МАC & Sephora - 42 тема

• 109 979
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Някой има ли впечатления от новите глосове/тинтове на Шанел? Сложих на ръката, но са доста прозрачни, явно трябва наслагване, но в Сефора консултантките се гримираха вчера преди обяд и нямаше кой да попитам 😀.

За Rouge Coco Lip Blush ли става дума? Аз имам 2 от тях и много ги харесвам. Сигурна съм, че ще допаднат на всички дами, които харесват лекия грим, защото с тях се получава много нежен и свеж цвят, но все пак е възможно и да се напластят. Нося ги и като червило, и като руж. Като червило издържат около 4 часа на устните ми, седят като естествен цвят, не изсушават и се изтриват равномерно. Като руж ги нанасям върху пудра и нямам никакъв проблем с консистенциите, нищо че е кремообразен върху прахообразен продукт. Единият ми цвят (кораловият) е по-нежен от другия (розов, но не помня имената). Получава се наистина страхотна, свежа визия.
И пак казвам - при желание могат и да се напластят за по-интензивен цвят.
Толкова са нежни и естествени, от около 2 седмици съм почти постоянно с тях.

# 616
Кога ще има Becca? Също така според вас дали някога ще има bareminerals? Чудя се вече от къде да си ги купувам, в Ензо не зареждат напоследък.
От днес BECCA - Ocean Jewels.

# 617
  • София
А знаете ли кои палитри ще са намалени в Сефора?

# 618
  • USA, Steak State
Някой има ли впечатления от новите глосове/тинтове на Шанел? Сложих на ръката, но са доста прозрачни, явно трябва наслагване, но в Сефора консултантките се гримираха вчера преди обяд и нямаше кой да попитам 😀.

Това с консултантките ме разби! Smile

...Също така според вас дали някога ще има bareminerals? Чудя се вече от къде да си ги купувам, в Ензо не зареждат напоследък.
От кои продукти на bareminerals си доволна?

Да се намъкна и да споделя, че сенките им са много хубави.

# 619
Здравейте! Ще ми препоръчате ли хувава спирала за обем и дължина?

# 620
Здравейте! Ще ми препоръчате ли хувава спирала за обем и дължина?
Льо Волюм на Шанел.

# 621
  • София
SEPHORA: 25% otstupka na vsichki parfumi 30 ml i na nai-goreshtite grim palitri ot 29/03 do 01/04. Poveche info v magazinite ili mag1777@sephora.fr

Иначе за спирала- новият ми фаворит след години Шанел le volume е Monsieur Big на Lancome.

# 622
  • HH
SEPHORA: 25% otstupka na vsichki parfumi 30 ml i na nai-goreshtite grim palitri ot 29/03 do 01/04. Poveche info v magazinite ili mag1777@sephora.fr

Иначе за спирала- новият ми фаворит след години Шанел le volume е Monsieur Big на Lancome.
Трябва ли да се покаже СМСа , за да се пазарува с отстъпката?

# 623
Момичета, препоръчайте ми околоочен крем, на 41 съм,сух, чувствителен контур с подпухвания. Зимата си бях взела Шисейдо benefiance  и леко ми мазнееше, но като цяло ми свърши чудна работа, но сега за идващите дни се чудя какво да взема

# 624
  • София
К@тя, не знам. Ако някой ходи до там, може да пише дали са му го поискали.
Не знам кои са и палитрите.

# 625
А знаете ли кои палитри ще са намалени в Сефора?

Писах им на мейла и ми отговориха следното:

Ето списък на палитрите:

КОД       МАРКА                НАИМЕНОВАНИЕ

421558  TOO FACED         CHOCOLATE GOLD EYE SHADOW PALETTE
407400  HUDA BEAUTY   HUDA BEAUTY DESERT DUSK PALETTE
402508  URBAN DECAY   NAKED PALETTE NAKED HEAT PALETTE
350616  TOO FACED         SWEET PEACH EYE PALETTE
283156  URBAN DECAY   UD NAKED 3 PALETTE
373976  KVD                      SHADE+LIGHT REFILL FACE CONT PALETTE PLA
373971  KVD                      ALCHEMIST HOLOGRAPHIC PALETTE
397912  BENEFIT              SITUATIONAL KIT DATE NIGHT
397913  BENEFIT              SITUATIONAL KIT WORKING GIRL

Simple Smile)

# 626
  • София

Трябва ли да се покаже СМСа , за да се пазарува с отстъпката?
Радвам се, че темата се чете от Сефора и този път са решили да уважат клиентите с карти, защото тв рекламата гласи, че отстъпката е 20% и допълнителни 5% за притежателите на ВИП пасс.Ще се радвам някой, който се е възползвал да сподели дали са му искали карта или смс.Бих се възползвала с удоволствие от намалението на парфюми, но желаните мъжки аромати, които ми трябват за подаръци, са от 50 мл нагоре.

# 627
Намалението дали важи са сетове с 30 мл?

# 628
  • Бургас / София
Каква е цената на Mon Guerlain 30 ml с намалението? Благодаря предварително за отговора Simple Smile

# 629
  • Sofia
Писах им на мейла и ...

Извинявай, а кой е мейлът им? Може и на лични... Blush

Общи условия

Активация на акаунт