МАC & Sephora - 42 тема

• 109 973
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Много се радвам, че съвсем скоро ще си имаме и Becca в Сефора!

Сега ако споделиш и must haves на Becca, цена няма да имаш Blush

Чудя се как са им ФДТ и коректорите?

Champagne Pop е страхотен Purple Heart
Тествах на ръка течния хайлайтър в цвят Opal и ми се видя страхотен, по-добро от всичко останало, което съм виждала. Е, на Iconic London чудото не съм го видяла, но ми се струва твърде металик и не си представям да го сложа под фдт без да приличам на диско топла. Не ползвам типа покритие на Ники Туториълс, де, сигурно затова Satisfied
Та, на Бека ми е любопитен, някой пробвал ли го е наистина и как?

# 646
А как се издава тази карта на Сефора? Аз от години пазарувам от тях получавам си смс. Като пазарувам почти никога не ми искат да ги покажа, но да ми издадат карта никога не са ми предложили.

Картата е равна на СМС . Щом имаш СМС  си ползваш всички привилегии.

Някой знае ли цената на Tom Ford Black Orhid Парфюм 30 ml. ?

Да се похваля , днес разносвам от пролетната колекция сенки на Диор Thrill,е много ми харесват , то текстура, то наситеност , то блендване. Имам си нов любимец. Опитах се да снимам , но както винаги резултата е плачевен, не ми се отдава това снимане.

# 647
А как се издава тази карта на Сефора? Аз от години пазарувам от тях получавам си смс. Като пазарувам почти никога не ми искат да ги покажа, но да ми издадат карта никога не са ми предложили.

Съвсем в началото я издаваха за покупка над определена сума. По спомен беше над 150 лв.
Но картата винаги ми е седяла в портмонето като украса. Smiley Никога не са ми я искали. Нито пък да показвам смс-и при промоции.

# 648
  • София
Ясно. Благодаря за разяснението Flowers Rose

# 649
  • Пловдив
На Ритуалс много харесвам кремът за тяло
Rituals Whipped Body Cream Lotion Cherry Blossom & Rice Milk. Ароматът е божествен и се задържа дълго. Плътен е обаче и мисля,че за лятото не е много подходящ.

# 650
На Ритуалс много харесвам кремът за тяло
Rituals Whipped Body Cream Lotion Cherry Blossom & Rice Milk. Ароматът е божествен и се задържа дълго. Плътен е обаче и мисля,че за лятото не е много подходящ.
И аз го обожавам. Ароматът му е един от най-добрите, които съм помирисвала при крем за тяло.

# 651
  • София
При мен този крем попива супер бързо, а кожата ми изобщо не е суха. Според мен става и за лятото. Има ли го всъщност в Сефора пълноразмерен, или само минита са пуснали?

# 652
  • USA, Steak State
Точно за Ритуалс се бях присетила преди няколко дни и си мислех колко ми липсва любимият черешов цвят аромат. Ще се надигна днес или утре до Улта да се заредя пак с него.

# 653
Не знам дали това е темата, но някой знае ли как мога да стана лоялен клиент на Sephora и да се възползвам от намаления, също да получавам актуална информация относно намаления и специални промоции. Всеки месец правя огромни сметки, но явно в България трябва да си просиш сам карти за отстъпки.
Благодаря!

# 654
  • София
Попитай ги на касата. Кажи, че не получаваш смс-и, а искаш да станеш част от системата за получаване и готово.

# 655
Сигурно 10 пъти са ми записвали телефонния номер на касите след покупки ... и пак не получавам смс от Сефора. Явно трябва човек да поиска, когато звездите са се подредили по определен начин. Иначе не става. Grinning

# 656
  • София
Дано 11-тият път е печеливш Wink

# 657
  • София
Вчера едни момичета попълваха в Парадайс някакви бланки, за да ги добавят като клиенти и да получават и смс-и и достъп до промоции. Може да питате за същото.

# 658
Последния път и на мен дадоха бланка (че и отстъпката за такива, получили смс), без да попитам дори. Но беше една много симпатична консултантка, с която се засичаме няколко пъти подред (и заради която пак започнах да влизам в Сефора Дъ Мол).
Все още не знам дали ще получавам смс-и, де, но пък по спомен и друг път се е случвало да ми приспадат намаление, без дори да ме питат.

# 659
  • София
Блазе ви, че попадате на симпатични консултантки. Мен в петък ме обслужи една в Сефора, която нито добър вечер ми каза, нито довиждане, да не говорим как ми метна буквално торбичката, вместо да ми я подаде. Абсолютен борсук беше, и за жалост не е за пръв път това.

Общи условия

Активация на акаунт