Новата Година се задава - две чертички ще раздава! - Бебеправене Тема 333

• 42 409
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Честита нова година, момичета, пожелавам на всички здраве и най-съкровенните мечти да се сбъднат.

# 121
Честита нова година, момичета! Дано донесе на всички здраве, две чертички и на термин поне едно пухкаво бебче! 🍀

# 122
Честита нова година!
Закъснява ми вече 5-ти ден. Няколко дни съм с болезнени гърди и отвреме навреме с болки в яйчниците с четири отрицателни теста за бременност. Днес тест не съм правила. Сутринта след пишкане имах тъмнокафяво оцветяване по тоалетната хартия след изтриване. Сложих превръзка, която е съвсем леко оцветена. След това нищо. Чудя се вече какво става. Ще изчакам още няколко часа и ако не се усили ще отида на кръвен тест.

# 123
За много години момичета! Пожелавам на вас и семействата ви ,много здраве, щастие и една незабравима 2018г! Heart

# 124
  • София
Здравейте, дами и честита нова 2018 година, да сте здрави, щастливи, влюбени и наесен с пухкави бебчета Simple Smile
Не мога да ви изчета, толкова много сте изписали... Simple Smile
Сън, прекрасна тема - благодаря за труда и времето, което отделяш.
Добре дошли на новите момичета и честито на тези които получиха Коледното си чудо.
Аз съм добре, реших по празниците да отърся от цялото напрежение , което ми се струпа - честно да си призная - много тежко приех отрицателният тест ... но вече съм доста по-добре и изпълнена с нови сили  и надежди.
Утре съм при док. да видим този месец  какво ми предстои ...

# 125
Честита Нова Година, прекрасни! Нека 2018 бъде най-успешната година и да донесе на всички много радост и сбъднати мечти! От известно време ми се иска да ви попитам - от колко време правите опити за забременяване, а тези, които имат предишни бременности - след колко време са успели да забременеят? Може би това ще подейства успокояващо за доста момичета... Иначе моите опити продължават вече 7 месеца, преди това имам една неуспешна Б, станала на 3-ти месец... И сега предстои цветна снимка (която отложих от миналия месец), за която не съм много сигурна, че е време, но май ще я отметна и нея... Усмихнат ден на всички!

# 126
Слънчице, от около година правим опити, но без следене на овулация, без правене на секс през ден или по какъвто и да е график. Годината беше тежка от емоционална, физическа и финансова гледна точка. Имало е месеци, в които сме правили много малко секс.

# 127
Здравейте момичета чета ви, но за първи път ви пиша и искам да ви попитам дали  някоя е имала бременност без никакви симптоми, моя цикъл е м/у 30-35 дни днес ми 34 ден без никакъв симптом за цикъл, нито гърди нито корем ме боли, днеска имах кафяво петно на тоалетната хартия( нямам зацапване преди да ми дойде). Иначе ние опитваме от 5 месеца, благодаря предварително!

# 128
  • София
Рано е за симптоми. Направи си тест. Успех Innocent
Ние пробваме от 11м. За тези 11м имам 5 овулации и от тях 2БХ

За много години на всички! Здрава , пълна , щастлива и сбъдната 2018

# 129
Зизу, solley, хайде вие сте наред за добри новини, не остана Kissing Face
Не остана, ама си имам болезнини гърди и боцкания Sad. Гледам да не го мисля много, за да не се изнервям допълнително, ако не стане. Но имам надежда една  Flowers Four Leaf Clover
Ние отскоро сме в играта, 2-3 месец.
Стискам палци момичета, не знам тези зацапвания нормални ли са, но дано всичко е наред. Да пишете.

# 130
Добро утро, момичета Simple Smile. Честита нова година. Пожелавам ви да сте здрави и за всички ни да предстои една незабравима година, в положителен план, разбира се.
Харати- 5 дни закъснение и отрицателни тестове е странно и вероятността да си бременна е много малка. Следила ли си О?
Аксения- радвам се, че си добре и започваш свежо НГ Simple Smile. Ще е успешна, сигурна съм.
Слънчице- не ти е рано за цветна снимка, действай и смело напред.
Милоана- направи един пиклив тест. Би трябвало да отчете. Да възможно е нямаш никакви симптоми за нищо.

# 131
  • София
Ние не се пазим от 5 години, като през това време има месеци в които сме правили целенасочени опити и други в които се правили просто секс. За тези 5 години - януари 2013 забременях, последва аборт, след това нищо... последните 3 месеца имам 2 неуспешни инсеминации.

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 11:56 от Axenia

# 132
Цикълът дойде. Започвам да се изнервям. Това ни беше трети месец в опити. Първата бременност забременях още първия месец като не сме се пазили два пъти. Тогава имах ЦС, а сега липсва. Започвам да се замисля дали да не отида на преглед.

# 133
Ако сега се изнервяш, не искам да те питам какво ще ти е примерно след 3 години. Успокой се - чакай още малко, ако не стане ходи на лекар. Няма два еднакви цикъла, няма две еднакви бременности и никой не ти гарантира, че ще стане "веднага".

# 134
Сън е наистина права. И аз миналия път бях хванала от въздуха направо .. без опити без нищо.

Мислех си че и сега ще е така но стана чак след няколко месеца .. къде с много опити къде без ..

Иначе аз толкова добре се чувствам . Чак не мога да повярвам че съм бременна. Нито ми се гади нито нищо. Само гърдите леко ме наболяват от време на време. Ходих на лекар но той ми каза че ще пусна кръвни и ако са над 3 000 мисля че така каза тогава ще ме праща вече да се запиша за преглед .. защо толкова проточват нещата в тази Англия?? Сякаш искат да се подсигурят че детето ще издържи или не знам как да кажа и тогава да го преглеждат ..

Както и да е пожелавам на всички спокоен ден. Целувки❤

Общи условия

Активация на акаунт