Към Юни месец тайничко надничаме, щастливи сме, рожденниците си обичаме!

• 11 261
  • 264
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Ами някое просто, мисля че Добруджанче и давах в София, ама да е 2%;)

Честит Рожден ден и на Диана! И Честито и кръщене! Да е жива и здрава и да е радост на мама и тати!! Весело детство малко дете!

# 241
И... мога ли да дам вече на Емма кисело мляко и какво? Смятам да си пийна  Mr. Green Юбилей е все пак  Laughing

за цяло хранене - не мисля, че е добра идея, ако е за първи път; дай й каша или зеленчуково пюре, нищо няма да й стане Simple Smile

# 242
  • някъде ... тук ...
за цяло хранене - не мисля, че е добра идея, ако е за първи път; дай й каша или зеленчуково пюре, нищо няма да й стане Simple Smile
newsm10
Ели, ако не си и давала досега кисело мляко - недей изведнъж Naughty А и от една бира нищо няма да и стане на Еммата Wink

# 243
Хот Ели, Честит Ден Рожден!
Нека животът ти поднася куп прекрасни моменти, които да изживееш с любими хора!
Хубав празничен ден, изпълнен с много положителни емоции!

Задължително ще изпия едно за твое здраве  bouquet
за киселото мляко - на Васил не му харесва и му давам аптамил 2 със сламка или с лъжичка(не признава отново човки и биберони)

Новичка- честито ви християнче!
Мона, Адам е страхотен пич и от снимките изглежда е доста закачлив Wink.
Фроска, честити да са новите сандали и 4то зъбче на принцеса Флора! Simple Smile
ЕлиТ, Гого и Ради са ви достойни наследници  Laughing
silviya.v, със здраве да си ползвате басейнчето Simple Smile
hamelionche, аз мисля скоро да дам череши на Васил, а ягодите ще ги оставя за следващото лято. Simple Smile
Мили, много хубави снимки!Като гледам, доста си се постарала за празника.Дечицата са ти прекрасни! Simple Smile

Приятен ден на всички! Hug

# 244
Направих няк'ва глупост Embarassed.Съжалявам.Гостът mmaggie съм аз.

# 245
Направих няк'ва глупост Embarassed.Съжалявам.Гостът mmaggie съм аз.

ясно, бе жена Simple Smile не се шашкай!  hahaha

днес ме гони лигата

# 246
  • No Line On The Horizon
Аааа, ние се сетихме  Wink

# 247
Eли, Честит Рожден Ден,
букет от нежни пожелания
даряваме ти с две ръце
и здраве, щастие, любов,
желаем ти от все сърце
с много обич:
аз и Лора
Heart Eyes Hug Hug

Последна редакция: пт, 26 май 2006, 10:59 от setony

# 248
поздравявам ви с една размазваща тема Покажете ми мъжа на мечтите си!    sweating smile3551smile3544

# 249
  • София, център
Ели, мила, честит юбилей!
Дано късметът бъде най-верният ти другар от тук нататък!
[/color]

# 250
  • някъде ... тук ...
О-о-о-о-о Бубе-елфщице, видяхме я. Аз се и разписах, ама направо си е за лигавници Mr. Green Ама тя и другата - за жените-мечта е същата. Гледам там повече си се разписала  Mr. Green Спри се бе жена smile3534

За черешите - едно време, тъй като Ради имаше запек - на 2 месеца, първия сок, който пи беше от череши. Не се притеснявайте, само не прекалявайте с количеството - може някое рядко щастие да докарате на хлапетата.

# 251
Ами, аз си имам оправдание BlushЗапочнах диетата на Ели Хотчето ииии май и мозъкът ми заслабва Crazy Нооо резултатите са смайващи.Днес ми е 4ти ден и вече съм смъкнала 1кг и по сантиметър и половина на бедро, ханш и гръдна обиколка. Имам да свалям около 5кг и бях малко скептично настроена, тъй като от септември не са ми намалявали нито обиколките, нито килограмите. Просто съм опианена Joyот резултатите!

# 252
О-о-о-о-о Бубе-елфщице, видяхме я. Аз се и разписах, ама направо си е за лигавници Mr. Green Ама тя и другата - за жените-мечта е същата. Гледам там повече си се разписала  Mr. Green Спри се бе жена smile3534

бях снощи сама с децата и до 3 часа се чудих какво да правя   Whistling
а Себастианчо и на мен ми е любов, но от времето, когато Джончо ми беше "първият мъж"  Mr. Green

# 253
  • някъде ... тук ...
Хе-хе, при мен беше обратното  Mr. Green Ако говориш за Джови-то. Себастианчо беше първи Twisted Evil

# 254

Общи условия

Активация на акаунт