Новата Година се задава - две чертички ще раздава! - Бебеправене Тема 333

• 42 434
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Слънчице, аз имам една неуспешна бременност, която се случи след 6-7 месеца опити. Сега опитваме от 3-4 месеца.

Аксения Hug

Милоана, добре дошла и дано скоро видиш двете чертички

Харати, знам, че е много изнервящо, когато за пореден месец имаш неуспех, но три месеца са нищо. Първият път ви се е получило бързо, но това е по-скоро изключение. Нормалното е да не стане веднага. Просто дори и при напълно здрави партньори шансът всеки месец е минимален. Най-важното е да се успокоиш. Месеците, посветени на опити за бебе, са месеци на уроци - урок да бъдеш спокоен, да се научиш да контролираш емоциите си, да отсееш важното от маловажното в живота, да видиш нещата от друг ъгъл и най-важния урок - на търпение! Ще се получи при всяка една от нас - убедена съм!

Зизу и Солей, чакаме да се похвалите тази седмица Blush

# 136
Честита нова година и от мен! Бъдете здрави, свободни и пълни с радост! Нека през тази година на всички ни се сбъдне най-съкровената мечта! Smiley

Ние с ММ сме заедно от 8 години, а от 7 месеца правим опити за бебе. Той беше уверен в началото, че ще стане от първия път, аз бях по-скоро в другата крайност, притеснявах се, че може да отнеме време, различни изследвания, разочарования... Кой знае, може пък това време в опити да ни е било нужно, за да разберем колко много го искаме, за да се настроим и да разбием някои концепции, които сме имали. Пък в крайна сметка едва ли родител се става в мига, в който вземеш детето си в ръце. Мисля, че това е процес, който започва от момента, в който го поискаш Relaxed

# 137
Слънчице, ние този път направихме една година неуспешни опити. Но все пак отчитам и факта, че вече съм на 38. Не че когато забременях с дъщеря ми не беше след 3 години неуспешни опити, въпреки че бях на 27г. С второто ми дете забременях на 4-я месец след като спряхме да се пазим, но нагласата ни беше, че пак много ще чакаме докато забременея. Явно, защото не очаквах, а и малката беше на годинка, не се вторачвах и то взе че стана бързо.

Милоана, добре дошла и бързо да видиш двете чертички! Иначе е възможна бременност без симптоми. Дано зацапването ти да е признак на бременност, а не на цикъл.

Харати, не бързай с изнервянето, колкото и да си нетърпелива за двете чертички. Това само усложнява нещата. Ще се получи, 3 месеца са нищо време - просто се наслаждавайте на живота и любовта си и нещата ще се случат в най-подходящия момент. Аз понякога си мисля, че това ми се случва, именно за да се науча на търпение, защото и на мен това не ми е от силните качества.

# 138
Благодаря, момичета! Този месец си казах, че тест за бременност няма да купя преди закъснение на цикъла. Това закъснение беше нетипично за мен. Надявах се да се е случило. Обземат ме мисли дали всичко с нас е наред. Скоро ще навърша 31г. Просто започвам да се ядосвам и отчайвам.

# 139
Харати, ти ако се отчайваш, аз значи вече трябваше да съм се гръмнала Joy на 36 г. и още нямам дете. Не че не се отчайвам и аз понякога, но това е моментно и бързо се съвземам Blush

# 140
Аз съм на 30, с 3 години опити, 2 инсеминации, 3 инвитро опита, още 2/3 канселирани и с намаляващ резерв. Да плача ли?

Я по-ведро! Мами, да ни понаръсите с прашец за цвят и настроение моля:) приемаме и наакани памперси Wink

# 141
  • София/Дружба
Ние опитваме несериозно от юли, а сериозно от октомври, имам една БХ през януари.
Нямам надежда да е станало този месец заради полипа, но знае ли човек Wink

# 142
Сън, за теб мятам много наакани памперсиии Simple Smile HeartHeart EyesHeart EyesHeart

Честитих ли Новата година? бъдете здрави и скоро всяка да сбъдне мечтата си, особено любимките ми, с които сме в темата отдавна :*

# 143
Хайде малко розов ритлив прашец  от мен -наръс-наръс!

Горе нослетата,момичета! Никакво отчаяние и рев ! Няма начин ,да няма начин .
Дано новата година е по-добра и благосклонна към всички!  Sparkling Heart

# 144
Благодаря, Естелаа Hug

"Няма начин да няма начин" ми е любимо за трудните моменти Blush

Срети, проточват ги нещата в Англия, защото оставят нещата на естествен подбор, което понякога е добре, понякога не.

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 18:05 от CatGirl

# 145
  • Габрово
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=rgh1514913378g.jpg
Момичета според вас този тест за ову положителен ли е ?!

http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=arx1514913576s.jpg

# 146
Скорпи, моите положителни изглеждат така:) да хващате яйцето!

# 147
100% положителни!!!

# 148
  • Габрово
Съни супер ама го отървахме Joy замина  ММ.Съдба разбираш ли Laughing така му се казва .Трябваше след седмица а замина в събота защото го повикаха по-рано.Аз го направих теста,заради дуфастона защото лекаря ми каза на 16ти ден да го почна от М ,а днес ми е 14ти.А имах надежди да ми е подранило ову и в събота да сме го хванали.Ама ей на....нов шанс чак края на февруари началото на март.Януари го изтървахме.
Хайде стискам да ви изненада този месец бебок имам предчувствие.

# 149
  • София
Скорпи, има сперматозоиди дето могат да оживеят до 7 дни в благоприятни условия. Стискам палци да сте уцелили някой шампион. Ако не - следващия път, живот и здраве!

Общи условия

Активация на акаунт