На море в България 2018 г.

• 137 302
  • 758
  •   1
Отговори
# 255
Последния месец изпуснах темата - да попитам почивалите в Грийн Лайф Бийч - Каваците, какво включва кухненската ниша в апартаментите - оборудвани ли са за бързо приготвяне на лека храна?

здравей polij, виждала съм хотела, но ми се струва отдалечен от плажа, в гориста местност от другата страна на централния път, но изглежда добре. Гледам че много сайтове и агенции го предлагат. Но на същия собственик сме били в хотела в Банско, там останахме очаровани от обслужването, вниманието, чисто в апартаментите, храната с богат избор а бяхме на закуска и вечеря.
Питането е за морски хотел, не за Банско.

мога само да кажа че съм го виждала отвън и изглежда много добре, това не ми хареса че е отдалечен от плажа и най - важното което не ми хареса е че е през пътя където преминават стотици коли на ден.

Само изглежда,че е далеч от плажа...,но не е.Много зависи и кой край на комплекса сте отседнали,но като цяло се стига до плажа за 5-10 мин. Апартаментите са оборудвани със всичко необходимо.Аз съм много доволна от престоя си там.Прекрасно място !!

# 256
На Аркутино ходим последните две години. Тази пак ще резервирам за там. Въобще не мога да се съглася за храната. Винаги е било много вкусно. Има поне по две супи на обяд и таратор, което за децата ми е важно. Винаги има нещо от скарата. Вярно, че плажа не е отпред, обаче не е и толкова далеч. Пътя до него и много красив. Водата е кристална. Не сме виждали никога да има боклуци или водорасли. Плажа е чист, но тази година шезлонгите бяха занемарени. Единствения минус за мен е баира до апартамента ни. Понеже ползваме от най-големите, а те са в последната сграда. Комарите както писах и преди няколко страници са само от 20.30ч до 21ч. С подходящ репелент нещата се оправят. Чистотата е перфектна.

# 257
Ние бяхме 2016 в Хермес.Доволни сме,средна работа.Миналата година бяхме в Аркутино фемили резорт.Там всичко беше страхотно,храната(особено тематичните вечери и програмата към тях),басейна,персонала,плажа,НО КОМАРИТЕ,майко мила!Хората от персонала пръскаха,ние се мажехме,но спасение няма.Мноооого комари!

# 258
И аз съм с питане за Грин Лайф Бийч Ризорт на Каваците? Мисля да го резервирам от 6 Август. Как е плажа там?
Спокойно ли е? Има ли влакче до Созопол, на какви цени и до колко часа е?

# 259
  • София
И аз съм с питане за Грин Лайф Бийч Ризорт на Каваците? Мисля да го резервирам от 6 Август. Как е плажа там?

Аз съм от доволните от Грийн Лайф Бийч Ризорт. Плажът е много хубав и никак не е далече от комплекса. Ние ще сме там трета поредна година. Ходим в края на Юни и началото на Юли и на плажа е много спокойно. В среден сезон има включени и чадър и шезлонг на плажа, което е голям плюс.
До Созопол има влакче на цена от 2 лв. на човек, като за много малки деца не се плаща. Движи се по разписание, като по спомен имаше някаква пауза в следобедните часове. От хотела също предлагат шатъл бусче до града.
Относно оборудването в апартаментите - ами всичко си е на късмет в какъв апартамент ще ви настанят.
При нашия първи престой бяхме настанени в страхотен апартамент с напълно оборудван кухненски бокс с котлон, фурна, микровълнова и голям хладилник с фризер, имаше пералня в банята, спалнята беше със супер удобен матрак. Всичко беше прекрасно. Миналата година обаче ни настаниха в ужасно малък апартамент с изключително скромно обзавеждане. На всичкото отгоре и почистването не беше на нужното ниво. Зад пердетата имаше умрели комари и мухи, а  по тоалетната чиния се виждаха остатъци от предишните обитатели. Веднагага се оплакахме на рецепция и ни смениха апартамента. Вторият беше с прилично обзавеждане и големина на стаите, но кухненският бокс разполагаше само с микровълнова. Нямаше котлони и фурна, та всичко е на късмет.
Тази година направих резервация само за нощувка без изхранване. Оказа се, че от Съни турс са спестили важна информация относно този вид настаняване, която ми беше написана в мейла с потвърждението на резервацията, а тя е: Моля да имате предвид, че при настяване БЕЗ изхранване помещението се почиства еднократно при пристигане!. Разменихме си няколко мейла с агенцията и вече информацията е качена на сайта им с офертата на хотела: https://www.visit.bg/hoteli/griyn-layf-biych-rizort-kavacite-sozopol-2404/
Поне ми потвъдиха, че смяната на кърпи е всеки ден, а на спално бельо е веднъж на 3 дни.

