На море в България 2018 г.

• 137 226
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
Записвам се със запитване за Бела Виста, след 7 години в Серенити бей вече не можем да си го позволим. Моля за отзиви за храната и чистотата в Бела Виста.

Белла Виста е по-скъп от Серенити. Поне предходните години беше така.

# 106
  • В.Търново
Бела Виста беше по-скъп от Серенити миналата година.
И не само миналата.

# 107
И не само миналата.
Вече ще е обратно. От Ник Травел ми предложиха оферта за Серенити - 7нощувки трима възрастни около 2500, за същата цена е и офертата за Белвил - Дюни.

# 108
Колкото и да са го ремонтирали Серенити и да е станал хубав, все пак му липсва пространството около хотела и инфраструктурата на Дюни.

# 109
Точно за 2017г. коментарите за Томас Резиденс не са много цветущи, особено за плажа.

Не знам за 2017 , но приятелско семейство бяха отвратени от Томас 2016 -плаж , храна , хигиена . 2015 също бяха там ( май тогава го отвориха ) и останаха доволни затова решиха да повторят .

За Белла Виста , Синеморец  единствените ми забележки са еднообразна закуска и салати . Всичко останало е на ниво .

# 110
  • В.Търново
И не само миналата.
Вече ще е обратно. От Ник Травел ми предложиха оферта за Серенити - 7нощувки трима възрастни около 2500, за същата цена е и офертата за Белвил - Дюни.
До колкото знам в момента Ник травел нямат преференции да пускат оферти за Серенити, а само Амигос травел.Не се доверявайте много, въпреки че Ник травел са известна агенция.

# 111
И не само миналата.
До колкото знам в момента Ник травел нямат преференции да пускат оферти за Серенити, а само Амигос травел.Не се доверявайте много, въпреки че Ник травел са известна агенция.
Исках само да споделя, че цените са изравнени. От Ник травел е офертата, сега погледнах писмото. Е, няма да резервирам, то е ясно.

# 112
  • В.Търново
Да, за съжаление Сбогом Серенити!

# 113
преди 31.12 се опитах да резервирам белла виста за края на юни- нямаше свободни места за тези дати, даже и в сайта на визит се появи този надпис
сега като намаленията са  по-малки вече има места

# 114
  • София
Хайде и аз да попитам. Забелязвам, че някои от вас са доста опитни.
Направих резервация за Оазис чрез visit.bg.  В офертата на сайта пише, че за избрания от мен период хотелът ще предлага ултраАЛ. Сега обаче като чета договора забелязвам, че пише АЛ. Не че съм буквалистка и се заяждам, но... Да им се обадя ли, да си трая ли, може би практиката е такава.... Не знам. Също обещават безплатни шезлонги на плажа и паркинг - до изчерпване на свободните. Това трябва ли да е упоменато в договора? Предварително благодаря на отзовалите се.

# 115
преди 31.12 се опитах да резервирам белла виста за края на юни- нямаше свободни места за тези дати, даже и в сайта на визит се появи този надпис
сега като намаленията са  по-малки вече има места
За мен това означава, че местата са били резервирани, но не са заплатени до 31.12.17 и сега отново са ги обявили. Много хора резервират така по няколко хотела, за да се застраховат, а на края плащат само за един.

# 116
  • В.Търново
Сега обаче като чета договора забелязвам, че пише АЛ. Не че съм буквалистка и се заяждам, но... Да им се обадя ли, да си трая ли, може би практиката е такава.... Не знам. Също обещават безплатни шезлонги на плажа и паркинг - до изчерпване на свободните. Това трябва ли да е упоменато в договора? Предварително благодаря на отзовалите се.
Трябва да го пише.Аз също резервирам през Съни Турс и си пише в договора всичко.Ако във вашия пише ол инклузив, значи е ол инклузив.

# 117
Хайде и аз да попитам. Забелязвам, че някои от вас са доста опитни.
Направих резервация за Оазис чрез visit.bg.  В офертата на сайта пише, че за избрания от мен период хотелът ще предлага ултраАЛ. Сега обаче като чета договора забелязвам, че пише АЛ. Не че съм буквалистка и се заяждам, но... Да им се обадя ли, да си трая ли, може би практиката е такава.... Не знам. Също обещават безплатни шезлонги на плажа и паркинг - до изчерпване на свободните. Това трябва ли да е упоменато в договора? Предварително благодаря на отзовалите се.
В офертата пише, че се предлагат безплатни чадър и шезлонги до 30.06 и след 01.09., т.е. през останалият период са платени. УОИ е само за периода от 22.06 до 25.08. Пред останалото време е само ОИ. Не зная вие за кой период сте направили резервация. Ако нещо не е както трябва съгласно офертата, то се свържете със Съни турс и уточнете нещата. При нас за чадъри и шезлонги не са ни писали в договорите, въпреки че са били включени, но базата на изхранване винаги се пише.

# 118
2016 бяхме в оазиса
нищо ултра нямаше
уж вносен алкохол, но мисля че беше само уиски
трябваше да има и сокове в кутии но нямаше

# 119
  • София
Поизнервих се на Визит.
Реших да поискам оферта за Бела Виста, след като видях, че тази година предлагат апартаменти. И уж има 15 % отстъпка за ранно записване до 16-ти януари, но не важи в половината от дните, за които искам - 21-27.06. За какво ми е тогава да резервирам от началото на януари и да платя 50% депозит, като ще ползвам само 15% отстъпка и то за половината от престоя, за другата - никаква Cry.

Общи условия

Активация на акаунт