Към Юни месец тайничко надничаме, щастливи сме, рожденниците си обичаме!

• 11 272
  • 264
  •   1
Отговори
# 180
Привет!
Лусилка е малка принцеса с тази роклячка. Нансен много сте хубави Hug
Лилу много гадно, дано ви се разминат антибиотиците Praynig.
Хамелионче и Акса ме хапи. В момента в който я взема си навира муцунката в бузата ми и се опитва да ме охапи, а като успее се залива от смях #Crazy Честит пояс на Маринка.
Гале момичетата са ти казали облечи нещо спортно и в което се чувстваш удобно. Много хубаво да си изкараш Sunglasses

# 181
Дано Стефи и Жорко бързичко оздравеят  Praynig Hug
Ето една снимчица от срещата, не знам защо се е получила с такава форма  Wink

Другите са в албума "moite priqteli"
Лека нощ на всички  Heart Eyes

# 182
  • София
Съкровищнице, по-голяма блейка съм от теб  Wink Пропуснала съм да ти честитя годишнината от сватбата  ooooh! Но сега го правя и от сърце ти желая мноооого години любов и щастие с любимия мъж   bouquet А за сваляне на черното бягай на фризьор. Аз защоп мислиш киснах 5 часа оня ден, едва се свали  ooooh!

Гаджетата са много сладки  Heart Eyes Сега ще разгледам и другите снимчици.

Лилу, дано бързо им минава на твоите момчета и да не се стига до по-сериозно лечение  Praynig Така е в жегите, изпотяват се, настиват, трудно е да ги опазим  Confused

Мацки, за срещата да питам всички ли гласувахте вече, за да уточним вече деня и часа. Виждате какви са адски жеги и смятам, че е немислимо да е в обедните часове.

# 183
Здравейте, аз днес съм без деца и сега си пия спокойно кафенцето пред компа. Но няма да е за дълго защото ме чака голямо чистене newsm79 1ironing wash 1dishes
Хотче аз гласувах вече, но за часовете 12-16 и сега като се замисля наистина ще е горещо. Но пък ако е 16-18 часа ще трябва да пътуваме в най-големите жеги и да останем да спим в София.  newsm78 Ох незнам каквото решите момичета.
Отивам да гледам снимките на Лорка

# 184
  • Варна
Здарвейте,
Честит празник!
Искам да чиститя на на Луси (с голямо закъснение Embarassed) рождения ден! Бъди жива и здрава малка госпожице! Радвай мама и тати с красивата си усмивка! дано имаш най-щастливото детство!!
Луси е малка принцеса! Браво Нансен, страхотна мома си родила и отгледала!
Ние малко се позагубихме, бяхме малко в София, после имахме абитурентка, пък и това хубаво време...ама хич не се завъртам в къщи Mr. Green
Много се радвам че ще се срещате....и малко ви завиждам!
Ние сме добре, на Зара и избива горен зъб и нещо малко сме с температура Cry Нещо горните излизат по-трудно май newsm78
Жорко, Стефи И Лори са много сладки!! Боже колко порастнаха децата ни..направо страх ме хваща! Толкова бързо лети времето., че имам чуство че немога да запомня всеки хубав миг и всеки важен момент!!

# 185
Добро утро мамита. Времето е прекрасно - днес в Сливен няма детска кухня и мама се поти над тенджерата старателно д аподготви менюто на малката за деня. Покрай нея и ние трябва да папаме, та затова реших докато са големите жеги да сготвя и после спокойно да излезим като попремине слънцето. Вчера малката изгоря от слънцето само докато отидем до кухнята и обратно, не че не направихме и един тигел на главната ама това е друг въпрос. Забравих да я намажа и малко й се поопърлиха ръчичките и кръчетата. Днес със сигурност ще се м ажим. Не забравяйте мами да мажите дечицата - че слънцето е доста жарко. До после милички и приятна разходка. А болните дечица да оздравяват бързичко че хич не е приятно в тези жеги да са болнички.

# 186
Здравейте!

Времето е направо страхотно и вече ми се ходи на море. Ние обмисляме да ходим и тримата,но незная дали ще се получи. Представа си нямам как ще пътуваме с колата с детето (няма климатик), сигурно нощем. Ох, как ми се иска още днес да тръгнем.

Никол е малко хремава, но нищо сериозно. Сега спинка милата, ходихме навън и направо се умори от ходене. Хваща ми само едно пръстче на ръката и ходи. аз се уморявам, а тя незнам направо.

