На море в България 2018 г.

• 137 255
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
254лв на ден си е сериозна сума, даже непосилна за повечето българи. Страшна реклама.

# 646
254лв на ден си е сериозна сума, даже непосилна за повечето българи. Страшна реклама.

Спор няма ,но на мен лично повечето хотели за силен сезон ми искаха същата сума и то само за двама с едно дете !!

# 647
Здравейте, Цезар Палас Свети Влас или Вили Елените  бихте ми препоръчали.Мисля,че срещнах негативни отзиви за вилите,но не съм сигурна за какво точно се отнасяха...Благодаря!

За Елените има само негативни мнения Роялите , вилите .
Тази година за първи път ще сме в Цезар Палас и нямам търпение , има много доволни тук в темата от хотела .
Ще останете много доволни от Цезар Палас,повярвайте ми!

# 648
  • Сф
Е, недейте така с Хасиенда бийч.За първа година отваря все пак.Плажа е супер там! Аз също гледах цените на ранни и не ми се видя скъпо- коментирахме тук. Hands V
Аз съм на Оринджа от 1 ви юли, ако някой в Хасиендата закъса за храна- няма проблеми- ще подавам през оградата Simple Smile
Рекичката е до Лагуна бийч, ако за нея иде реч.Досега за 3 ходения, никога не сме боледували.Царския плаж е един от най- хубавите, не знам защо са тия притеснения. То тръгнат ли лайната по морето..навсякъде достигат. Simple Smile Даже по мин.година една жена от Варна беше дошла при нас., вика бягам от вируса..

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 07:42 от PureLove

# 649
Здравейте, Цезар Палас Свети Влас или Вили Елените  бихте ми препоръчали.Мисля,че срещнах негативни отзиви за вилите,но не съм сигурна за какво точно се отнасяха...Благодаря!

За Елените има само негативни мнения Роялите , вилите .
Тази година за първи път ще сме в Цезар Палас и нямам търпение , има много доволни тук в темата от хотела .
Ще останете много доволни от Цезар Палас,повярвайте ми!

Надявам се, резервирах за начало юли, ще дам отзиви след това.

# 650
Е, недейте така с Хасиенда бийч.За първа година отваря все пак.Плажа е супер там! Аз също гледах цените на ранни и не ми се видя скъпо- коментирахме тук. Hands V
Аз съм на Оринджа от 1 ви юли, ако някой в Хасиендата закъса за храна- няма проблеми- ще подавам през оградата Simple Smile
Рекичката е до Лагуна бийч, ако за нея иде реч.Досега за 3 ходения, никога не сме боледували.Царския плаж е един от най- хубавите, не знам защо са тия притеснения. То тръгнат ли лайната по морето..навсякъде достигат. Simple Smile Даже по мин.година една жена от Варна беше дошла при нас., вика бягам от вируса..

Ще се засечем значи, ние сме от 29.06. Ще потретим в Блу Ориндж, такова спокойствие на плаж и атмосфера беше досега, дано с отаваряне на Хасиенда-та не се задръстят нещата.

# 651
  • София
Отзиви за вилно селище Бора, Лозенец?

# 652
Момичета, къде от Черноморец мога да купя/поръчам торта?

# 653
  • София
За мен също не е евтино 245 лв на ден, но прегледах офертите за повечето хотели и излиза, че тази цена за 2 възрастни и две деца в апартамент за ол инклузив е доста добра. Аз мислех, че цените миналата година са високи (2017), но тази година даже има увеличение, на същата услуга?? При все, че аз позлвам агенции, защото от там цените са по-евтини от сайтовете на хотелите.

# 654
  • В.Търново
За мен също не е евтино 245 лв на ден, но прегледах офертите за повечето хотели и излиза, че тази цена за 2 възрастни и две деца в апартамент за ол инклузив е доста добра. Аз мислех, че цените миналата година са високи (2017), но тази година даже има увеличение, на същата услуга?? При все, че аз позлвам агенции, защото от там цените са по-евтини от сайтовете на хотелите.
Не сте ли забелязали, че цените всяка година по малко скачат? Това не е само за тази година.

# 655
Аз направих резервация преди малко в Хасиенда Бийч, на 30 м от плаж Златна рибка. Да видим дали ще ми я потвърдят. Той е от групата на Victoria group, които държат най-големите 5 звездни хотели в България, така че предполагам ще е хубаво. А и цената им е добра, на фона на останалите. Тук за първи път виждам да не се плаща и за двете деца до 12г. Навсякъде 1-во дете е безплатно, а второто е на 50% от цената на възрастния. За средата на август апартамент море с ол инкл. за 2 възрасни и две деца на 4 години = 254 лв на ден. Апартаментите са доста добре, поне на снимките, има много зеленина.

А ползването на шезлонги на плажа проучихте ли го? Към хотела май няма. Плаща се и паркинг доколкото видях. И аз се чудя за там. Все още има места.

# 656
  • София
Паркинга се плаща,  и шпезлонги и чадъри на плажа също.

# 657
Паркинга се плаща,  и шпезлонги и чадъри на плажа също.

Ще помисля още малко. Хотела ми изглежда доста добре. А и плажа е хубав.

# 658
  • София
И аз до 2 дни трябва да платя или да се откажа, че имам резервация. Чудя се, гледам други оферти за същата цена и сравнявам условията. Хасиендата е за първа година и няма коментари все още?

# 659
Отзиви за вилно селище Бора, Лозенец?

Аз го проучвах преди време.Условията се оказаха добри,но храната в ресторанта не,а другите места за храна били на около 15 мин от хотела.Ще се радвам да се включи някой по-подробно.

Общи условия

Активация на акаунт