка, не съм те питала аз какъв ти е идеала, защото грам не ми пука. Попитах те за италианките, защото имам лични наблюдения от пътувания там и те като тип външност нямат нищо общо с тези от списанията. Масово лицата им са с трайни последици от обилното пушене (особено на тези след 35-40 години) и са минали само покрай Моника Белучи, а дрехите им са толкова неглиже... Да се говори че били красиви като нация... хм, не бих казала... Виж, мъжете им повечето се доближават до списанията, много се пипват...
Скандинавците че били мускулести Grinning пак да питам - бил ли си там? Не че няма яко напомпани като по филмите, но чак пък да им е обща черта..  по-скоро имат много татуировки Joy
И ти показах Роуз без грим, ще ме прощаваш, тя не че в сериала с ролята на дивачка е много гримирана, ама хайде... не изглежда кой знае колко по-различна без грим от колкото на червения килим... Направо е нелепо като сме гледали Роуз толкова епизоди в сериала където си е направо без грим да обясняваш как нямало да я познаеш... Пълна щуротия...
П.П. http://rechnik.info/невзрачен
пуруплетке,
Скрит текст:
на световни първенства по футбол - пък и на европейски - де що съм гледал във публиката -всички италиянки са хубави. И на концерти - също. Остави певиците. Публиката - една грозна ако намериш - пак добре. не говорим тук аз актриси. за спортен форум - също - няма да срещнеш грозна италианка. Хайде от мен да мине - едно изключение все ще се намери. виждал съм достатъчно снимки във Фейсбуук, моите познати от Италия (те живеят в Капуа) са пращали включително и на хора там - еми няма такова нещо на жени с трайни последици от пушенето. Богата ти е фантазията. Хубави са жените. И не говорим за някакви пластик.

показа ми Роуз, чак когато стана невъзможно да не ми я покажеш,...първо ми извади най-шарматните й снимки, и като те принудих, тогава ми я покааз без грим и все да търсиш колко са грозни другите жени.
П.С. не съм длъжен да позная всеки актьор или всяка актриса които са играли поддържаща роля и са се мернали за 7-8 епизода. Колко пък епизода да сме я гледали?  Във втори сезон, най-много - малко и в трети, и то не в целите сезони, а отделин части. А колко време НЕ сме я гледали.....вееч има пет-шест години.

хайде стига вече. не ти ли стига, че тръгна да се заяждаш за една моя реплика за селската мома, и направи темата в спам? сега и вина искаш да ми припишеш! на всяка моя реплика ти имаше заяждане, а посел защо съм отговарял?
постоянно ми вкарваш думи, които не съм изрекъл аз ако тръгна да се заяждам   просто не искам да си мисля какво ще стане.

# 186
Джони, просто е забавно какви неща пишеш Joy Не ми говори за кадри от световни първенства, пак режисьори и оператори ти показват фенки от публиката, не се излагай... Показват най-атрактивните девойки! Разбирам че не си бил в Италия, не коментирай просто какви са като нация... Любимата ти Кейт Бекинсейл е англичанка, по твоята логика всички англичанки ли са красиви?!
Показах ти точно 4 снимки на Роуз, не съм ги подбирала много, първите хванати взех, даже нарочно гледах да не е много напудрена... Роуз е част от сериала, коментираме я, не съм те питала АЗ за странични твои трепети Wink

# 187
пурпулетке,

Скрит текст:
За публиката - цялата ли публика е подбрана? като я покажат в далечен план, как не се намира една грозна италианка? във Фейса как не съм виждал грозин италианки? познавам няколко италиански семейства няма грозни жени сред тях. Ти сигурно познаавш стогодишни жени.

Пак се отплесваш да даваш частни случаи. Кейт Бекинсейл е актриса, съвсем нормално е да изглежда по-добре от нормалното. Повечето англичани са грозни. Но ти си знаеш едно - даваш частни случаи. Накрая ще ме принудиш като във вица да хванем всеки едино от 60 милиона италианци и да гледаме един по един грозни ли са или красиви. И сигурна пак няма да стигнем до компромис, защото това което е красиво за мен, може да е грозно за теб - и обратно.

Да бе, не били подбрани снимките на Роуд. ОНази със сватбената рокля, беше подбрана отвсякъде. И с червената рокля - също. За другите  две няма да коментирам, там наистина може да не си подбирала, но онези две за които споменах само дето нямаха панделка.

съгласен съм че Роуз е част от сериала и я коментираме, но  имаше реплика на Елица - мисля че тя беше - че не харесва Роуз - и когато направих коментар как ми изглежда - като селска мома - ти се включи с някакви злобни заяждания към мене, да ме репликираш на всеки пост. Нищо общо няма това с трепетите ми.

А "трепетите ми" дойдоха след като  ирена ме помоли да пусна линк, на жена която не е тунингована.
и като пуснах  оливия Уалйд ти написа

"Джони, извинявай за въпроса, но бил ли си в Италия ей така да се "отъркаш" в местните и къде точно си бил?" - доста грубичко, пък и е очевидно, че именно ти се се интересуваш от моите "трепети".

хайде стига моля ти се.... принуждавам ме да ти отговарям за неща които са извън темата.

