Новата Година се задава - две чертички ще раздава! - Бебеправене Тема 333

• 42 485
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте Blush
Някоя от вас има ли изключително болезнен МЦ... чак с повръщане и разтройство?

# 151
Аз преди аборта имах много болезнен цикъл с разстройство. Моя позната имаше и бонус повръщане. При някои симптомите са много силно изразени явно.

# 152
  • София
Хера, аз съм така от 25г. - разстройството и повръщането са страничен ефект от болката. Гледам да не прекалявам с хаповете - компенсирам с термофор когато може.

# 153
  • Габрово
Delisardeli а дай Боже Grinning ще е егаси късмета да има такъв шампион де да седи и чака Я.Ще е чудо.Дай Боже всекиму такова чудо.
А за цикъла рядко имам неразположения. При мен болки, гадене и разстройство дори и повръщане съм имала в дните покрай ову .Даже сега имам гадене и разстройство.При М през месец ,два  не всеки имам болки в кръста само.
П.п може сметнете ме за куку ама правих коремни преси и ме боля десния Я.май там ще да е овуто много хубаво се усещаше болката.И 1% шанс ама ще направя и това да пукна фукито по-рано Grinning .Всеки се надява на чудо и аз така опитвам се предизвикам го Hug

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 20:19 от danger#scorpion@

# 154
За много години, дами Hug
Пожелавам ви много здраве и берикет и по едно бебче за късмет Heart

Скорпи , радвам се , че се включваш ...много палчета за чудо , събота вси пак беше скоро Hug

Добре дошли на новите момичета и скорошен успех Blush

С дъщеря ми забременях без да искаме , пазихме се , но стана . След това със сина ми ни отне повече време , някъде към 6 месеца . Миналата година имах неуспешна Б , пак след 6 месеца опити . Сега от края на Август пак работим по въпроса , но за сега без успех . Колкото и банално да звучи , до сега се получаваше , когато напълно бях отписала месеца и не очаквах 😁
Надявам се новата 2018 да бъде много бебеносна 😘

# 155
Хера, аз съм така от 25г. - разстройството и повръщането са страничен ефект от болката. Гледам да не прекалявам с хаповете - компенсирам с термофор когато може.
И аз съм така от както имам цикъл. Някои месеци са по-леки, а други направо  са агония. До сега само аулина успява да спаси положението, пробвала съм с термофор ама няма спасение дори с него. Сори за въпроса, който не е много по темата, но ми беше чудно дали от бебеправищите само аз съм с подобен вид проблем.

# 156
Веднъж споделих на една аг, че след аборта цикълът ми е станал чувствително по-малко болезнен. Тя ми каза, че при кюретажа са ми разширили нещо (за съжаление не запомних какво).

# 157
За болезнен цикъл аз пия нурофен експрес и ми е добре. От както спрях цигарите и се храня по-добре, ми намаляха болките значително. Чих, че има и нурофен фемина. Някой ползвал ли го е, отзиви?
Ама най-добре ще ни е въобще да не се занимаваме с М поне 9 месеца Simple Smile

# 158
Аз съм пила Нурофен Фемина. Ок са, ако М ти е нормално болезнена. Но за наистина болезнена не върши работа. Поне при мен не вършеше.

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 21:28 от CatGirl

# 159
Зизу, много добре казано Grinning Joy

# 160
  • София
На мен още докато бях малка АГ-тата в Шейново ми бяха предписали противозачатъчни, уж да ми се регулирал цикъла и така да минели болките. 12г противозачатъчни нямаха никакъв ефект относно болките. Преди 4г ми оперираха миома, миналата година имах мисед в 12гс - нито едно от тях нямаше ефект спрямо болките. ЕМ нямам. Матката ми е с нормална форма и без сраствания. Никой няма обяснение от какво е тази болка.

Между другото откакто пия аспирин протект през ден (с тромбофилия съм) и не го спирам дори по време на Ц, болките доста намаляха.

Трябва да внимавате с количеството обезболяващи, тъй като големи количества НСПВС (нестероидни противовъзпалителни средства) влияят негативно на фертилитета. На Ибупрофен/Ибупром му го пише в листовката.

# 161
51 коментара и нито един за +Б.🙄
Дано да нямаме Данчета или Иванки ,че отидоха още 100 коментара в честитки 😂😂😂

Стискайте ми палци,че към края на седмицата НЕ ЧАКАМ 🍀

# 162
Стискаме, стискаме! Ивановден да е бебеносен! Аз издебнах О,  чакам към 15-ти Wink

# 163
  • София
Ми аз пък ще си счупя палците от стискане! Wink

# 164
Стискаме Ливчеее Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт