Къната, билките и всичко останало - Тема 12

• 74 410
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia, Bulgaria
И според мен не влияе. Много пъти съм се мазала докато съм в цикъл, вкл. и с химическа боя и не е имало никаква разлика.

# 121
На мен ми се отразява на кожата и косата, както и на общото състояние, но аз съм с тежък цикъл. Явно е индивидуално.

# 122
  • Бургас
На мен ми се отразява на кожата и косата, както и на общото състояние, но аз съм с тежък цикъл. Явно е индивидуално.

По какъв начин? Аз забелязвам, че кожата ми е по-суха, а косата се омазнява по-бързо.

# 123
  • Милано
Запис от мен🤗Къносвам се от близо 7 месеца и косата ми се повлия чудесно❤

# 124
   Момичета, когато си поръчвах билки от Хенафокс, нямаше шикакай и сега имам само амла и прах от сапунени ядки. Мога ли да пробвам измиване на косата само с тези компоненти? Ще се получи ли? Как да ги смеся и по колко да слагам?

# 125
Мисля утре да пробвам въпросния глос индиго. Идеята ми е да постоя 20-30 мин., не повече, защото искам кафяви нюанси, а не черни. Чудя се обаче да слагам ли къна или само индигото да остава. Мисля и само в корените да пробвам и съвсем леко надолу.

# 126
  • волно калдъръмче
  Момичета, когато си поръчвах билки от Хенафокс, нямаше шикакай и сега имам само амла и прах от сапунени ядки. Мога ли да пробвам измиване на косата само с тези компоненти? Ще се получи ли? Как да ги смеся и по колко да слагам?
Няма значение. Аз слагам на око, а и много зависи от дължината и гъстотата на косата, но аз мажа само корените. За моята общо 5 супени лъжици суха маса са напълно достатъчни. Разреждаш с вода (чай от лайка, коприва, орехови листа). Аз имам една останала хининова вода и ще започна да добавям и от нея. Смело бъркай мармалади според предпочитанията и наличностите естествено.

# 127
Здравейте! Боядисвам се с готовите смеси на Хена тъмно кестеняво.Досега не съм пробвала да си направя сама къна с индиго да не стане някой цвят,който не желая.По скоро искам да ви питам ако смеся къна с индиго по-добре ли ще се отрази на косата от тези готовите?

# 128
Здравейте! Боядисвам се с готовите смеси на Хена тъмно кестеняво.Досега не съм пробвала да си направя сама къна с индиго да не стане някой цвят,който не желая.По скоро искам да ви питам ако смеся къна с индиго по-добре ли ще се отрази на косата от тези готовите?
Здравей,къде са готовите смеси на хенна,че искам са се направя черна (има ли черно)че пък не смея да забърквам сама индиго и къна.Незнам черно ли ще стане.

# 129
  • Sofia, Bulgaria
С готвите смеси, аз черно не успях да докарам. Май черното става най-добре в две стъпки.

# 130
  • В полите на Пирин планина
С готвите смеси, аз черно не успях да докарам. Май черното става най-добре в две стъпки.

И аз мисля, че черно ще стане само в две стъпки.

# 131
С къна и индиго нали ? Sleepy

# 132
  • В полите на Пирин планина
С къна и индиго нали ? Sleepy

Да, първо къна, а след нея апликация на индиго.

# 133
  • The point of no return
Райчун, ето и още един. Тук повече къна сложи.
https://www.youtube.com/watch?v=z_IGWNP--zY
Peace Момичета, споделете като пробвате да се направите по този метод. Тази мацка от линка на Елора бая се беше омацала докато си навърти цялата коса. Стори ми се странно как се избърса и почти нямаше петна, на мен веднага ми хваща къната и ми оцветява кожата.

# 134
lilina1 лично аз съм по-доволна от къна и индиго спрямо готовата смес, защото усещам по-голяма плътност на косата, не знам на какво се дължи, може би на напластяването. И сякаш по-устойчив е цвета.
Roya, от както съм с натурални къни и билкови продукти не съм забелязвала петна, които да не мога да измия лесно, ако има някъде, пада като потъркаш леко с памуче, напоено с веро и малко сода за хляб.

Общи условия

Активация на акаунт