Към Юни месец тайничко надничаме, щастливи сме, рожденниците си обичаме!

• 11 255
  • 264
  •   1
Отговори
# 210
EлиТ, много сте хубави и свежи  Party !За празненството, аз само се моля да е мекичка настилката, другото, ако решаваме твърдо за Барбарони, Лилу предложи да разпита.
Да си призная, гласувала съм за 12-14;14-16ч., но май ще е горещичко, та ако решите за след 16ч thumbsup.,бройте ме и мен.Корегирам се Grinning.
Мона, много ти е пораснало красивото момченце, а като гледах на снимките как си гушнала бебчето, да ти кажа честно и момиченце много ще ти отива  Wink

# 211
Мен ме бройте в категорията + - .
Може и да не сме  в София,при нас всичко е предпоследно.
На Бабсъна само му трябва една кака да го пази , то не с голям успех.
Тък като сме на специален режим на действие-сиреч-Бобсъна е шефът и си спи когато иска и най-вече по колкото иска,аз и да гласувам и да не гласувам-все тая.Но вече при никакви обстоятелства не го будя,защото ефекта е  Crazy Crazy Crazy ,и последствията са за моя сметка.
Та решете и кажете крайният срок и аз ще се включа с мнение.

# 212
Мона Ади е красавец голям, наистина много е порастнал - голям сладурко, да го изям направо.
На ЕлиТ видях красавците - не успях да отворя линка с www-тата. После пак ще опитам.
Я да питам аз - изкушавам се да дам на бебка черешка. Какво мислите мами? Рано ли е? Вчера исках и ягоди да й купя, ама продавачката на магазина ми отказа категорично да ми ги даде щом били за малката. Така и аз и тати останахме със зяпнала уста. Знам че може да се изприщи, но може ли да не му дам на детенцето, как ги сочи само ако знаете - явно червеното й привлича окото. Днес купих черешки, ама все още се  newsm78 Thinking дали да й дам да си опита.

# 213
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН ДИДИ! ЖЕЛАЯ ТИ БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО, ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО ВЕСЕЛИ ИГРИ И УСМИВКИ!    newsm59  newsm67   ura
Новичка на вас с татито желая да ви е жива и здрава и много да ви радва малката принцеса   bouquet Весел празник и много подаръци за красавицата!
Ей, завиждам ви, че има къде да се спасявате от жегите, тук отвориха басейна и май само там можем ние да се спасим, но го дават разваляне на времето, та по-нататък ще събираме тен с Ицко. Трябва да му купя бански и пояс, този на Марина много ми допада ще надникна и аз в магазините за 1 лев.
Мили, какво става с вас, направи ли пита за прохождане на Марти или се разубеди, как е той стъпва ли смело?
Фроска, не каза хареса ли филма и аз го чакам да дойде тук в Свиленград, да го гледам, че докато четях книгата за най-малката подробност се допитвах до чичко Гугъл, било картина или катедрала, че исках нагледно да видя за какво става въпрос. Сега ми е много интересно да видя всичко илюстрирано. Честити сандалки на Флора и честито зъбче, чакам с нетърпение от вас снимки  Wink
Хайде от нас чао, че да ходим да се мъчим да спинкаме, целувки на Марина.

# 214
Честит рожден ден на малката ти сладурана, Новичка! Пожелавам на малката Диана много здраве, слънчево и безгрижно детство и всичко най-прекрасно! newsm59

Ади е страшен сладурко. Присъединявам се към мнението за момиченце Wink

Гогата е велик на този стол на пикника.

На първа страница има преброяване, нека тези, които не са си казали да потвърдят. По принцип няма капаро, но е добре да се знае приблизителната бройка. Важно е да се запази дата и час, пък колко ще сме точно и какво ще поръчаме - това може и после.

# 215
Честит първи рожден ден на Диана! Да расте здрава и усмихната, щастлива и късметлийка!
newsm59

# 216
  • София, център
Честит Рожден Ден Диана! Бъди много щастлива!

Здравейте момичета!

Да се включа и аз, че до сега нямах време да пиша! Ние сме добре, днес сутринта водих Луси за профилактичните кръв и урина на годинка! Пак не плака, както и миналия път, само голям зор видяхме, докато вземем и урина, но се справихме! Направи ми впечатление, че когато лаборантката и боцна едното пръстче, почти не потече кръв, та се наложи да боцне и другото, за да вземе необходимия материал за изследване! Защо ли не потече от първото боцнато пръстче (безименно на дясната ръчичка, потече от средния) newsm78

Хамелионче, давай черешки на Маринка, моята приятелка, която роди гигантското бебе, което сега е на 40 дни му дава сок от череши, вместо обичайния ябълки и моркови! Педиатърката й казала, че може да дава всичко, което е расло на дърво без праскови и кайсии (мъхнатите)!

И да ви се оплача, Луси къса втори чифт обувки в рамките на месец, сега сме на трети, аман, ша ни разори таз девойка!

