МАC & Sephora - 42 тема

• 109 985
  • 737
  •   1
Отговори
# 600

Вече не може. Трябва да идеш до куриерска фирма, да кажеш какво искаш, след това куриер отива и го взима от твое име и пак отиваш до офиса да си го вземеш/носят ти го до адрес. 😐

Ама че сложна процедура! То направо да ти се отще да поръчваш.

# 601
Мисля, че можеш да поръчаш по телефота от Сефора с доставка. Ако не се лъжа.

Вече не може. Трябва да идеш до куриерска фирма, да кажеш какво искаш, след това куриер отива и го взима от твое име и пак отиваш до офиса да си го вземеш/носят ти го до адрес. 😐

А не може ли да заявите куриер по телефона и да поискате доставка до адрес?
Пращала съм Еконт до Зара да вземат пристигнали онлайн поръчки от мое име. Когато правя заявка по телефона от куриерската фирма записват детайли, като номер на поръчка например. Може да звъннете в Сефора и да проверите дали продукта е наличен или да ви го запазят ако може, и да изпратите куриер да закупи продукта от ваше име, след това да платите при получаването на адрес  Peace

# 602
  • USA, Steak State
Хвана ми вниманието продукт с който не съм се сблъсквала. Някой има ли опит с него?

http://www.butterlondon.com/Eye/Glazen-Eye-Gloss-Oil-Slick.html

# 603
658229, не може. За Зара е различно, защото вече си платила и те само отиват да ти го вземат. При Мак и Сефора, обаче първо трябва да идеш да го платиш до куриерската фирма и чак тогава те ще отидат да ти го вземат.

# 604
  • София
Много се радвам, че съвсем скоро ще си имаме и Becca в Сефора!

# 605
Някой знае ли дали в Сефора има червилото на Too faced Malted matte mrs.Roper?

# 606

Сега ако споделиш и must haves на Becca, цена няма да имаш Blush

Чудя се как са им ФДТ и коректорите?

# 607
  • гр. София

Сега ако споделиш и must haves на Becca, цена няма да имаш Blush

Чудя се как са им ФДТ и коректорите?

Аз харесвам следните неща на марката:

Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter
Under Eye Brightening Corrector
Backlight Priming Filter
Mineral Blush
Shimmering Skin Perfector Luminous Blush
Aqua Luminous Perfecting Concealer

# 608
  • София
Според мен силата им е в хайлайтърите и ружовете.
За хайлайтър - аз обожавам най-новия им Sananas Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter - Parisian Lights.
 Уникален е, но не знам дали ще дойде тук. Не съм го виждала по магазините в Европа.

Фдт не съм използвала, само коректора Aqua Luminous Perfecting Conceale, който определено е доста добър.

# 609
Както са споменали вече и другите, хайлайтърите са силна страна на Бека - аз ползвам техния Champagne pop, който е класика. Много красив и блестящ. Бронзантите им също са доста добри, този , който харесвам, е в цвят Capri coast.

# 610
И от мен глас за хайлайтърите.
Много се радвам, че Сефора прибавя нови марки в предлагането си.

# 611
  • София
Някой има ли впечатления от новите глосове/тинтове на Шанел? Сложих на ръката, но са доста прозрачни, явно трябва наслагване, но в Сефора консултантките се гримираха вчера преди обяд и нямаше кой да попитам 😀.

# 612
  • София
Кога ще има Becca? Също така според вас дали някога ще има bareminerals? Чудя се вече от къде да си ги купувам, в Ензо не зареждат напоследък.

# 613
  • София
...Също така според вас дали някога ще има bareminerals? Чудя се вече от къде да си ги купувам, в Ензо не зареждат напоследък.

От кои продукти на bareminerals си доволна?

# 614
  • София
...Също така според вас дали някога ще има bareminerals? Чудя се вече от къде да си ги купувам, в Ензо не зареждат напоследък.

От кои продукти на bareminerals си доволна?

Най-вече от минералния им фдт original и сега искам да пробвам новия течен barepro, гледах много добри отзиви за него в youtube.

Общи условия

Активация на акаунт