Към Юни месец тайничко надничаме, щастливи сме, рожденниците си обичаме!

• 11 284
  • 264
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ели, докарала си естествения цвят ли вече.
Ц  Naughty Естественият и той е черен, сега съм светло кестенява, по-светло от очите ми.
Ще се видим, кажи кога и къде.

# 136
  • някъде ... тук ...
Упс, сори Embarassed Забравила съм, май те бях питала пради време Thinking
В околността ли или утре - ако има среща на НДК-то?

# 137
  • No Line On The Horizon
Здравейте!
Със закъснение искам да честитя по ред на номерата.
Дженап, ЧРД, да си жива и здрава!
Нансен, да ти е жива и здрава малката едногодишна принцеса. Четох, четох, но снимки не видях от вашето тържество  newsm78
Сиси, честито ви християнче!
На всички Елени също от сърце пожелавам много щастие и късмет!
Браво и на проходилите и озъбилите се малчовци!

# 138
  • някъде ... тук ...
Бях ви обещала снимка на сандалите от Барселона:

- тук се виждат горе-долу Sunglasses

# 139
  • София, център
Здравейте момичета!

Благодаря Ви за прекрасните, мили и сърдечни пожелания по повод първия рожден ден на дъщеря ми!
Трогната съм, че сте помислили за нас!

Рождения ден мина прекрасно! Справили се бяхме с организацията от петък, така че съботата да остане само за наслаждения!

Луси като че ли усети, че й предстои специален ден, защото се събуди много рано, и противно на предвижданията ми, че ще бъде кисела, се усмихваше жизнерадостно и си пееше по бебешки!

Много се гушкахме двечките! После я пипна татко й!

След обяд, когато пристигнаха гостите, Луси още не се беше събудила от следобеден сън, но като се пробуди, пристъпихме към контенето! Изненадващо за мен, не даде признаци, че й е неконфортното в рокличката, пред вид многото фусти и воали, напротив, моментално тръгна да показва красотите!

Смешното беше, когато излизайки тържествено от стаята си и когато всички я наобиколиха, за да изразят възхищението си от нея, тя направи поклон, и леко стресната, с кръгом, се прибра обратно в покоите си  Laughing Laughing Laughing

После се наложи да й обяснявам, че тя е центърът на внимание, и повод за прекрасната сбирка, а дали ме разбра...сигурно Laughing Както и да е, пресрами се, и влезе във вихъра си!

Свещичката на тортата се успя да духне, по скоро с пръсти искаше да я изгаси, но на помощ се притече един батко!
Пяхме й "Честит рожден ден", а тя ни ръкопляскаше със светнали очички!

Впечатление ми направи, че беше доста спокойна и усмихната, за разлика от майка си!

Аз в такива мигове съм изключително напрегната, и общо взето не мога да се насладя на хубавите моменти, жалко! Осъзнавам важността на събитията по-късно, когато имам време да ги осмисля и възприема по правилен начин!

В интерес на истината към края на деня всички бяхме гроги, така изморена не се бях чувствала от първите дни след раждането й! Емоции, вълнения, притеснения, а и не малко труд, и тичане около нея!

Бяхме предвидили вечерта с татето да излезнем самички, но от първоначалната идея за късна, романтична вечеря, стигнахме до кафе на открито в Градската!
Просто чувствахме необходимост да осъзнаем и споделим емоциите си, от бременността ми, очакването, мига на раждането, запознаването с детето ни, за n-ти път да изслушам разказа му за времето, когато е чакал пред родилното, за мига в който са му съобщили, че е станал баща за пръв път в живота си, за момента в който е видял Луиза в ръцете на акушерката, да му разкажа, за първата майчина целувка, която е получила Луси от мен на операционната маса, и усещането ми, че докосвам хладна морска пияна с устните си, нещо което докато съм жива няма да избледненее от съзнанието ми!

И ей такива работи, просто имахме нужда да бъдем и малко сами на този ден!

Ох, много съм чувствителна, и сега ми се пълнят очите! А знам, че на моменти това ми пречи!

Снимкии има в изобилие, ще ви ги покажа, като и ги източа, сега са в апарата, и чакам помощ от колега, че записвачката е при него, а той е при шефа! Уф, пак ежедневие!

Още веднъж, благодаря ви момичета, за топлината!

И честит имен ден на нашите дами, носещи хубавото име ЕЛЕНА!

Последна редакция: пн, 22 май 2006, 17:06 от Nansen

# 140
Аууууууууууууууу, ЕлиТ-о,  умирам за такива. Със здраве да си ги носиш!

Чакайте да се изфукам - вчера Лора и мойте младежи се видяха.  Много приятна среща на сянка и кафенце стана. После ще кача снимки, ако Сети не ме изпревари.

Нансен, страхотно си го описала, чак се просълзих. Целувки!

# 141
Здравейте!

Нансен много добре си го написала, направо настръхнах. Пожелавм ти още много хубави моменти като този.
ЕлиТ много са хубави обувките, и аз харесвам такива.
Сиси честито Християнче, много да ви радва.

# 142
  • София
Нансен, много вълнуващо си го описала  Hug И все пак чакаме с нетърпение снимките  Wink
Елито, страхотни са ти сандалите  Peace

# 143
  • София, център
Мацки, боря се с апаратурата!

# 144
  • София
Нали съм си емоционална та още една бройка в клуба на просълзилите се!Много хубаво и емоционално си го написала Нансен!
Пожелавам Ви още веднъж да изпитате това преживяване!

# 145
Момичета, много ви благодаря за пожеланията за Еленка!

вчера ми беше много натоварено, за това искам и аз да ви поздравя сега, скъпи мои другарчета Елени!

желая ви ей туй:

усещате ли жегата на картинките?  Mr. Green

# 146
  • София, център
Момичета, почнах да катеря снимки от РД-то!

Долу, при подписа линка, знаете!

Ще кача колкото мога сега, че става бавно, останалите утре!

P.S. Снимала съм без светкавица, явно в данданията не съм се сетила да я пусна, яд ме е!

# 147
Привет!!!!

Момичета, (момчето ни нещо се губи напоследък Thinking)
искам да ви почерпя скромничко по случай 2-годишнината от бракосъчетавката Mr. Green
(мъжът ми твърди, че се чувства женен за мен от мига, в който ме целунал Embarassed Crazy - демек вече 6 години) Laughing
 beer2 beer3 beer beer3 beer2 cheers Wine Glass Wine Glass  food002 cheers cook cook cook

НАНСЕН,  майна, ми разтече ми се грима бе, чедо!!!! Страшно хубаво, айде и снимков материал!
Сиси, аз честитих ли ти newsm78 Да е весела и засмяна малката християнка и много да ви радва!
ЕлиТ, страхотни сандалки.......само да те пипне Калинчица, както обичко връзки, сиджимки и кабелчета Mr. Green hahaha Joy много обичам и аз такива!

# 148
  • Sofia
Роси, Честито християнче! Да ти е жива и здрава и само радост да ти носи!
Нансен много и хубава принцесата!  Grinning

# 149
Луиза е невероятна с тази рокля, страхотна е.
Нансен, имаш ли и твои снимки, гостите, тортата, дай още.

Бубе, с тази елфщица и стоте зъба вече ме довърши! Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт