Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 11

• 103 346
  • 762
  •   1
Отговори
# 345
  • Монтана
Тази вечер трябваше да сложа последната глобула Полижинакс, но цикъла ми подрани. Да я слагам ли? Предполагам и контролния преглед трябва да е като ми спре?

# 346
От листовката :

Препоръки:
За да се избегне заразяване на хората около Вас, винаги използвайте Ваши лични хавлии и кърпи. Носете памучно бельо. Не използвайте вагинални тампони по време на лечението и избягвайте вагинални промивки. Не спирайте лечението по време на менструация.

# 347
  • Варна
Здравейте, момичета!  Отдавна чета, но досега не съм се включвала, първо изчетох 1 и 2ра тема, сега и цялата 11  и не знам какво да правя... Август месец след антибиотик и ходене на басейн и аз се сдобих с гъбки, всеки месец на лекар, лечение и тъкмо миналия месец се бях оправила и ме хвана вируса и пак съм в начална позиция. След като попрочетох  тук спрях да ям сладко и хляб /почти/, опитвам се да си засиля имунитета, пия алое, вит Б12, омега 3,6,9. Никак не ми се ходи за пореден път на лекар и честно казано се чудя дали да не повторя последното си лечение, което беше с Гиназол, Микомакс и Флажил и след него всичко беше ок за известно време докато не се разболях.
Днес ми дойде цикъла, така че имам време да помисля...
Прочетох и за глобулите с чесън, точно тогава ми оставаха 5 дни до цикъл и се престраших да пробвам /тези приказки, че може да причини изгаряне първоначално ме отказаха, но като се замисля не съм чувала на някой да му е изгоряла устата от ядене на чесън Grinning /  Та да ви кажа резултата. Първата глобулка си сложих вечерта и ефекта беше супер на следващия ден, помислих си, че съм намерила решение, но уви. Слагах си ги 5 дни, определено имаше ефект, но не пълен. Явно вършат работа при по-леки неразположения.
Успех на всички!

# 348
Момичета,
и тук да питам:
От доста време се оплаквам от течение и парене, цитонамазка преди 2 месеца - 2-ра група. С лекари лекуваме къде на сляпо с глобули, къде с микробиологии. Правих и 20 дни кандида диета. Резултат от микробиология сега:

Вагинален секрет
Директна микроскопия
ЛЕВКОЦИТИ: 20 - 30 ДО МАСОВО НА ПОЛЕ
ЕПИТЕЛНИ КЛЕТКИ: УМЕРЕНО ,ПАРАБАЗАЛНИ ЕД./СЛАБО
ЛАКТОБАЦИЛИ: НАМАЛЕНО
ГРАМ (-/+) ПРЪЧИЦИ / КОКИ:СЛАБО /УМЕРЕНО
Култура
НЕ ДАВА РАЗВИТИЕ НА ПАТОГЕННИ БАКТЕРИИ И CANDIDA
Заключение
ВЪЗМОЖНА КО-ИНФЕКЦИЯ С АНАЕРОБИ ?

Тези масово левкоцити говорят за инфекция, нали?

# 349
  • Варна
Момичета, а сега виждам, че има отделна тема за "Мултипробиотик за жени 12 млрд. активни пробиотици на Натурал Факторс" Пробвал ли ги е някой?

# 350
Момичета, а сега виждам, че има отделна тема за "Мултипробиотик за жени 12 млрд. активни пробиотици на Натурал Факторс" Пробвал ли ги е някой?

Здравей!
Намерих тези пробиотици и си ги поръчах, по описанието изглеждат доста обещаващи. Ето и линк:

https://revita.bg/shop/%D0%BC%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B8-%D0%BF%D1% … 0%B2%D0%BD%D0%B8/

Пише, че се приемат по 2 на ден!
Дано помагат!

# 351
  • Варна

Здравей!
Намерих тези пробиотици и си ги поръчах, по описанието изглеждат доста обещаващи. Ето и линк:

https://revita.bg/shop/%D0%BC%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B8-%D0%BF%D1% … 0%B2%D0%BD%D0%B8/

Дано помагат!

аз пия подобни, но доста по евтини, вземам ги от iherb, пак са 10 щама бактерии, само че са 30 bilion, 60 капсули с доставката ми излизат няма и 30 лв, а боровинката не знам колко помага при гъбички точно.
Аз сега приключвам една тинктура от билки Цисто се казва, и съм доволна общо взето.

# 352
Мисля, че са същите, но в друга опаковка. https://www.iherb.com/pr/Natural-Factors-Ultimate-Probiotic-Wome … Veggie-Caps/13215 От айхерб излизат, наистина, много по-евтини.  Има и други, които може да разгледате. Simple Smile

# 353

Здравей!

Дано помагат!

аз пия подобни, но доста по евтини, вземам ги от iherb, пак са 10 щама бактерии, само че са 30 bilion, 60 капсули с доставката ми излизат няма и 30 лв, а боровинката не знам колко помага при гъбички точно.
Аз сега приключвам една тинктура от билки Цисто се казва, и съм доволна общо взето.

Здравей Simple Smile кажи ми малко повече за тази тинктура Цисто, как се приема, за какво помага и ти как се чувстваш след нейния прием, благодаря ти Simple Smile

# 354
Мисля, че са същите, но в друга опаковка. https://www.iherb.com/pr/Natural-Factors-Ultimate-Probiotic-Wome … Veggie-Caps/13215 От айхерб излизат, наистина, много по-евтини.  Има и други, които може да разгледате. Simple Smile

Здравей! Да, почти същите са, но аз поръчах 120 таблетки, мерси за сайта, ще поръчвам при нужда:)

# 355
  • Варна
Здравей Simple Smile кажи ми малко повече за тази тинктура Цисто, как се приема, за какво помага и ти как се чувстваш след нейния прием, благодаря ти Simple Smile

Продават я в билковите магазини, във Варна ми я предложиха от магазин "здраве от природата". Представлява тинктура от няколко билки , която влияе оздравително на уринарния тракт. Съдържа калина кора, царевична коса, мечо грозде и валериана.  Ето пример как изглежда:

https://apteka.framar.bg/30039302/%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D1%82 … D0%B5%D0%BA%D0%B0

Последна редакция: чт, 17 яну 2019, 09:09 от bubanka

# 356
Здравейте, момичета! Доволни ли сте от ентеросан вагинални глобули? Колко време се слагат, имат ли ефект и може ли да се поставят по време на цикъла също? Благодаря ви:)

# 357
Аз лично съм доволна. Слагам ги при нужда, като усетя че нещо не е наред, при прием на антибиотици. В началото ги поставях доста дълго време, почти всяка вечер с изключение по време на М. Другите вагинални пробиотици не ми помагаха. Simple Smile

# 358
Аз лично съм доволна. Слагам ги при нужда, като усетя че нещо не е наред, при прием на антибиотици. В началото ги поставях доста дълго време, почти всяка вечер с изключение по време на М. Другите вагинални пробиотици не ми помагаха. Simple Smile
Здравей, Peoney! Много ти благодаря, ще си ги взема от България след седмица и ще ги започна и аз, дано да имат ефект и при мен:))

# 359
Аз не можах да се излекувам с Гиназол и сега съм с Клион Д. И Нистатин пия, но нещо не ми понася този път. Много искам да се оправя вече... Чудя се дали не си докарвам гъбите с ежедневните превръзки на Discreet  newsm78 Ама пък без тях не мога.

Общи условия

Активация на акаунт