Към Юни месец тайничко надничаме, щастливи сме, рожденниците си обичаме!

• 11 283
  • 264
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте  Grinning
Как я карате в тези жеги  Sunglasses
Нансен, страхотно си го преразказала РД-то, много се разчувствах  Cry и аз като другите. Луиза е много красива с тази рокля, чакаме още снимкииии...
Сиси, чакаме снимки и от теб.
Гале, честита ви годишнина, още много години щастлив семеен живот, изпълнен с много детски смях и прекрасни емоции   bouquet
Бубе, само на Еленките ли пожелаваш този рай, а ние тука да се пържем на сушата  Whistling Пак с ново име изкочи, всеки път си мисля, че съм влезнала не където трябва, докато не се усетя да започна да търся името на темата, а не по автора  Crazy

# 151
Здравейте!
Честито на всички празнуващи на патерица!  bouquet (да не изброявам поименно)

Ние няколко дни бяхме при родителите ми. Беше много приятно. Времето позволи постоянно стоене навън. На полянката на двора сложихме няколко стари дюшега (така ли се пише?), които майка ми беше "опаковала" с някакъв промазан плат, за да могад да си играят децата на двора. Никол по цял ден си игра там. Явно и на нея много й хареса идеята. Общо взето така си прекарахме, е ходих и на изпит, но вече сигурно ви дотягам с тази тема, та ще се ограничавам.

Какво става с РД-то? Има ли някакво развитие? Зле съм с клюките Embarassed

# 152
Нансен, снимките са страхотни, а Луси е невероятно красива в тази рокличка. Hug

# 153
  • гр.Варна, сега Германия
Нансен,Луиза е страхотна с тази рокля.Малка госпожица Simple Smile

# 154
  • No Line On The Horizon
Луиза е истинска млада дама с тази рокля.
Аз сега се връщам от кино. Гледах "Шифърът на Леонардо". Не бях ходила от сумати време на кино.
Айде чао до утре до кафенцето.

# 155
# 156
 Привет! Чувствам  се така kaffeetrmker_2 morning , а  искам да съм така food010, обаче не знам с колко такива Coffee ще постигна търсения ефект Thinking
Наближава срещата на класа ми по случай 10 год. от завършването, аз не знам с какво да отида, косата ми е шарена, дрехите не ми стават, а нови не  ми се купуват newsm78 Crossing Arms
досега не съм ходила на такива срещи - какво се случва на тях newsm78

# 157
  • София
и аз съм в кафенеро ни!
Пивам си новото айс кафе на Якобс, ама май нещо не го направих както трябва! Naughty
Със студена вода го обърках/ нали е айс/, ама не ми е по вкуса май!

Та седя си аз и си мисля, как утре живот и здтаве ще съм на море!Ох немога да повярвам! Laughing Laughing Laughing

За севщата на класа, ориди си по спортно! Ако сте в много изискано заведение сложи една пола, иначе аз съм по спортното облекло!
Не съм им фен на такива серщи! Ние вчера чукнахме 10г. от бала, ама среща няма. Ще се видим с мойте приятелки и ще си спретнем купонче!

Последна редакция: вт, 23 май 2006, 09:29 от Ybag

# 158
Добро утро - хайде на кафенце   bouquet
Nansen малката Луси е прекрасна малка госпожица.
Ние се мъчим пак със зъбките. Голям зор - направо ужас - не мога и 5 мин. да почина. Сега малката заспа, ходих да пазаря и седнах за малко да погледна форума. Вчера хайманосвахме по улиците, днес май май пак ще е така - прибираме се към 13:00 часа да папкаме, спинкаме и да минат големите жеги и пак навън.
Малката ме охапа вчера толкова жестоко че ми се преплака чак. Правят ли така вашите бебоци - преди няколко дни ме оскуба и пак ме охапа, дръпна ми устната и направа звездички ми се появиха. Без причина като я взех тя ме нападна - струва ми се че е доста нервничка в момента. Снощи дори се опита да охапе таблата на столчето за хранене. Дано минат по-бързо болките от зъбките  Praynig
Сега бягам че имам и доста работа. До после и приятен ден.

# 159
Ybag и аз съм привърженик на спортното облекло. Няма нищо по-удобно за мен от това. И като се замисля  Thinking почти всичките ми дрехи са спортни. А да не говорим за маратонките - само веднъж ходих на дискотека с висок ток - чивствах се като с отрязани крака. Искаше ми се да ги сваля и боса да си денся ама мъжо не даде  Blush Затова от тогава никакви високи токове  Naughty
Сега дори си харесах за лятото една спортна рокличка, трябва да я покажа на тати  Joy
Бягам че пак се отплеснах.
Ybag - къде са тези красоти и басейни - току що разгледах снимките ви ? Страхотно сте си изкарали май Simple Smile

# 160
Бобсънът редовно ме хапе-чак мръвки къса  smile3514.Боли,ама какво да се прави.
И аз съм яко фен на всичко спортно.Официално се обличам само на свадби  Sunglasses

# 161
  • София
Добрутро!

Луси е малка очарователна принцеса  Hug Много нежна и миличка. Нансен, да ви е жива и здрава!

За спортното облекло няма да се изказвам, знаете ми мнението, особено за маратонките  Wink

Галенце, удари една боица и си вземи едно ефирно рокленце - хем няма да ти е горещо, хем ще можеш да го носиш с различни "форми" на тялото  Mr. Green Аз по тази причина се отказах в момента от дънки и панталони, докато не си върна формата.

Хамелионче, не ме хапе, защото няма с какво, но ми хваща зърното с две пръстчета и извива, дърпа  Close Няма да казвам какво ми е.

# 162
  • София
Ybag - къде са тези красоти и басейни - току що разгледах снимките ви ? Страхотно сте си изкарали май Simple Smile

Във Велинград - хотел Олимп!
Найистина си искарахме страхотно, и времето беше супер за плаж и хотела е малък рай! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 163
  • София, център
Здравейте,

Хриси, спортно се облечи за срещата с класа, пък ако стила ти елегантен, елегантно! Послушай сърцето си!

Момичета, и на мен ми е голяма мъка това офис облекло!

Обаче миналата година си начесах крастата - само къси гащи и потници с чехли!

Но това лято - пак гадните дрехи, които грам не са ми по сърце!

Гледай деколтета, гледай ръкави, гледай дължини на поли, пък да не са прозрачни, гледай материи на панталони, пък да не ти прозира бельото, пък да не са паднала талия, пък 1001 досадни глупости!

Ужяс!

По бетер ученическа униформа!

# 164
Добро утро мили сладуранки   Heart Eyes !
Малко натоварена програма имахме последните дни, но сега пак сме тук  Grinning !
Нансен, Луиза е истинска принцеса, много щастие струи от поста ти за РД  Hug !
Сиси, честито ви християнче   bouquet !
Ели-та, да сте живи и здрави, много щастливи и с много детски смях около вас !
Хриси, да си изкарате страхотно на моренцето   grinning039 !
Галя, честита годишнина, много любов и романтика, да сте винаги влюбени и много щастливи !
Сега да се изфукам и аз, както Лилу е казала, видяхме се, много беше хубаво.Момчетата са големи вече, сладки и добрички Grinning, Жорко беше много кротичък, раздаваше страхотни усмивки, при което се открояваше една много сладка трапчинка, голям чаровник Hug.
На Стефи не му се стоеше в количката, нали видя Лора  Wink , реши, че иска да ходи, после се гушкахме и си откраднах една целувка.Голям красавец е, искам пак да го гушна  Heart Eyes
Нямам много време да кача снимчици,обещавам по-късно.
Целувки, хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт