Към Юни месец тайничко надничаме, щастливи сме, рожденниците си обичаме!

• 11 270
  • 264
  •   1
Отговори
# 195
Ето ме и мен. Благодаря за пожеланията за скорошно оздравяване Hug Hug Много ви обичам. Моите момчета днес са чуствително по-добре. Не са качвали повече от 37,8. Доста по-весели са. Нощес спаха почти непробудно, което явно много помогна да се оправят. Не искам да казвам голяма дума, но вървим към оправяне.

Маги, Васко е много красиво дете, пу-пу.  Невероятно сладък русокоско.Дано бързо му мине, за да може да тича с новите обувки. В този форум се убедих, че от майчината молитва, няма по-силна. Praynig

По въпроса за партито аз гласувах за по-късния час, понеже ако е такава жега децата ще се сварят. Дайте да решим до края на седмицата какво правим. Ако е твърдо за Барбарони аз се наемам да звънна, като можем да поръчаме и една торта, както Сети предложи онзи ден.

А пък какви са ни хубави снимките с Лора. Аз и видях новите обувки, пък и Сети какви комплименти прави, направо ще се спукам от фукня.

# 196
  • София
Момичета имам питане!На коя дата все пак ще бъде РД-то?Моля,който може да отговори да го направи.Налага ми се да знам,а ако няма кой да отговори здраве да е.
За час лично аз предпочитам по-късен час понеже е голяма жега в края на юни,а и Мелка спи след обяд.

# 197
Момичета имам питане!На коя дата все пак ще бъде РД-то?Моля,който може да отговори да го направи.Налага ми се да знам,а ако няма кой да отговори здраве да е.
За час лично аз предпочитам по-късен час понеже е голяма жега в края на юни,а и Мелка спи след обяд.

хм, нещата ги виждам по следния начин: някой /може и ти/ отива и запазва заведението за един от двата дни /24 или 25/ за един от двата часа /12-14 или 14-16 ч./ - така ще разберем най-лесно кога ще се събираме; не е лошо това да стане по-скоро, за да не се окаже, че няма да се събираме, защото няма свободни места; ако се изиска капаро, софиянки ще съберем парите  Peace

Барбарони

# 198
Страхотни са обувчиците на всички дечица - да щъкат много с тях и много да се забавляват.
Ние си направихме барбекю днес - отидохме с приятели на които сме кръстници и си изкарахме страхотно. Малката беше доста нервна понеже не можа да заспи на обяд, но си открадна около 1 час в гората Simple Smile Прибрахме се към 20:00 - играхме, изкъпахме се, папкахме и заспахме. Сега и аз отивам се чипкам и лягам че умирам за сън.
Браво на братчетата близначета Simple Smile дано по-бързо да оздравеят и мама да е по-спокойна.
Изчезвам че пак укъснях  Whistling

# 199
Честит Рожден Ден на бебе Диана на мама Novichka -  да ти е жива и здрава малката госпожица - много щастие и успех в живота ви пожелаваме. Приятно изкарване на празника и многоооооо подаръци за малката

Странно - много е пусто от вчера във форума. Снощи аз затворих кафето, днес аз го отварям - къде сте мамииииииииииии, стоим 2 дни на една страничка. Сигурно всички спинкат. Приятен ден и много разходики.

# 200
Ами аз съм тука вече, но с четенето имах да наваксвам.

Незнам защо не мога да видя нито едни обувчици. Нито Васил виждам, изобщо сигурно нета ми е скапан.

Честит Рожден Ден на Диана! Много здраве и късмет.   bouquet

Ние вчера направихме  една много късна разходка и май вече така ще правим. Никол спа от 17.30 до 19.30 и после излязохме до 22.00. Нищо, че беше тъмно вече но поне температурите бяха вече нормални.

Имаме си пето зъбче. Вчера вече беше върха на нервността и реших все пак да погледна да не е някое зъбче, а не само хремата да е виновна и то се показало съвсем лекичко.

Чао заясега, че Никол се събуди.

# 201
  • София

newsm59 Честит Първи Рожден Ден на Диана!
Да е много здрава и весела!  Щастливо детство!
  happy bd

За партито предлагам мамите, които са гласували за Софияленд да гласуват за Барбарони или на открито. Имам едно предложение, не знам доколко е удачно. Партито в Барбарони да е от 10 до 12 часа, а след това може да си спретнем разходка в Южен парк с бира  Mr. Green И все пак нека мамите, които пътуват да кажат кога им е удобно, ще се съобразим с тях. По въпроса за датата - нека мамите, които ще идват, и които имат претенции за датата, да кажат в кой ден ще са свободни. Предлагам да финализираме нещата до неделя, за да може Лилу да се обади в понеделник, юни е другата седмица. С мамите, които ще идват, но скоро не са влизали във форума трябва да се свържем по телефона. Аз ще се обадя на Рали и Джена, евентуално и Мона, ако не се появи. Нека всеки си каже претенциите, за да няма после недоволни  Wink

