МАC & Sephora - 42 тема

• 109 977
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Писах им на мейла и ...

Извинявай, а кой е мейлът им? Може и на лични... Blush

Пише го в смс-а:
mag1777@sephora.fr

# 631
  • София
Каква е цената на Mon Guerlain 30 ml с намалението? Благодаря предварително за отговора Simple Smile
Около 100 лева. Мисля, че цената му беше около 125, между 120 и 130. И аз се чудя дали да не си го подновя, че ми свършва.

# 632
  • Бургас / София
Благодаря за отговора Simple Smile

# 633
  • София
Радвам се, че темата се чете от Сефора и този път са решили да уважат клиентите с карти, защото тв рекламата гласи, че отстъпката е 20% и допълнителни 5% за притежателите на ВИП пасс.Ще се радвам някой, който се е възползвал да сподели дали са му искали карта или смс.Бих се възползвала с удоволствие от намалението на парфюми, но желаните мъжки аромати, които ми трябват за подаръци, са от 50 мл нагоре.

Ох, страхотни сте с цялата тази информация  Heart Eyes Да попитам за този ВИП пасс - какво точно представлява?  Embarassed Самият смс ли е или са някакви карти?

# 634
Момичета, а в Sephora имат ли я тази практика като при MAC с безплатен урок по грим, ако купиш продукти на еди-каква-си стойност?

# 635
В Сефора знам, че имаш възможност да тестваш продукт в 15-минутна грим сесия и това е безплатно. Но за грим урок там не съм чувала.

# 636
Момичета, в Сефора има намаление от 20 процента на всичко на make up for ever, което важи и за минитата. Не се възползвах защото да си призная не познавам добре бранда и единственият техен продукт, който притежавам е hd свободната пудра. Взех 30 мл от новия аромат на alaia и сет light blue, който беше намален с 20 процента. Доволна съм Simple Smile надявам се от Дъглас да обядват намаление за Великден защото трябва да си подновя нилските градини.

# 637
  • Варна
До кога ще са намалени MUFE знаете ли?

# 638
  • София
Nani, ВИП пасс е карта на Сефора за лоялни клиенти.Вчера се възползвах и аз от намалението, но си закупих аромат на Шанел.Питаха ме на касата карта имам ли, казах че имам и я показах.Този път ми сложиха и три мострички на някакви азиатски козметики. Новите глосове на Диор още не са заредени, а намалените гримове въобще не съм ги гледала. Мернах, че са заредили Ритуалс, което е нещо ново за мен, защото след ремонта трудно се ориентирам в магазина.

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 09:47 от veka

# 639
  • София
Скрит текст:
Nani, ВИП пасс е карта на Сефора за лоялни клиенти.Вчера се възползвах и аз от намалението, но си закупих аромат.Питаха ме на касата карта имам ли, казах че имам и я показах.Този път ми сложиха и три мострички на някакви азиатски козметики. Новите глосове на Диор още не са заредени, а намалените гримове въобще не съм ги гледала. Мернах, че са заредили Ритуалс, което е нещо ново за мен, защото след ремонта трудно се ориентирам в магазина.
[/spoiler]

bouquet Благодаря ти за обяснението! При последните ми две покупки не получих нито 1 мостра, а покупките не бяха от евтините. Но както и да е, аз след малко отивам към Сефора и ще се похваля ако не устоя на нещо  Mr. Green

# 640
  • София
Nani, ВИП пасс е карта на Сефора за лоялни клиенти.Вчера се възползвах и аз от намалението, но си закупих аромат на Шанел.Питаха ме на касата карта имам ли, казах че имам и я показах.Този път ми сложиха и три мострички на някакви азиатски козметики. Новите глосове на Диор още не са заредени, а намалените гримове въобще не съм ги гледала. Мернах, че са заредили Ритуалс, което е нещо ново за мен, защото след ремонта трудно се ориентирам в магазина.
В кой магазин от двата са заредили Ритуалс? Scream Искам довечера да си купя някой аромат, нямам Вип Пасс, тоест отстъпката ми ще бъде 20% така ли? За притежателите на Вип пасс е 25?

# 641
  • София
Chloe, в The Mall ги видях сетовете на Ритуалс, освен ако не съм се объркала без очила.

# 642
За моята покупка нямаше мостри защо ли да има. Момичета препоръчайте ми нещо на Ритуалс. Виждала съм ги по летищата, но нищо не съм купувала. В Парадайс също има сетове

# 643
  • София
А как се издава тази карта на Сефора? Аз от години пазарувам от тях получавам си смс. Като пазарувам почти никога не ми искат да ги покажа, но да ми издадат карта никога не са ми предложили.

# 644
  • София
mechetaishan, с две ръце ти препоръчвам кремовете им за тяло.

Общи условия

Активация на акаунт