Към Юни месец тайничко надничаме, щастливи сме, рожденниците си обичаме!

• 11 287
  • 264
  •   1
Отговори
# 105
Поздравления, обаче.......

Пак ще се фукам  Flutter Този път с нова прическа и цвят на косата. 5 часа стоях в салона, фризьорката видя зор докато ми обезцветио косата, но резултатът е много добър, фук-фук  4470

Naughty Naughty Naughty
без снимков материал Thinking не се приема фук-фук  Laughing Sunglasses
бързо сега и до фотото и  Laughing

# 106
Фук-фук  smile3534 ,аз се чудя къде зачезна.
Ще трябва да се представиш тез дни на щателна проверка в целия си блясък  bowuu (и без това е замислено клюкарско сборище  Party)
Жури- господжа Ганка Пенкова и аз   bouquet
Пък дано се засрамя ,че корените ми са един пръст вече  Embarassed

# 107
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАЛКА, СЛАДКА ЛУСИ!ДА РАСТЕШ ЗДРАВО, БЕЗГРИЖНО И ВЕСЕЛО ДЕТЕ И ДА НОСИШ МНОГО РАДОСТИ НА МАМА И ТАТИ!!!
 bdbaloni bdbaloni bdbaloni
 hbday hbday hbday
newsm51 newsm51 newsm51

# 108
Али, не се притеснявай, че ме занимаваш. Не те интересуват причините какви са, защото може да са различни и не си блъскай главата, а заведи детето на снимка и после на доктор да види как са нещата. Понякога костта, която е над зъбчето не се е стопила напълно и то пробива по-трудно. Мисля, че е въпрос на време да се подаде, така че без излишна паника  Wink
Хамелеончето, ами аз паста не слагам, защото така или иначе ще я плюе или гълта. Нека засега свикне с четката, а по-нататък паста. Самото изчеткване на зъбенцата засега е достатъчно за да падне малкото плака, която е полепнала по зъбчетата от приема главно на въглехидратите. Дано съм била полезна Mr. Green
Хотче, нема тъй да се разминеш- не сме видели нито резултата от диетата, нито прическата. И фукането по махленски на само две от нас, дето да разправят после не се приема Flutter

# 109
Мона - тенк ю   bouquet
Значи никаква паста за сега. Поне докато се научи да плюе:) Хайде отивам че е много нервна - преди малко така се хецна назад че се уплаших че стана някой сакатлък. Много сме нервни - дразни я всичко. Пох да я взема от земята, а тя започна да се изпъва и нервничи, оскуба ме яко, одра ми устната - защо ли е тази агресия  Thinking да се показват тези зъби че вече направо луднах. Mr. Green

# 110
  • някъде ... тук ...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛУСИ!

# 111
ЧЕСТИТО НА ЛУСИ,
НА МАМА И НА ТАТИ!

# 112
  • София
                                                         ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛУСИ!

ДА РАСТЕ ЗДРАВА,РАДОСТНА И ЩАСТЛИВА,А ДНИТЕ И ДА СА ИЗПЪЛНЕНИ С МНОГО ВЕСЕЛИ ИГРИ!

# 113
  • София
Мона благодаря за отговора!Това и мисля да направя да го заведа на снимка и после на зъболекар.Дано да е нещо безобидно,че самия факт,че зъболекарката ми каза да направя снимка пък после ще говорим,а и ти ми казваш първо снимка и да не си мисля...
Да се похваля на Мели и избива четвърто зъбче,но този път отгоре!Дано всичките и капризи и невъзможното и поведение последните седмици да е било от зъбите-два за последната седмица. Нищо че не съм се оплаквала как на моменти ми идваше да се гръмна заради ужасното и поведение.Буденето вече отдавна не го броя за нещо ненормално.
Хотче честита прическа!Ти какво сега мислиш,че като правиш нова визия за четвъртата декада /да знаеш не е толкоз страшна/ ще минеш без снимков материал ли? Naughty

# 114
Добро утро, днес съм станала рано-рано не ме свърта, оправям се за кръщенката на малката. Та пия едно кафе в движение, ама как трябва да видя форумчето. Като се завърнем от тържеството ще ви пиша с подробности. За сега толкова.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!!! Със здраве да си носите хубавите имена!!!

# 115
sisi&rosi,как ме изпревари само Heart Eyes
Честит имен ден на всички адашки
А от мен- като за начало   food010, а малко по-късно- beer3
Специални пожелания за много здраве на адашката на Ганка Пенкова

# 116
  • София
Честит Имен Ден /на Хотчето,ЕлиТ,Изабела,Елена на Бубето/!

Да Ви е живо и здраво хубавото име!

# 117
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!!!

Да ви е живо и здраво името!

Ние вчера правихме прощъпулник на Хрис.
Избра си книгата,отверката ,пиромолива и черпака.Или- ще чете много за да стане инжинер и ще помага в домакинството на жена си  Wink

# 118
Ние днес заминаваме - първо на гости при баба и дядо и след това при тате.
Няма да ни има близо месец и половина.Ще се върнем чак за рожденния ден на Хрис.

Чао на всички!
Весело изкарване на първите рожденни дни на вашите слънчица!

# 119
  • София
Айде и аз да почерпя  Coffee  food010 beer cheers eat Drunk

Честито и на ЕлиТ, Изабела, Елена на Бубанка!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт