На море в България 2018 г.

• 137 157
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
Аз се колебая между Томас Резидънс и Саут бийч. Ще реша през другата седмица. Само не знам доколко чадърите на плажа на Саут бийч трябва да са ми приоритет.
Ако ще ти е полезно моя мотив за крайно решение - Томас е идея по-скъп, а има една поговорка "Купувам скъпо, щото съм беден".

# 136
Ще съм благодарна на мнения за Саут бийч и Томас Резидънс.
Най-добре си прочети отзивите от лято 2017 и за двата хотела и си прецени.  Виж и в Букинг и във Визит.

# 137
  • софия
Най-добре си прочети отзивите от лято 2017 и за двата хотела и си прецени.  Виж и в Букинг и във Визит.

Четох коментарите. За мен са еднакви като оценки. В голяма дилема съм. Мм май клони към Томас,защото е на плажа. Сега четох , че ои на Томас е закуска, обяд и вечеря.. Офф... не знам.

# 138
  • There I was on a July morning
Момичета, плажът на Нестинарка не е ли претъпкан през сезона, предвид тези големи хотели?
Ходила съм преди доста години, когато имаше само къмпинг.

# 139
  • В.Търново

Четох коментарите. За мен са еднакви като оценки. В голяма дилема съм. Мм май клони към Томас,защото е на плажа. Сега четох , че ои на Томас е закуска, обяд и вечеря.. Офф... не знам.
Томас Резиденс даже не са Ол инклузив , а  FB.
Аз бих избрала може би Саут Бийч.Те не са на първа линия, почти на втора, разстоянието въобще не е голямо до плажа.Наши познати бяха там през 2015г., по същото време докато ние бяхме в Серенити.Единия ден се засякохме на плажа случайно.Те бяха доволни от Саут Бийч.

# 140

Бяхме в Томас 2016. Ако обичате полуфабрикати, храната ще ви е ок. Ние не обичаме...Доста преработваха останалата храна, сиренето беше от най-евтиното. Наливния алкохол е марка Ахелой, разреден.
Апартаментите и двора са хубави.

# 141

Аз бих избрала може би Саут Бийч.Те не са на първа линия, почти на втора, разстоянието въобще не е голямо до плажа.Наши познати бяха там през 2015г., по същото време докато ние бяхме в Серенити.Единия ден се засякохме на плажа случайно.Те бяха доволни от Саут Бийч.
Къде го прочете, че Томас е FB? И офертата във Визит, и моята потвърдена резервация пише АИ. Друг е въпроса качеството на АИ.

# 142
Storm, и ние като ходихме в Томас 2016 имахме резервация ОИ... Амиии, беше си FB. Да, можеш да поръчаш алкохол на басейна, но след първия ден не повторихме. И от 16.00 до 17.00 имаше сладолед, от най-евтиния.

# 143
И от сега май почвам да съжалявам за резервацията, ама ко да се прави, пито - платено.

# 144
  • софия
Това, което Томас определят като инклузив , няма нищо общо. Това е закуска, обяд и вечеря. Може би ще избера Саут бийч. Чакам оферта и директно от хотела.

# 145
И от сега май почвам да съжалявам за резервацията, ама ко да се прави, пито - платено.
Не съжелявай, има и много плюсове - все пак апартаментите са наистина просторни и удобни. Има много място за игра на детето, спокойно е през нощта, чуват се само щурчета.

# 146
  • В.Търново

Къде го прочете, че Томас е FB? И офертата във Визит, и моята потвърдена резервация пише АИ. Друг е въпроса качеството на АИ.
Ами да предлагаш закуска, обяд , вечеря е FB.Ол инклузив е  когато има включени междинни хранения.Но това ти трябва да го знаеш, защото си почивала в много хотели.

# 147
Да де, но във Визит само пише АИ, без да е уточнено. На сайта на хотела също няма описание на инклузива, инфото е от 2017г. Явно имат предвид че в часовия пояс 10-22 часа предлагат алкохолни и безалкохолни напитки. Ако е така, доближава се до АИ, но не съвсем. Ако проблема е в междинните хранения, аз не държа на тях, дори на обед не ям, така че мен лично ме устройва.   

# 148
  • В.Търново
Моя приятелка ходи първата година, в която го откриха.Те не обичат да ходят по ол инклузиви и решиха да пробват.Доволни бяха само от апартамента, близостта до плажа, водата в басейна е била ледена, малко шезлонги край басейна, а са били в пик сезон.Храната е била тип готвени ястия-манджи.Никакви аламинути, скари и т.н.

# 149
  • софия
Сега гледах и Престиж Сити 2 в Приморско. Имате ли мнения за там, колко далеч е от плажа?

Общи условия

Активация на акаунт