Мнението ви за различните автомобили

• 88 401
  • 880
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте в избор на кола съм,бюджетна -какво ще кажете за, suzuki swift 1.2 GL 5DR L2 V01 66KW -22.12.2011г, много ли са малко к.с,не карам бързо.

# 691
  • София
Честно казано, помня че БМВ 1 хечбек имаха някакъв проблем в задното окачване, ще си припомня как беше. Ама пак зависи колко е старо, с какъв двигател и р.н.

# 692
Аз идвам с ново питане - търся мнения за Ситроен DS3 - 2013 - 2015 г.
Има двигател 1,6  дизел, 92 кс, което ми се струва добре за толкова малка кола и двигател 1,2 бензин, 82 кс, което се чудя дали не би било малко. Интересува ме дали са достатъчно здрави - ако попаднем на читави разбира се. Иначе на вид вън/вътре синковеца много ги хареса.

# 693
1.6 дизел са доста масови и са нормално здрави. При кофти гориво развиват проблеми с дюзите както всички дизели. Вече за конкретната модификация с 92 коня трябва да си погледнете ако има нещо допълнително във форумите на марката.

И двата варианта обаче ще са мъка по магистралата. А само за градско дизелът ще много наказан от безумните еко зони на общината. Поне в София, но вероятно и другаде ще ги въведат до няколко години. Май дадоха малко заден с контрола, но не се знае какво ще стане догодина.

# 694
Здравейте , има ли някой, който кара Fiat 500 X
С по мощния двигател 2.0
Automatic
Моля за мнение!

# 695
  • Sofia
Какво ви е мнението за Форд Мондео за първа кола за 19годишно момиче?

# 696
Голяма е, да не се изплаши. Все пак трябва да паркира. От друга страна си е нормална кола, направо я хвърляш в дълбокото.

# 697
  • София
Грозна е. 😁

# 698
Ще има автоизложение в София 18 - 27 октомври. В периода имам едно ходене до София. Заслужава ли си да отделя време на изложението? Нещо промоции, минус 20-30-40% дали ще има? Grin

# 699
  • София
Не знам за коли, отговарям по принцип. Октомври е силен месец, с много продажби на всичко. Съответно търговците пускат промоции, за да правят още по-голям оборот. Така че и при колите би трябвало да има промоции.

# 700
Ще има автоизложение в София 18 - 27 октомври. В периода имам едно ходене до София. Заслужава ли си да отделя време на изложението? Нещо промоции, минус 20-30-40% дали ще има? Grin
Не знам как да го кажа по-неутрално. Ако очаквате да видите някакви супер модерни коли най-последен модел,няма такива. Но си заслужава да се посети. Интересно е.
Много исках да видя Опел "Каскада" кабриолет,но н-я-м-а.

# 701
Жената иска да и купя кола.
И имаме спор - какъв цвят да е - червена или сива. Само да не е зелена.
Кои са най-надеждни?

# 702
  • София
Жълта, продават ги заедно с шофьор с изкуствен интелект 😊

# 703
Цветът няма значение, стига да е Москвич Simple Smile

# 704
И децата знаят, че червените коли са най-бързи.
Нещо промоции, минус 20-30-40% дали ще има? Grin
Сериозно ли очакваш да ти дадат -40% на изложение? Най-много някоя екстра подарък, ако поръчаш най-новия модел и чакаш дълго за доставка.
По-големи отстъпки дават официалните дилър за останали бройки от стария модел, когато излезне нов или фейслифт. Ама това едва ли ще го показват на изложението и пак няма да е 40%.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 20:06 от bboiko

Общи условия

Активация на акаунт