Разгледах снимките на Луси, направо е като пинцеса в тази рокля. Много е сладка.

Гаджетата са много сладки. Другите снимки обаче не съм гледала. Сега отивам.

# 187
Нансен, нека е здрава и щастлива едногодишната принцеса Луиза!На снимките е великолепна!

Спорен житейски път на прохождащите Гого и Хрис!

Сиси, да ти е живо и здраво християнчето! Heart Eyes
Хот Ели, честита ти нова визия!  bouquet

И Васил е като Жоро и Стефи. Дано да се разминат милите с антибиотика. Лилу, пиши как са децата.

Ето го Васко с температура на празника в градинката на София.

# 188
Здравейте и честит ви празник!
Тук в Свиленград голям празник, децата от детските градини и училищата манифестираха, много сладки, спортистите бяха облякани с екипите си, гимнастичките с трика, балерини имаше, танцьорки, големи сладури. Само тази лудница не ми хареса, кафета бяха препълнени и толкова народ в този град не съм виждала никога, даже и в събота, когато им е пазарен ден и всички пременени отиват на центъра.
Лилу, дано се оправят децата, като чуя за антибиотик и настръхвам, дано не се налага  Praynig
Силве дано и на вас бързо ви мине хремата.
Много са сладки Лорка, Стефи и Георги и какво любовно оформление  Heart Eyes
Хамелионче, браво за ентусиазма ти да готвиш в тази жега. На Ицко му купих една супа на Овко и един дует на Хип за десерт, а следобед може да му забъркам киселче с бисквитки вътре, то поне става за 10 минутки. А ние с тати нямам идея какво ще ядем, само готвя и хвърляме, пина ми вече, едно да го измислиш, друго да намериш време да го направиш и накрая в коша  #Cussing out
И аз искам на море вече или поне някъде на спокойно местенце с басейн, нашия тати ни обеща, като почива да отидем поне за два дни на Минерални бани - Хасково, но още се чудя с Ицко или без Ицко да отидем, че имам нужда от почивка, а искам и него да го топна в топлата водичка.
Маги, много е сладичък и миличък Васко, дано му минава и на него.

# 189
Жегааааа  ooooh!,та не се издържааааа  Sick
Ние с Бобсъна бяхме от 9ч. до 13ч. на разходка .Сдобихме се със сандалки,ЕК на Аzis.Имат много готино магазинче на Плиска,ама цените  са  #Crazy (поне за мен).Като се яви апарат ще ги снимам и ще ги покажа.Много ни мъчи жегата,та ударихме една баня на терасата в коритото   bath,сега го  чакам да  заспи,но...не ще и това е.
На нас ни разсте втори долу в дясно,но освен писъците през ноща,температура нямаме.

# 190
Честит празник !!!

# 191
Маги, Васко е голям красавец /пу-пу-пу/, мнооооооооого сладък  Hug !
Бързо да оздравяват всички болнички.
Лилу, дано сте добре вече  Praynig !

# 192
Честит 24 май! Дано наистина вървим към светли бъднини!Дано просветата стане наистина просвета!

hamelionche, и Софито ми изгоря в детската градина, въпреки че бях я намазала. Наистина много трябва да ги пазим от слънцето.Ей, и със здраве да си ползваш новата придобивка! Simple Smile
Илияна, и на мен ми се струва, че на Васил горните зъбки по-трудно избиват.
сетони, няма да ми стигнат думите да отвърна подобаващо на хубавите думи  bouquetРазгледах снимките и асоциацията, която направих беше с крехко цвете (Лори), заобиколено от две силни фиданки(Жоро и Стефи)!Да са ни живи и здрави дечицата.
Изабела, честити ви бързоходки! Simple Smile
Което ми напомни да ви покажа обувките на Васил.
http://community.webshots.com/photo/457815877/2568671820078726282faqoyZ#
http://community.webshots.com/photo/457815877/2250358500078726282ADShao#

# 193
Страхотни са обувчиците  thumbsup , със здраве да ходи, тича и играе с тях  Heart Eyes .
Аз да не остана по-назад, също да се изфукам с обувки, най-после открихме, ето ги:

# 194
Много са хубави обувчиците на Лорка и Васко.
И аз обикалях да търся днес обувки и за двамата, но нищо не ми хареса. Решила съм събота да ходя във Велико Търново дано там намеря нещо. Но Акса се сдоби с нова лятна количка, която много ми хареса. Ето тази е

Общи условия

Активация на акаунт