Към Юни месец тайничко надничаме, щастливи сме, рожденниците си обичаме!

• 11 291
  • 264
  •   1
Отговори
# 90
Хайде кафеджийкиии   food010
Ха познайте кой пак не е спал  smile3516
До 3-4 ч. Бобсъна ревтуни,после папа и се поокроти,обаче аз се облещих.
Сега всичко мъжко, барбар с Ба-то (  animal037) кърти,кака ви Изабелка сърфииира из нета.
Жега голяма тази нощ.И стадо комари  #2gunfire
Направо откачих.
Бобсънчо спи по боди с къс ръкав в лятна торба,на отворена тераса  ,ама се чудя дали няма да го простудя. newsm78
Я кажете с какво ги морите комарите?

# 91
Хайде да ти правя компания
Все още във Варна няма комари , но миналата година с Райд .
Да и при нас нощно време ,започва да става горещо

# 92
И аз съм на линия за кайвето!

# 93
Честит Рожден Ден на Луси, с Ицко й желаем безгрижно детство, изпълнено с много весели игри.   newsm59  nbirthday   Gift
Нансен, да ви е жива и здрава и много да ви радва!   bouquet
И аз съм на кафето  Tired Снощи и аз почти не съм спала, но не защото Ицко се е будел, а от преумора не можах да заспя до 12:30 и в 5:30 Ицко се събуди да яде и пак си заспа блаженно, а аз се пуля от тогава и не можах да заспя. Сега ми е още по-уморено.
Изабела, Ицко спи по боди, но все още е в зимния чувал, че и с олекотена завивка е завит. Все разправям на свекито, че сигурно му е горещо, но тя да не го изстудим случайно.
Приятна почивка на всички желая и да прекарате много добре почивните дни  Hug

# 94
 nbirthday Честит Рожден ден на малката сладурка Луси   newsm59  Gift  bigdance2 dazzler1 dance  ura newsm18  costumed034 Tada babydust7 4470 smile3522  party006 bdbaloni baloni baloni happy bd

Вече е голямо момиченце - много здраве, щастие, прекрасни и щастливи моменти, безгрижни детски игри и много успехи. Честито на мама и тати че си имат такава кукличка.  Heart Eyes Мого целувки от нас и весело изкарване на празника.

# 95
Честит рожден ден!!!
Много целувки от нас с Бобсъна  newsm59 nbirthday newsm67 newsm38 Gift  ura dance  bigdance2  Party Time  4uu  costumed034 Tada baloni happy bd bdbaloni baloni

# 96
Честит Рожден Ден, Луси!!!
Мило детенце, бъди здрава, много щастлива, игрива и засмяна !Много радости, забавления и разбира се мнооооооооого подаръци на този прекрасен празник!
Честито и на вас, мили родители, продължавайте да се радвате с много любов на малката си красавица и бъдете много щастливи!

# 97
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ,СЛАДКА ЛУСИ!!!

bigdance2 :newsm59  ura bdbaloni baloni hbday happy bd baloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni baloni baloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni baloni baloni

# 98
  • София
Честит Рожден Ден на малката сладка Луси!
Да растеш много здрава, весела и щастлива!
Пожелаваме ти безгрижно детство и много смях и игри!

# 99

Честит рожден ден на Луси. Да е жива и здрава и много, много да радва мама и тати!!!  bouquet Heart Eyes

Момичета, и аз днес съм от неспалите през нощта. Стилян като се събуди в 1.00 ч. и ококори едни очи, та до 4.20 ч. Първо беше весел. После взе да реве, ама здравата, и да рита с крачета. Според мен го болеше коремче. Знам ли, вчера го бях поразсъблякла навън.... newsm78. Незнам какво му беше, ама ние с мъжа в чудо се видяхме и ръцете ни откапаха да го люшкаме да заспи.

Уфф, оплаках ви се, ама не се сдържам. Даже херпес от притеснение ми избива.

# 100

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛУСИ!!!!
Пожелаваме ти здраве и късмет, много щастливо детство и весели, безгрижни игри!!!

Нансен, честито и на теб, мила! Нека малката принцеса ви носи само радост и винаги да звучи в дома ви детски смях!

# 101
  • Sofia
Честит Роджен Ден на голямото момиче! nbirthday
Много щастие и радост да донесе на мама и тати! newsm67  party041

# 102
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛУСИ! МИЛО ДЕТЕНЦЕ ЖЕЛАЕМ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ ЗДРАВЕ И ДА РАДВАШ МНОГО МАМА И ТАТИ!

bouquet newsm59  bigdance2 newsm18 Tada  costumed034

Нансен да ви е жива и здрава и незабравими моменти с малката сладуранка

# 103
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛУСИ!!![/

Желаем и много радости и безгрижно детство!

# 104
  • София
Пак ще се фукам  Flutter Този път с нова прическа и цвят на косата. 5 часа стоях в салона, фризьорката видя зор докато ми обезцветио косата, но резултатът е много добър, фук-фук  4470

Общи условия

Активация на акаунт