И лятната количка ни се счупи, та вчера купувахме нова, какъв ли карък ни е налегнал newsm78 newsm78

За срещата, моя милост и да дойде, пак ще е без бебе! Луси отива с баба и дядо на вилата! Съжалявам!

# 217
Нансен, мила, не знам какъв е тоя карък, ама и при нас дойде - счупи ми се количката, съответно се наложи да взимаме нова и заедно с нея - столче за кола, защото досега ползвах за тази цел коша напредишната. Та в рамките на един ден - количка, столче и нови обувки на Кали - сандалки на Капчица, защото в предишните краката й непрекъснато се потяха (то в тези жеги и аз се потя, ама не мога нова кожа да се взема, както и да е).......
Та, понеже ми се струпаха сто неща за купуване, реших да мина по максимално ниската тарифа и взех лятна количка от Метро - оказа се че няма гаранция - дано по -дълго време издържи Praynig на Бертони е, марка Пикадили newsm78 в метро беше към 56 лв, а в съседния магазин, пак такава, но с по-качествена дамаска - 70лв newsm78 Е, взех си по-евтината, дано не ми излезе по-скъпа!
И за да е още по-ясна картината - това цялото дейстиве се развива точно два дена, след като бях напазарувала дрешки за около 50 лв на Калина!
Ууф!
Момичета, предлагам, тези, които са сигурни за срещата за Рд, да определят ден и час и място, което на тях име е удобно, а ние - другите, ще гледаме да се съобразим! Аз поне така смятам да направя.....таткото ни се зарадва на идеята за СЛ, ама се надявам и за другото място да прояви ентусиазъм!

Едно заглавийце - Усмихнато и дяволито, Юнското мъниче учи се да тича

# 218
  • София
Пуснала съм СМС-и на Джена и Рали, като ми отговорят, ще докладвам.
Сега изчезвам, че треска ме тресе  ooooh! Нали имам юбилей утре. Срам не срам ще си призная, че много се вълнувам  Embarassed

# 219
  • Петрич
Здравейте,момичета и от нас.Известно време не съм влизала,но сега ще наваксам.Първо искам да честитя рождените дни на всички бебчовци,да са ви живи и здрави и много да ви радват.Айде чао за сега,връшам се да ви чета и после ще пиша повече.

# 220
Хамелионче, даваяй смело черешки. Аз също съм замислила тези дни да дам, защото много еднообразно ни е менюто на плодове. В момента давам само ябълки и банани. Ягодите ще почакам да израстнат в градината на баба и тогава ще й дам, че като ги гледам тези по пазара какви са големи изобщо не ми вдъхват доверие, а и си е рано още.

# 221
  • София, център
Съкровищнице, ние TCM-ска лятна взехме, за 70 лв. обаче е адски дървеняшка, направо си е "сделана"!

Тази която потрошихме беше monbebe, адски удобна, лека и маневрена, ама пусто, счупи се!

Но честно да си кажа, не съм и търсила друга, просто тази се продаваше в магазин до нас, и направо отидох и я платих.

Но не съм доволна.

Ако си свикнал на нещо по-добро, това TCM-ското ще ти се види страшен боклук!

Ей на, до сега майка ми ми се е жалвала, как не я ще, и как ще разхожда Луси с комбинираната!

Хотче, раздуй за плановете утре! И не се притеснявай (не мога друго да ти кажа, макар, че и аз съм същата като теб)

# 222
  • гр.Варна, сега Германия
Честит рожден ден Диана.
Бъди жива и здрава и радвая мама и тати.Весел празник!
 newsm59
Мона, Адам е много сладък.Направо да го изядеш Grinning
Ели, и вие гледам добре сте си изкарали. Grinning
Маги и Васко е голям сладур Grinning
Хамелеонче, аз лично ягоди още не бих дала.Череши според мен може.
Мартин вече ходи много стабилно и обикаля цялата къща и днес правихме прощъпулник.
Ако ви се гледат снимки заповядайте
http://community.webshots.com/album/550737973RqRKJa

# 223
  • Варна
Благодаря Ви много за пожеланията и за това, че не сте ни забравили.  newsm68 newsm44 Днес правиме и кръщене и вече си имаме христианче! Всичко мина чудесно! Диди се държа смело при потапянето в казана, но после гледаше сърдито поповете newsm48.
Черпя Ви за рождения ден!
  party023 newsm38  food002 beer Drunk Misc Baby Bottle smile3510

# 224
Новичка, честито ви християнче   bouquet
Мили, много е весела питката, а тортата е страшно оригинална  thumbsup  chef
Страхотно е малкото проходило момченце, да ви е жив и здрав  Heart Eyes Плени ме една прекрасна снимка от майския ви албум "Марти и мама" , много сте красиви и двамата, Марти има като твоите очи, но твоите май са в зелено, а неговите в синичко, мноооооооого сте готини, той излъчва щастие, а ти-любов-сладури Hug!!!

Общи условия

Активация на акаунт