Към Юни месец тайничко надничаме, щастливи сме, рожденниците си обичаме!

• 11 272
  • 264
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Сега ще пусна един мейл на мъжО да разпита колегите си, които ще организират събирането на 01.06. в Софияленд и ще докладвам  Flutter
Иначе аз принципно съм за Барбарони. Ако резервираме за там по всичко личи, че целият клуб ще е само за нас и ще е по-задушевно, няма да има други хора и блъсканици. Но аз гледам от моята камбанария и не вземам под внимание факта, че ще има и по-големи деца. Така че каквото реши мнозинството.
Бубе, пиши ни тримата.

# 16
За срещата май по-добре е да сме вътре защото наистина времето може да ни изненада. Аз лично съм за СЛ таткото с Алекс на въртележките, а ние с Акса по женски Heart Eyes, но не съм гласувала още. 
Хотче поздравления за свалените килограми. Незнам само ка издържаш на този глад.
Забравих да пиша че Адам е страхотен синеок хубавец Hug
Ние вчера почнахме пазаруването за новия апартамент. Избрах си от Варна страхотен фаянс и теракот Laughing и нямам търпение да се почва ремонта и да се нанасяме.

# 17
Здравейте, направо ми се плаче за един месец Ицко е качил 50 или 100 гр. не разбрах точно защото го теглят с памперс и боди. Та, от 9кг. сме 9,350кг /това с памперс и боди/ и сме пораснали 1см. - 78см. Дано да прояде както преди, винаги е имал периоди на безапетитие, но този продължи прекалено дълго.
Фроска, аз съм харесала ето такова колело за Ицко   

Взимам го за в къщи и за пред блока. Другите, които са с дръжки за бутане, предполагам, че на всеки бордюр трябва да го вдигам, аз такива желания нямам, по-добре количката.
Хот Ели, какви са тези диети за толкова малко време толкова кила, я кажи нещичко и за моите 3, с който все забравям да се боря и си угаждам като не видяла сладки.
Аз за Рождения ден още нищо не мога да ви кажа, баща ми ще си идва от Израел на 31 май и зависи на коя дата ще се връща ако съвпада с някоя от посочените ще дойдем непременно, в противен случай няма да можем.

# 18
Вили не се ядосвай - нашия хубавец колкото Марина е качил - и ние само 50 гр. Ама те шават много, заради зъбките не искат да ядат и е съвсем нормално. Нормално е около 11 и 12 месец да качват по 200 или 300 гр., не сме слабички затова не се притеснявай.
Ybag страхотна леля си имате. Със здраве да си носите дрешките - сигурна съм че качеството им е страхотно, понеже повечето дрешки на нашата бебка са от там и съм много доволна.
Аз да си похваля татито. Днес ме вика в офиса за да му занеса едни радиостанции понеже ги беше забравил в нас. Викам си ОК - хем ще си направим разходка, хем ще пием с него кафенце някъде. Да ама не - отивам в офиса и го гледам затънал в компютри за ремонт и още един нов за сглобяване. Лошо ми стана, ама си викам няма да сърдя. Пуша аз цигарка пред офиса, а той ми вика "я набери един номер от твоя GSM" - набирам и се чува странна мелодия. Гледам аз от къде идва звука понеже нито моя нито неговия има подобна мелодия. Под листите натрупани на бюрото му извади една такава сладка малка Nokia и ми я подари с целувка. Страшно много ми харесваше модела - 6111 . Много съм щастлива от изненадата - затова искам да почерпя  beer beer3 beer2 cheers Wine Glass

Последна редакция: чт, 18 май 2006, 17:23 от hamelionche

# 19
Вили, много сладурско колело /да, тези с дръжките се вдигат на всеки бордюр Grinning/ !За качени грамчета аз например не се притеснявам, те сега изразходват много енергия и мисля е нормално да качват по-малко.Нали на 1 г. се правят и изследвания, ако ще го мислиш, вземи направление още сега и сигурна съм, резултатите ще са ок.
Не съм гласувала още, чакам Ели да разпита  Wink
За торта-задължително е направо, аз бих хапнала с удоволствие  Laughing
Ние се прибрахме, сега ще пооправя, че е ...

# 20
Забравих да добавя и усмивките от Марина  Joy

# 21
Сладуранка малка  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 22
  • София
hamelionche   мнооооооооооооооооооого яка изненада си получила Peace. Аз получих същата преди 2 месеца и още и се радвам като малко детенце! Crazy
Със здраве да си я ползваШ!  Heart Eyes

Много сладка е малката госпожичка. Да я нацелуваш хубаво!

# 23
Хамелионче, страхотна изненада ти е спретнал любимия. Моят мъж никога не може да измисли нещо подобно, малко е сухар в това отношение. Маринка е страхотна HugЗа къде стягате саковете? Laughing Да не ходите на почивка семейно? Joy

П.П. Когато имам най-много за учене явно трябва да ми спират или тока или нета, защото няма оправия с този форум.

# 24
Хамелионче, страхотна изненада ти е спретнал любимия...
Никъде няма да ходим за сега - август месец на море мислим да идем, раницата просто вчера си я купи мъжо да може да си слага баскетболната топка вътре като ходи да играе, понеже ходи с колело. Само не ми е ясно дали ще може да се събира топката вътре, трябва да пробвам - или е било оправдание понеже си я е харесал раничката  Joy

# 25
Тедиииии, страхотна е изненадата!!! Браво на момъка!
Ама и ти вероятно си ги заслужаваш тези хубави изненади! Wink
Маринка е страхотна, вече с нетърпение чакам снимки от вас! Показвам ги на Кали, а тя само леееко се усмихва и ме поглежда newsm78 Thinking кво ли значи тва - я не гледай мамо снимки, ами хващай да ме снимаш и мен Thinking newsm78 напоследък хич не ми е снимащо настроението....
Чакаме още..........
Вили, не се ядосвай и притеснявай! И Кали така този месец - 200 гр, ама и тях ги нямаше на кантара, а докторката ги даде от нея Laughing #Crazy, че не бил верен кантара #Crazy, абе..............
Сега съм newsm78 ThinkingПред вариантите триколка и лятна количка, мисля да е триколка, защото Калина вече ни иска да седи в количката, а мойта е комбинирана Чиполино и криво-ляво - бива. Само дето е ужасно тежка, ама кой да ми даде акъл навремето Crossing Arms Thinking Naughty

не знам наистина как да гласувам - хем искам СЛ, че не съм ходила още Embarassed, хем ми е ясно, че на открито Калина ще се чувства супер, хем си мисля, че ако запраска някой дъжд, ще има - Две Калинки като балеринки, под дъжда вървели........... Whistling

# 26
Най-накрая взех на Роси обувки за кръщенката от кръсницата и подарък, много сладки супер са.
Хамелионче, Маринка е много сладка искам да я намачкам както мачкам щерката Hug Hug Hug
Ами аз като не е сигурно идването да гласувам ли newsm78 newsm78 newsm78???????
На всичкото отгоре сме и на абитюренска абе ужас пълен хаос - пълна програма. Crazy

Сега ви оставям защото чакам гости- кръсниците на малката ще идват да се разбираме за кръщенката. Лека вечер!!!

# 27
Много приятна изненада ти е направил любимия Теди !
Голяма сладурана Малинка!

# 28
Бързо някой да си признае без бой !Кой е изтрил албума "Нашите принцове"?

# 29
Бързо някой да си признае без бой !Кой е изтрил албума "Нашите принцове"?

вЕрно ги няма  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт