На море в България 2018 г.

• 137 321
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
  • София
galq4, ние бяхме края на август началото на септември в Блек сий стар.
Беше ни второ море, пък и офертата беше много добра, та въпреки не добрите отзиви отидохме.
Плажът наистина е уникален, не бях ходила до сега на Градина, ама много ни хареса плажа.

Иначе хотелът нищо особено, баните много зле, сифоните са сложени на високо, водата не може да се отича. Нашият апартамент беше на първия етаж, имаше избила влага по стените. Иначе апартамента беше симпатичен, удобен.
Басейните биват, детския е достатъчно голям, нашите деца го харесаха. Чадърите обаче вече бяха изпочупени, изкуствената трева около детския басейн окъсана, грозна работа.
Ресторантът е изключително малък, местата крайно недостатъчни. Случи се един-два пъти да няма къде да седнем и да чакаме да се освободи маса. Много грозно впечатление ми правеше изнасянето на огромни количества храна от ресторанта към стаите, ама щом на ръководството не му пречи...

Както писах, бяхме там началото на септември, а единствените завивки, които намерихме в апартамента бяха само чаршафи. Отидох на рецепцията да питам може ли да получим някакви одеала, започна едно чудене, звънене по телефони.  С голям зор намериха една завивка за децата.
Обещаха на другия ден като се освободи някоя стая да дадат още завивки. Факт е, че до края не получихме никаква завивка, никаква.

Към храната ние лично нямаме възражения, ама ние не сме претенциозни. Имаше по няколко десерта на хранене, за радост на мен и на децата. Имаше и доста и различни плодове. Някои от ястията свършваха бързо и не вадеха повече от същото.

Общо взето всички недостатъци не можаха да ни развалят хубавата почивка, защото прекрасния плаж, чистото море, с плуващи рибки, близостта на хотела до плажа,  ни компенсира тези недостатъци.

Много Благодаря! Значи продължава чуденето Simple Smile

# 91
  • В.Търново
Точно за 2017г. коментарите за Томас Резиденс не са много цветущи, особено за плажа.

# 92
  • Русе
Приморско е претъпкано и не е особено чист плажа по принцип. Ходете на южния. На северния е ужасно. Едно страшно такова, едни пясъчни дюни,много върви. Ако сте с малки деца не е много ок.
За хотелите не знам.
Някой ще каже ли хубав хотел за Влас. Комплекса на Диневи как е? Цени и условия. Ще сме вероятно 2-3 семейства стри деца две бебета на 1 година и 7 месеца, и едно на 2 годинки.

Ние сме ходили в ''Триумф" и във "Воденицата" /той е част от хотелите на Диневи/.И от двата сме много доволни,но това са апарт -хотели без изхранване както и почти всички от комплекса на братята... Има супермаркети с готова храна,ако не желаеш да готвиш.Ресторантите в района на яхтеното пристанище са скъпи,за това ти препоръчвам такива за хранене в централната част на Влас.
Привет и за много години!
Ние бяхме във Влас за 2 нощувки в началото на Септември. Бях попаднала на много изгодна оферта от Букинг за апартамент. Понеже беше без изхранване сядахме 2 пъти / един обяд и една вечеря/ на ресторанта на Воденицата. Беше на много добри цени и вкусно. За 70 лв се навечеряхме четиримата - със все алкохол и десерти. Другата вечер седнахме на Кактус на шеф Манчев и за същите пари ядохме по една паста и взехме 3 десерта. Пак беше вкусно. Така че варианти за изхранване не липсват. Баири има доста, да. Плажът ми се стори доста чист. И е разделен от вълноломи на малки плажчета.

Сега от мен малко страничен въпрос - Моля да препоръчате хотел по морето, който е отворен в момента, с топъл вътрешен басейн, ОИ или НВ и където няма да ми искат 500 лв. за една нощувка. Уточнявам, че курорта Св.Константин и Елена не ми харесва. Остават Зл.Пясъци или някъде около Варна, че да не се убием от път за един ден.

# 93
Точно за 2017г. коментарите за Томас Резиденс не са много цветущи, особено за плажа.
Явно четем различни неща. 2016 плажа на нестинарка пишат, че е бил ужасен. За 2017 във Визит има даже коментар на една жена, че се е била запасила предварително с аква обувки, обаче не ги е използвала.

