Мнението ви за различните автомобили

• 88 327
  • 880
  •   1
Отговори
# 120
Хондата и аз я харесвам много. Наистина много. Обаче знам, че харчат жестоко, а и не са много добри, като изпълнение. Иначе за визията им две мнения няма - наистина са красиви. Онзиден видях един такъв бял - изглеждаше страхотно /аз съм фен на бели или черни коли/

Шкодата ми харесва външно, но като цяло не съм фен на марката. Освен това търся нещо по-малко. Не обичам да карам големи коли или джипове. А и два големи джипа не ни трябват - един голям за дълъг път с децата е достатъчен

Киата - харесва ми, но четох доста лоши мнения за нея. Бързо се разтропвала, а таблото го правели от някаква гадна пластмаса, която се напуквала от слънцето след известно време

Микрата - нещо новия модел наистина са го орязали, като екстри. Гледах я вчера пак, че нещо натам ми вървят нещата. Това с ел. стъклата отзад не го бях забелязала, но наистина е неприятно. Най-вече защото ги заключвам заради децата. Освен това ми е странно, защо по-старите модели имат автоматик, а най-новия не. Даже мисля да отида до Нисан и да поразпитам. Може и тейст драйв да направя. Дразни ме кожата по таблото, но до колкото четох може да се поръча без нея, а само с лайсни. Аз лично не обичам да взимам чисто нови коли, но за Микрата май няма друг вариант. Като цяло държа на изключително малко екстри - дневни лед светлини, мултиволан, климатроник, ел пакет, подгряващи седалки, навигация, парктроници, по-голяма кубатура и коне, бензинов двигател и задължително автоматик. Ако има вариант за панорамен покрив би било супер, но и без него ще мина. Другото не ме интересува кой знае колко. Вижда ми се, обаче и доста ниска - дано на живо да не е така, че иначе няма смисъл.

# 121
Hug Браво за решението ти. И ние семейно сме само на бензин. Хич не ги харесваме дизелите.
Задължително трябва да караш Микрата. Честно казано не знам дали много ще ти хареса след audi-то, не само защото е по-малка, но най-вече защото е много мудна. 90 коня просто не са и достатъчни, за да е динамична и май няма автоматик. На фона на нея новата Ibiza с 115кона автоматик направо лети.
Скрит текст:

# 122
Честно си признавам, за Ибизата не съм се и сещала дори. Ще я разгледам и нея.

Аз Микра карах точно преди Аудито - ето тази

Това беше любовта на живота ми. Беше 1,4 бензин, 90 коня /88/, но беше ръчка. Беше пушка от всякъде. Държеше се много добре на дълъг път, по завоите, имаше всички екстри за модела - много си я обичах. Сигурно затова сега дърпам все натам.
На бензиновите коли единствения недостатък им е, че трудно се продават след това. Хората бягат от бензин, което при малки коли с малки двигатели е странно. Колко пък ще вдигне разхода този бензин? Но хората са си свикнали с дизел и това е

Мерси за идеята със Сеата Simple Smile

# 123
Аз харесвам дизела само заради големия въртящ момент. Иначе икономията на гориво често ти излиза през носа.

# 124
  • На планетата земя
Аз харесвам дизела само заради големия въртящ момент. Иначе икономията на гориво често ти излиза през носа.

Абсолютно съм съгласна,дизела е икономичен само ако се кара много на извънградско,за градски условия и на кратки разстояния никак не е икономичен,имаме и в двата варианта и имам възможност да сравня.Иначе ми харесва момента как ме залепя дизела на седалката при изпреварване. Laughing

# 125
Един бърз въпрос -  VW крадат ли ги? То е ясно, че всички коли ги крадат, стига да поискат де. Въпросът е дали мога да го държа пред блока

# 126
Тоарег, Тигуан или Пасат заминават като топъл хляб, сигурно и други модели. Много лесно се обучава ключ през диагностиката. За кой модел те интересува конкретно?

# 127
Тоарег, Тигуан или Пасат заминават като топъл хляб, сигурно и други модели. Много лесно се обучава ключ през диагностиката. За кой модел те интересува конкретно?

Този Голф

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11516792072249277

и новия Т-Рок

https://www.volkswagen.bg/t-roc

# 128
Втория със сигурност ще е атрактивен. Около вас не може ли да се намери някой гараж под наем да му сложите един СОТ? Честно казано аз пред блока бих държал е36 и до там Simple Smile Скоро в Люлин са вдигнали две пежо 407...за какво си говорим

# 129
Люлин е ясен - в Люлин веднъж един кара по мен, когато бях с Аудито. Ама буквално по мен до блока, пред който паркирах. И същата нощ бяха откраднали едно Ауди А6 на един съсед на свекърите.
Обаче пред съседния блок гледам, че държат две С класи 2009 г. и два нови Пасата.
Гаражи няма никъде - нито под наем, нито се продава. Дебнем ги постоянно. Веднъж изпадна един и точно преди да го платиме го премерихме. Оказа се, че колата не се побира вътре, защото е къс хахахаха

Ти не казваше ли, че може да се сложи в колата някаква джаджа?

# 130
Люлин е ясен - в Люлин веднъж един кара по мен, когато бях с Аудито. Ама буквално по мен до блока, пред който паркирах. И същата нощ бяха откраднали едно Ауди А6 на един съсед на свекърите.
Обаче пред съседния блок гледам, че държат две С класи 2009 г. и два нови Пасата.
Гаражи няма никъде - нито под наем, нито се продава. Дебнем ги постоянно. Веднъж изпадна един и точно преди да го платиме го премерихме. Оказа се, че колата не се побира вътре, защото е къс хахахаха

Ти не казваше ли, че може да се сложи в колата някаква джаджа?

Може и е вариант ще ти обясня на лични. С нея няма да могат да я вземат, освен ако не дойдат с репатрак и полицейска отцепка. Но пак ще има щети по нея, ще изтръгнат модула за алармата, ще се разправяш със застрахователи и т.н.

# 131
Lady, ти в София ли живееш или във Варна? Не знам защо съм запомнила, че си на морето.Simple Smile

# 132
Lady, ти в София ли живееш или във Варна? Не знам защо съм запомнила, че си на морето.Simple Smile

Ех Варна, Варнаааа - това ми беше мечта от малка. Исках да се оженя за варненец и да отида да живея там Simple Smile Уви, не ме огря. От София съм Simple Smile

# 133
  • Варна
Лейди, бягай като дявола от тамян. Аз съм във Варна, карам пасат и преди три години ми го откраднаха Simple Smile

# 134
  • На планетата земя
По тази логика да караме само стари коли,и аз съм от Варна. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт