Към Юни месец тайничко надничаме, щастливи сме, рожденниците си обичаме!

• 11 285
  • 264
  •   1
Отговори
# 120
Честито на имениците и именичките!
Честито на ЕлиТ, Хотчето, Изабела и Елена на Бубето!!!!
Много го харесвам това име, ей!
Да сте живи и здрави!

Ина_Хрис, пожелавам ви приятно изкарване и много весели преживявания по време на пътешествията!
Браво на Хрис!

Аз все още се чудя кога да направя прощъпулника newsm78 иска ми се съвсем хубаво да си ходи, сега прави най-много 7-8 крачки и тупва на дупе Mr. Green

Последна редакция: нд, 21 май 2006, 14:08 от galg

# 121
Честито на имениците и от мен. Весело изкарване на празника. Много здраве и късмет ви пожелавам мили момичета.

# 122
  • Sofia
Честит Имен Ден!  party006
Да сте живи, здрави и да не се отървете от любов и пари! cheers

# 123
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ХУБАВИ ЕЛЕНИ!!! ДА СА ЗДРАВИ, ДА СА ЩАСТЛИВИ И МНОГО ГЛЕЗЕНИ И ОБИЧАНИ!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 124
  • някъде ... тук ...
ЧЕСТИТО НА АДАШКИТЕ  bouquet ДА НИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО И НИЕ ПО КРАЙ НЕГО   Sunglasses

БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА Hug

Хайде и аз да почерпя по  beer beer3 beer2 cheers Drunk Wine Glass

И да се похваля - днес на СофияЛенд Гого се пусна да ходи - прави по 3-4 крачки и сяда и после пак и така  Sunglasses

Хайде лека вечер, че аз се готвя за гости Heart Eyes

# 125
  • гр.Варна, сега Германия
Честит рожден ден на малката Лусилка.Нека да е жива и здрава и винаги много щастлива! newsm59
Честит имен ден на всички именнички.Носете си името със здраве!  bouquet

Hameleonche, много е хунаво телефончето.Със здраве да си го ползваш.И аз съм фен на Nokia
Уbag, честити дрешки на малките принцеси Grinning
Вили, не се притеснявай, важното е детето да е добре и да изглежда весело.То вече е нормално да не надават по много.Аз дори не знам колко е качил Мартин, последната консултация беше на 6 месеца и сега другата е на годинка.
Аз сам решила утре да правим прощъпулник на Марти но ще се чудя newsm78.Той вече се пуска и прави доста стабилно по 5-6 крачки, но ако не трагне след питката newsm78.Хм, вие правихте ли вече?
А и да се похваля, вече си имаме билети и от 1.юли до края на септември сме във Варна.Така че варненски мами и ние може да си организираме една среща. Simple Smile

Браво на Лорката.Дано вече само самичка да си заспива Heart Eyes
Ина Хрис, пожелавам ви приятно изкарване Simple Smile

# 126
Здравейте момичета, днес кръщенката мина чудесно имаме си вече християнче, да почерпя по случая beer Wine Glass cook cook
Роси беше много послушна, много добре мина в църквата съвсем малко похленчи, когато дядо поп я взе, ама то май е нормално като се замисля newsm78 
Снимки по късно, че сме каталясали, одеве се прибрахме и докато оправя да се разтоварим и то станало никое време. Подаръци много, дрешки от хубави по- хубави, играчки, колело си имаме, изобщо страхотни работи, а и парички. А мама получи много букети! е и аз се изфуках!
Хайде после ако не ме домързи много ще се вясна пак.

# 127
  • гр.Варна, сега Германия
Сиси, честито ти християнче, да ти е жива и здрава малката Роси  bouquet

# 128
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЧКИ И ИМЕНИЦИ, СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО И НЕКА ТО ИМ НОСИ МНОГО ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ!   bouquet
Сиси, честито християнче, много да те радва и да ти е жива и здрава!   bouquet
Хотче, честита прическа, много искам да те видя, кога ще ни задоволиш любопитството?
Лека вечер на всички  Hug

# 129
Здравейте, момичета  Hug

Честит имен ден на всички именички. Да сте живи и здрави и много обичани!!!

Хотче, честита ти прическа. Хайде вади снимките - трябва да проверим какъв е резултата от 5-те часа  Wink

Сиси, честито ти християнче. Да ти е жива и здрава!

Ние днес бяхме на Витоша, времето беше чудесно. Стилян беше кисел, защото спа малко, но пак си изкарахме добре. Долу в линка съм качила снимки. Който желае да заповяда.

Вчера му купихме обувки:

На Примиджи са обувките, от "Стил 99" в Младост.

А ето и сандалките:

На К&К са. Тях ще ги носи след като проходи доста стабилно, защото отпред няма пръсти.

Лека нощ, че съм скапана от големите разходки!

# 130
Честито на всички именнички - да сте живи и здрави и винаги обичани. С гордост да си носите името и само красиви моменти в живота.
Малко със закъснение честитя, но си бяхме на село. Прибрахме се към 22:30 - чипкахме се всички и сега лягам че умирам за сън.

# 131
Искам да честитя с мъничко закъснение на Луси и разбира се на мама Нансен и тати за прекрасния празник.  newsm59

Също искам да нацелувам и именниците! Hug Hug Hug  love001

sisi&rosi, честито ви християнче.  bouquet

# 132
  • София
Добро утро!

Честито християнче на Сиси!Чакаме снимки!
Честити стъпчици на Гого!
Честити обувки на Стилиян,но снимките не се виждат!
Момичета искам да попитам РД-то на 24 или 25 юни ще бъде?Изникна ангажимент, който не мога да откажа при положение,че не знам точна дата за големия РД.
Хубава и слънчева седмица!

# 133
  • София
Добро утро, поспаланки  Mr. Green
Питайте ме що съм се излюпила толкова рано - Емма си има лимбички около ушетата и тоооолкова сладка  Heart Eyes, станах да си я гледкам Wink

Сиси, честито християнче   bouquet Радвам се, че всичко е минало хубаво. Да се похвалиш със снимков материал.
Ели, браво на Гого  Grinning Май ще правите рожден ден и прощъпулник заедно  Wink

Не мога да се снимам и да ви се покажа, защото ми се развали фотото. Но петте часа бяха основно за обезцветяване на косата, знаете, че от година и половина съм синьо-черна. Сега съм кестенява с преливащи нюанси. Толкоз. На живо повече  Mr. Green

Али, не е честно пък  Crossing Arms

Петята, къде се загуби пак? Очаквах клюкини от Хавайско, а три дни мълчание, нито ред  newsm78

# 134
  • някъде ... тук ...
Здрасти Hug
А-а поспаланки - то не значи, че кат не сме у форума, спим Mr. Green

ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ СИСИ  Hug

Ели, докарала си естествения цвят ли вече. Дай да се видим и ще те щракна с нашето фото Mr. Green

Гого явно се чувства удобно с обувките, само навън ходи по малко - в къщи не ще да се пусне или ако се пусне - сяда веднага. Ще видим тая работа Thinking

Ние два дни почти не сме се прибирали в къщи. В събота ходихме на МилкаЛенд, после на Панчарево да караме лодката с дистанционно и на една кръчмичка на водопада - от 10, та до 18 - навън. Вчера цял ден бяхме в СофияЛенд - Ради се размаза от кеф, и ние покрай него Sunglasses

Хайде чао за сега Hug

Общи условия

Активация на акаунт