Мнение на Илияна - период 07.08.2017г. "Плажът е чист и поддържан и не е каменист, както бях чела в предишни коментари. В близост има и скалист бряг, не стръмен и достъпен за деца, атрактивен за разходки."

Мнение на Нина - период 25.07.2017г.  "Плажът е страхотен, изключително равен и плитък. Определено бихме посетили отново хотела"

Има и други подобни. Изтарашила съм всичко като мнения във Визит и Букинг, на друго място почти не срещнах,  за хотела, не се заяждам.

# 94
  • В.Търново
Може и аз да бъркам годините , 2016 или 2017г....  Anguished

# 95

Сега от мен малко страничен въпрос - Моля да препоръчате хотел по морето, който е отворен в момента, с топъл вътрешен басейн, ОИ или НВ и където няма да ми искат 500 лв. за една нощувка. Уточнявам, че курорта Св.Константин и Елена не ми харесва. Остават Зл.Пясъци или някъде около Варна, че да не се убием от път за един ден.

В Грабо имаше ваучери за хотели в Албена и Зл.Пясъци на добри цени с хубави отзиви Blush

# 96
Еко Терма Кранево, има и ледена пързалка, мои познати бяха на НГ и са доволни.

# 97
  • София
Лонг бийч резорт или нещо подобно в Шкорпиловци. Не знам дали водата е топла.

# 98
  • There I was on a July morning
fatalina, благодаря за подробната информация, която ни поднесе. Видно е, че ситуацията не е толкова черна, колкото ни я представят. Сега, поне ще направим информиран избор.
Все пак, да вметна, че тези норми са за вода за къпане, да се внимава с поглъщането й /най-вече от децата/, че изискванията за питейна вода са далеч по-строги. Peace

lubito, хотел Фламинго гранд на Албена работи целогодишно и има СПА център, но водата в басейна е 30 градуса, според информацията от сайта. За киснене е студена, но за плуване е О.К.

# 99
  • оттам, откъдето започва България
fatalina, дано има промяна в ситуацията с пречистването на водите, защото м. юли 2015 г. в Поморие на едно малко живописно плажче, близо до централния плаж, като рукнаха фекалии от една тръба, хората не могат да смогнат да избягат. Не ми се спомня каква гадост и смрад беше.

# 100
  • софия
Записвам се със запитване за Бела Виста, след 7 години в Серенити бей вече не можем да си го позволим. Моля за отзиви за храната и чистотата в Бела Виста.

# 101
Лонг бийч резорт или нещо подобно в Шкорпиловци. Не знам дали водата е топла.
Този е с минерална вода, но обявените цени са само за нощувка. Имат ОИ, но няма цена за него.
Аз бих предложила Гранд хотел Поморие, но е по-далече и също с височки цени.

# 102
  • Велико Търново
Момичета, някоя да има отзиви за този хотел https://www.visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-doubletree-by- … ni-piasaci-21253/ Последните години винаги почиваме в Гранд хотел Варна, но тази година е затворен за ремонт.
Благодаря!

# 103
fatalina, дано има промяна в ситуацията с пречистването на водите, защото м. юли 2015 г. в Поморие на едно малко живописно плажче, близо до централния плаж, като рукнаха фекалии от една тръба, хората не могат да смогнат да избягат. Не ми се спомня каква гадост и смрад беше.
Има промяна в ситуацията, но както и преди съм писала, това не изключва възможността някой недобросъвестен хотелиер да излива отпадните си води директно в морето, вместо да се включи в градската канализационна система. За тях е най-лесно и изгодно да прекарат тайно една тръба под пясъка и да я пуснат в морето, вместо да плащат такси за включване в канализацията. За съжаление контролните органи не винаги успяват или не искат да обхванат всички нарушители. Няма 100 % гаранция, че дори при действаща пречиствателня станция, някъде няма да се получи залпова временно замърсяване.

# 104
  • София
Бела Виста беше по-скъп от Серенити миналата година.

Последна редакция: ср, 03 яну 2018, 21:58 от zazu1

Общи условия

Активация на акаунт