Втори път  - и последен - те моля, накрая ще престана и ще те оставя сама да си говориш.

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 19:29 от Джон Сняг

# 188
  • Варна
пурпулетке,

Скрит текст:
За публиката - цялата ли публика е подбрана? като я покажат в далечен план, как не се намира една грозна италианка? във Фейса как не съм виждал грозин италианки? познавам няколко италиански семейства няма грозни жени сред тях.  

Ето виж как сам си задаваш въпроси и сам си отговаряш. Елементарни изводи като 2 и 2 равно на 4. Далечен план, плюс подбрани снимки във фейса и Воаля! - на 100% италянките стават неземни хубавици.

# 189
Джони уби рибата. Интересно, че коментарите са му в стил все едно насила него го карат да се жени за нея, че вече и претенции има. Да са живи и здрави младите. Обичат се и са се взели. Пук уж интелектуалец с толкова претенции към визията!
Джони, личи ти че не си ходил на село. Там хората са не по различни от останалите, не рядко по-работни, по-скромни, по-интелигентни. А такива хубавици има, за които можеш само да си мечтаеш, в което съм убедена. По красиви от Игрит естествено, но дори не са “селски благороднички” от Шотландия. Най-красивата естествено красива жена, която познавам е рижа. Беше моя съученичка и не вярвам да има мъж да не е точил лиги по нея. Грима я правеше посредствена, уеднаквяваше я с другите. Красотата е в различното.

# 190
пурпулетке,
Скрит текст:
рядко някой ме е вбесявал толкова.Тази бялата рокля, на първата снимка, не е ли "сватбарска"? с такива рокли се ходи на сватби, балове и официални приеми. Отвсякъде подбрана снимка. Ама иначе е съвсем случайна снимка! най-случайната снимка!
То и снимките в червената рокля са най-случани.

нямах намерение да го правя, но  понеже се вбесих - ето ти една подбрана снимка на Роуз Лесли на която трудно мога да я нарека хубава https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%BE%D1%83%D0%B7_%D0%9B%D0 … ore_(cropped).jpg

говориш как италианките били грозни защото пушели. Аз познавам хиляди българки и сред тях няма и пет жени, които да не пушат, но трудно мога да се сетя  за някоя която да е наистина грозна. Как си представяш грозните жени - с окапващи зъби, от пушенето?

В класа ми бяха 12 момичета и 8 момчета - само 1 момче пушеше обаче всичките момичета. В курса ми в Унивиреситета бяхме 25 души - 3 момчета. Нито едно момче не пушеше, обаче само 1 момиче не пушеше. И т.н. примери мога да давам много. При всички случаи българките пушат повече от италианките значи ли това че масово следва да са грозни по твоята логика  която е - пушеща жена е равно на грозна жена?  познавам много жени които пафкат по 10 цигари на ден и нито една не е  грозна.

има познати семейство италианци не са грозни.Сега не говорим за някакви супер модели на Селин Дион, но съвсем нормални мъже и жени.

Артемис
Скрит текст:
картината на Майстора не я пльоснах аз, а пурпулетка.  Освен това може да е  класика но всеки човек има свое отношения към класиката.  Ако е за въпрос - Достоевски и Толстой са ми ужасно скучни, нищо че са класика. при единия в "записки за подземието" почти няма пряка реч, при другия - само философски размисли на Льоханкин в Ана Каренина, без никакво действие.
Значи хайде да не подхващаме и  актрисата която играе Денерис, че работата съвсем ще изпростее. инак ако е за  аз  считам много малко от актьорите за подходящи  - Натали Дормър, Чарлз Данс, Мейси Уилямс, Алфи Алън, Софи Търнър  а донякъде - с условности - Питър дънклидж и Лина Хеди.  Повечето артисти обаче въобще не са съобразени с това как изглеждат героите в книгите. Предполагам, че толкова им е бил бюджета на НВО.

инак също смятам че да се изпишат 5 страници е смешно отдаван помолих да престанем, но пурпулетка не престава. На всеки който ме репликира мога да дам пространни обяснения, но тогава темата ще отиде още 10 страници спам, при положение че  заяжданията към мен не престават.

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 23:41 от Джон Сняг

# 191
Карай, да върни темата..
За мен Софи-то не беше подходящо облечена.

# 192
  • София
Карай, да върни темата..
За мен Софи-то не беше подходящо облечена.
D

Ама пък страхотно изглежда Laughing

# 193
  • София
Ужасни тоалети наистина, особено на Софи, булчинската рокля ми хареса.

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 23:51 от Елица

# 194
Джони, за пореден път се убеждавам че не умееш да гледаш, четеш, слушаш и т.н... На снимката от коментара ми който си цитирал Роуз е с лилаво-синьо дантелено горнище и пола в животински принт, това не е сватбарска или булчинска рокля... И двете снимки са от червени килими и си личи с колко малко грим е като за актриса... Вбесявай се колкото си щеш, пак си в грешка...  Joy
Пожелавам ти скоро да попътуваш малко, да видиш на живо истински италианки, испанки, скандинавки и т.н. Ама като гледаш да виждаш, не както гледаш сериала - без звук и с превъртане на половината сцени Wink

Общи условия

Активация на акаунт