# 260
Съни турс нещо не ме радват - за Грийн лайф ми дават други дати от желаните за настанаве в края на юни - последните три дни искаме да сме там, освен това ми предлагат САМО двуспален апартамент, тъй като сме с три деца до 6 години и то на цена от 660 лева без изхранване за три нощувки.  Някой да има други предложения за резервация за там, освен букинг, не мога да открия координати на частни апартаменти, които се дават в комплекса, ще съм благодарна, ако споделите такива.

# 261
Здравейте!

Резервирахме от 01.07 за Томас Резиденс.Той май е сравнително нов-3та година работи,на плажа е.
Някой посещавал ли го е?Моля за мнения.

# 262
  • София
Мнение за агенция Варна Турист Сървиз? Сайтовете bghotelite.eu и allinclusive-pochivki.eu са на тази агенция. В другата тема има едно положително мнение, че са коректни, но ако някой още ги е ползвал, ще съм благодарна на отзиви.

# 263
Здравейте!

Резервирахме от 01.07 за Томас Резиденс.Той май е сравнително нов-3та година работи,на плажа е.

Ако се върнеш от началото на темата и прочетеш ще разбереш, че Томас е обсъждан хотел. Четете!

# 264
  • В.Търново
Здравейте!

Ако се върнеш от началото на темата и прочетеш ще разбереш, че Томас е обсъждан хотел. Четете!
И то доста.

# 265
Съни турс нещо не ме радват - за Грийн лайф ми дават други дати от желаните за настанаве в края на юни - последните три дни искаме да сме там, освен това ми предлагат САМО двуспален апартамент, тъй като сме с три деца до 6 години и то на цена от 660 лева без изхранване за три нощувки.  Някой да има други предложения за резервация за там, освен букинг, не мога да открия координати на частни апартаменти, които се дават в комплекса, ще съм благодарна, ако споделите такива.
Ще ти пиша на лични Yum

# 266
  • софия
На 09.06 ще сме на сватба в Поморие, още не съм разбрала кой хотел е резервиран за събитието, но тъй като ще пропътуваме 300 км смятам да си направим една кратка морска почивка от 10ти юни. Ако някой може да ми препоръча хотел около Бургас ( Несебър, Поморие, Созопол...) ще съм благодарна. Ще бъдем с тригодишната ни дъщеричка и предполагам, че няма да много подходящо за плажуване за нея ( студена вода), ще търся хотел с басейн , по-възможност с отопляема детска секция или вътрешен басейн; анимация за детето, място, на което в началото на лятото няма да е скучно и все пак ще може да поплува , иначе тежко ни Grinning
Пропуснах да допиша за детски кът, детска площадка са в плюс Wink