# 202
  • някъде ... тук ...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИАНА  newsm67 newsm38
Новичка, много да ви слуша и вие - нея Sunglasses

Аз гласувах за по-късния час, но за място още не съм. Честно казано изобщо не знам кое ще е по-добре. Датата няма значение. Решавайте. Претенции нямам, ще се оправим и за друг час, ако мнозинството реши.
Май си права Бубе - един отива, уговаря се и спуска решението - иначе няма да се разберем до втория рожден ден Confused
Аз да питам, как виждате празненство в детски клуб - колко ли каки ще са нужни за една сюрия хлапета на годинка и за децата има ли смисъл от детско меню или само от солети и бисквити  newsm78 Тортата е ясно, че е за големите Wink Много ми е мътно това празненство Embarassed

Иначе вчера ходихме на пикник на едно място преди Железница, но явно много хора са го научили, защото беше лудница Rolling Eyes Само колите бяха около 50. Панаир голям, май ше си търсим друго място - хич не обичам пренаселеността Confused

Лек ден за сега Hug

# 203
Честит Рожден Ден Диана!
Бъди здраво и щастливо дете за радост на мама и тати!

Лилу, много се радвам!Дано скоро забравите болежките! Hug

Честито зъбче и на Никол!

За рождения ден - мисля, че нашият татко няма да се навие за кафе в София. На мен козът ми беше София Ленд заради София. Още не сме я водили. Но няма да се откажа да го убеждавам. Mr. Green Така че каквото и когато решите, а ние ще сме под въпрос. Още повече, че още се мотка и не е поръчал кола, но ще мислим по въпроса да пътуваме няколко семейства, като мен ме оставят с Васко при вас, а те отидат до СЛ. Ох, така и не може да разбере какво сте вие и форума за мен Confused

# 204
  • No Line On The Horizon
ЧРД на Диана! Желаем ти много здраве, щастие и весели игри!

Ние вчера се спасихме от жегите на Студенец. Изкарахме много приятно на хладно.
И аз купих сандали на Флора, но ще ви ги покажа след няколко дни, че си дадох фотото на майка ми.
За срещата аз гласувах наново. Нека тези които имат ангажимент един от посочените дни да се обадят кои са и да се съобразим с тях. Аз претенции нямам дори и за часа, защото колата е с климатик. А менюто за малките е ясно - сокче, солети, бисквити, кроки  Grinning
Флора и тя има вече 4 зъба. Вчера й проби.

# 205
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ДИДИ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Поздрави от нас:

И още от разходката ни в събота:

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=10632&AlbumId=5315 … p;PhotoId=2183134

# 206
Честит Рожден Ден на Диана!!! Много здраве, щастие и радости, игри и забавления и мнооооого подаръци!Весел празник!

Аз да питам, как виждате празненство в детски клуб - колко ли каки ще са нужни за една сюрия хлапета на годинка и за децата има ли смисъл от детско меню или само от солети и бисквити  newsm78

Аз го виждам така-все едно колко каки има, моето дете си го гледа майка му  Wink , детско меню не мисля, че е нужно за малките, аз ще си нося бисквитки и т.н., но за големите дечица според мен е задължително , нали е парти Simple Smile !

Имам едно предложение, не знам доколко е удачно. Партито в Барбарони да е от 10 до 12 часа, а след това може да си спретнем разходка в Южен парк с бира  Mr. Green

струва ми се много добро предложение, аз съм за  thumbsup yes cheers

Сега отивам да гледам снимчици на Адам, много е сладък с мама и тате Hug

# 207
  • някъде ... тук ...
Сети, и аз така си мисля, но нали цените им са на дете  newsm78 Аз за това казвам, че ми е мътна организацията и самото празненство Rolling Eyes ooooh!
Ето ви Гого на пикник и Ради в реката:

Други снимки има долу в www-то, Май 2006

# 208
Аз като гледам как навън в градинката пазим децата (от 11м. до 1 1/2г.) ще трябват много каки. Най-много една кака да се оправя с три дечица. В тази възраст все пак са рнай-неконтролируеми, защото една част от тях ходят, една лазят, команди не разбират, изобщо лудница. Затова май по-добре на открито, но пък може и да вали, което ще развали идеята. Все пак гласувах за Барбароните.
Дата - без претенции.
Час - 16-18ч. След вчерашните горещини ми се струва най-удачен.

ЕлиТ, като гледам все пак хубаво е било, въпреки навалицата. Аз за такива цели употребявам родното ми селце - там е чудно за почивка.

# 209
Забравих да ви се похваля - тати вчера е купил басайн на принцесата. Мъничък е, но аз такъв исках, да не може да ляга в него, а само да седи, че иначе ми се струва опасничко. Сутринта като се прибра го надухме и сложихме ники вътре с няколко играчки. Много се радва, толкова време не е стояла на едно място не помня от кога. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт