МАC & Sephora - 42 тема

• 109 934
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • София
С две помпи от Диор махам всичко от лице и очи без никакъв проблем, а използвам много грим.
Желанието ми за многостепенна процедура за премахване на грима е съвсем друга тема и не се дължи на недоволство от олиото. За мен то е достатъчно.

# 691
  • София
Олиото на Loccitane също е добро. Струва около 35-38 лв Blush
сега съм с това на Диор и го харесвам. То е и по-голямо количество от повечето подобни продукти, които съм купувала.
Сутрин минах на тоалетното мляко на Biologique recherche, което измивам със студена вода- също ми харесва.

# 692
  • USA, Steak State
Аз да пъхна едно бюджетно предложение за измиващо олио.

Не помня защо го купих, като продукт е хубаво, но нещо не си пасвам с тези измиващи масла. Не чувствам лицето си чисто. Лично трябва да го намокря да втрия продукта, било с пръсти било с четката ми на Кларасоник и след това трябва да се разпени малко и да го отмия.
Нещо да слагам мас и да търкам тази мас, че после да добавям вода и пак да търкам... не. Не си чувствам лицето чисто.

# 693
Много ви благодаря за предложенията. Ще попрегледам съставите, защото някои масла не са моите, и ще пробвам подходящите.
Да си дам моите 5ст по темата - всъщност олиото на Мак също е много добро. С една, максимум 2 помпички сваля всичко, т.е. пълен грим лице и очи, вкл. и водоустойчиви продукти. Не е свръх мазно, не предизвиква раздразнения и сухота и се отмива съвсем прилично и само разпенено с вода. Нанасям на съвсем суха кожа със сухи ръце, размазвам с длани, и после разпенвам с мокри. После повтарям с лек почистващ продукт - пяна или гел. Откакто съм с такова почистване (не е точно двустъпковото май, защото там се ползват само масла и се обират с кърпа) много намаляха проблемите ми със запушени пори и черни точки, а и ми пести време и разправия с няколко продукта - двуфазен за очи и устни, мицеларна вода или тоалетно мляко за лице.
Консултантка ми е казвала, че може олиото и да се разрежда с вода предварително в друг съд и да се ползва като стандартен дегримьор. И сваля матови червила, което за мен е голям плюс.

# 694
  • София
По-темата с олиата, да покажа отново олиото в което се влюбих преди 2-3 години, с една помпа нанесена на сухо лице, маха абсолютно всякакъв грим.
https://www.escentual.com/bioderma/atoderm/bioderma091/

Единствения проблем е, че като го купя от България има странна миризма, закупеното от Англия е перфектно без никакъв мирис. Купувам го от escentual, те често има промоция 2 на цената на 3 или както е в случая с 33% отстъпка. Само косата не съм си мила с него, перфектно е за измиване на тяло, а се оказа и лице. Универсален продукт е и го използваме заедно с щерката, литър ни стига за 2-3 месеца   Mr. Green

# 695
  • София
Момичета, здравейте!
Имам нужда от помощ при избор на червило.
Искам да си взема червило с цвят, близък до този от снимката, да бъде с матов ефект и да е дълготрайно.
Това конкретно е на Сефора. Някой ползва ли техни червила, доволен ли е? Приемам всякакви предложения на марки, отговарящи на по-горните изисквания.
Скрит текст:
Благодаря! Simple Smile

# 696
  • София
Изключително доволна съм от течните матови червила на Сефора, според мен няма да сбъркаш ако вземеш такова Simple Smile

# 697
  • Sofia
Изключително доволна съм от течните матови червила на Сефора, според мен няма да сбъркаш ако вземеш такова Simple Smile

+100. Peace

# 698
  • Бургас
Глас и от мен за течните на Сефора,може да видиш също и при Мак.

# 699
И аз съм голям фен на течните матови червила на Сефора.

Целия асортимент на Becca ще бъде наличен на 13 Април в двата магазина. Нямам търпение за хайлайтърите, а и за неща, които не познавам и тепърва ще откривам.

# 700
Нанасям на съвсем суха кожа със сухи ръце, размазвам с длани, и после разпенвам с мокри. После повтарям с лек почистващ продукт - пяна или гел. Откакто съм с такова почистване (не е точно двустъпковото май, защото там се ползват само масла и се обират с кърпа) много намаляха проблемите ми със запушени пори и черни точки, а и ми пести време и разправия с няколко продукта - двуфазен за очи и устни, мицеларна вода или тоалетно мляко за лице.

С две помпи от Диор махам всичко от лице и очи без никакъв проблем, а използвам много грим.
Желанието ми за многостепенна процедура за премахване на грима е съвсем друга тема и не се дължи на недоволство от олиото. За мен то е достатъчно.

Извинявам се, че нахълтвам директно с въпрос в темата ( следя я, но не пиша Simple Smile) - каква е разликата с двустъпково почистване с олио и ...почистване с олио?

Нали и в двата случая, слагаш олиото на суха кожа, масажираш, и изплакваш с вода, по желание с гел или пяна след това или другия вариант с кърпа? Къде изпускам нишката аз ... Laughing

Даже съм чела, че може да изпозваш всякакво олио, каквото имаш под ръка и е подходящо за твоята кожа - бадемово, от гроздови семена, жожоба и т.н

# 701
Това, което ползвам аз, не съдържа само масла, и се разпенва при досег с вода. Съответно се измива много по-лесно и не оставя мазен филм. Не запушва и пори.
Оригиналното (корейско, може би му казваха също) измиване е с чисти масла, и вероятно е по-полезно, но маслата се свалят с муселинена или памучна кърпа. Освен, че за мен е по-времеемко, не успявам да почистя добре кожата от тях или се налага да използвам по-агресивен продукт за втора стъпка, а това не ми се отразява добре - запушени пори, ако не почистя добре, премиване, ако пък прекаля и т.н.
Не знам дали официално са разделени по някакъв начин двата вида измиване, за мен са различни и се опитах да обясня какво точно търся, за да получа предложения за продукт, който ме устройва.

# 702
  • София
Ето това е точно каквото търсиш. Разкошно е и ми е фаворит за такъв тип продукти. Купувам го редовно от разни сайтове в UK. Когато не съм предвидила от далече, че ще ми свърши и не съм поръчала на време, купувам и това. Също е много хубаво и чисто като състав, то е бюджетен продукт. И двете не съдържат никакви минерални масла и т.н., и двете се разпенват при досег с вода, почистват отлично всякакъв грим и се отразяват добре на кожата.

# 703
Очакват ли се някакви намаления този уикенд? Имам нужда от крем за лице.

# 704
  • София
Очакват ли се някакви намаления този уикенд? Имам нужда от крем за лице.

И аз това влезнах да попитам, хвърлила съм око на така хвалената спирала на Шанел и демакиант на Клиник!

Общи условия

Активация на акаунт