Последна редакция: ср, 31 яну 2018, 14:50 от ancheto33333

# 267
На 09.06 ще сме на сватба в Поморие, още не съм разбрала кой хотел е резервиран за събитието, но тъй като ще пропътуваме 300 км смятам да си направим една кратка морска почивка от 10ти юни. Ако някой може да ми препоръча хотел около Бургас ( Несебър, Поморие, Созопол...) ще съм благодарна. Ще бъдем с тригодишната ни дъщеричка и предполагам, че няма да много подходящо за плажуване за нея ( студена вода), ще търся хотел с басейн , по-възможност с отопляема детска секция или вътрешен басейн; анимация за детето, място, на което в началото на лятото няма да е скучно и все пак ще може да поплува , иначе тежко ни Grinning
Пропуснах да допиша за детски кът, детска площадка са в плюс Wink
Сейнт Джордж - https://www.visit.bg/hoteli/hotel-st-george-pomorie-395/
Намира се в център. Басейна му е топъл и с морска вода - най-големия рахат. Има спа на поносими цени, аз пробвах калната вана и после спах три часа като къпана. Чисто е, любезен персонал, храната в ресторанта става. Мисля че в близост имаше и детска площадка, когато ходехме синът ми беше на 7 години мисля. Камериерката му беше дори подредила играчките. Бяхме в двойна стая и не ни беше тясна. Когато бяхме стана инцидент - просто слушалката на душа ми остана в ръката. След сигнал на рецепция, проблемът беше отстранен за пет минути, като техник дойде веднага.

Последна редакция: ср, 31 яну 2018, 18:34 от storm76

# 268

Аз съм от доволните от Грийн Лайф Бийч Ризорт. Плажът е много хубав и никак не е далече от комплекса. Ние ще сме там трета поредна година. Ходим в края на Юни и началото на Юли и на плажа е много спокойно. В среден сезон има включени и чадър и шезлонг на плажа, което е голям плюс.
До Созопол има влакче на цена от 2 лв. на човек, като за много малки деца не се плаща. Движи се по разписание, като по спомен имаше някаква пауза в следобедните часове. От хотела също предлагат шатъл бусче до града.
Относно оборудването в апартаментите - ами всичко си е на късмет в какъв апартамент ще ви настанят.
При нашия първи престой бяхме настанени в страхотен апартамент с напълно оборудван кухненски бокс с котлон, фурна, микровълнова и голям хладилник с фризер, имаше пералня в банята, спалнята беше със супер удобен матрак. Всичко беше прекрасно. Миналата година обаче ни настаниха в ужасно малък апартамент с изключително скромно обзавеждане. На всичкото отгоре и почистването не беше на нужното ниво. Зад пердетата имаше умрели комари и мухи, а  по тоалетната чиния се виждаха остатъци от предишните обитатели. Веднагага се оплакахме на рецепция и ни смениха апартамента. Вторият беше с прилично обзавеждане и големина на стаите, но кухненският бокс разполагаше само с микровълнова. Нямаше котлони и фурна, та всичко е на късмет.
Тази година направих резервация само за нощувка без изхранване. Оказа се, че от Съни турс са спестили важна информация относно този вид настаняване, която ми беше написана в мейла с потвърждението на резервацията, а тя е: Моля да имате предвид, че при настяване БЕЗ изхранване помещението се почиства еднократно при пристигане!. Разменихме си няколко мейла с агенцията и вече информацията е качена на сайта им с офертата на хотела: https://www.visit.bg/hoteli/griyn-layf-biych-rizort-kavacite-sozopol-2404/
Поне ми потвъдиха, че смяната на кърпи е всеки ден, а на спално бельо е веднъж на 3 дни.

Много благодаря за отговора. Мисля да рискувам и да резервирам с закуски и вечери началото на Август.

# 269
  • София

Много благодаря за отговора. Мисля да рискувам и да резервирам с закуски и вечери началото на Август.
Според мен там е най - удачно да си по системата All inclusive, тъй като хотела е на отдалечено място от обекти за хранене, освен ако всеки път не искаш да запалиш колата и да отидеш до Приморско или Созопол.

Общи условия

Активация на акаунт