Къната, билките и всичко останало - Тема 12

• 74 412
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Не, тези логона са прах, имат и кремообразни, ама те май са още по-скъпи.

# 616
  • В къЩи.
Редактирах се,видях че са на прах,но грамажа в мл ме обърка.

Лейди,значи да не се отчайвам още. Grinning

# 617
  • Sofia, Bulgaria
Лейди, прекрасен цвят Heart Eyes
Аз бях постигнала подобен с боя и ми хареса и ми отиваше, но с къна няма начин, на моята тъмна коса. Но това не ми пречи да си помечтая за него Grinning

# 618
  • София
Лейди страхотен цвят и от мен! А когато си била много червена от къна, после как я изсветли.
Лия, защо не питаш в сайта на хенафокс за нюансите на Култиватор. Аз от снимките и наименованията въобще не се ориентирах. Само по състава и изхождах от Това, че ще вървя от по-светло към по тъмно.

# 619
  • В полите на Пирин планина
Отмива ми се от косата, като направя някоя и друга маслена маска с нагряване или измия с шампоан Здраве актив / направо като дълбоко-почистващ  ми действа/. Купих го за големия ми син, че има пърхот, но не му действа и да не става зян - го използвах и установих горното.
Аз си мия косата често, обикновено през ден, та може и от това да не се задържа цвета и да пада.

# 620
Лейди, страхотен ти е цветът, а най-важното е, че ти се харесваш така.

Лейди спомена за страхотното червено, което и се е получило от Сахара на Екомама. За тези, които се интересуват, Сахара е изчерпана и повече няма да се зарежда. Мисля, че другаде я няма.

# 621
Лейди, страхотно е....направо убиец! Браво!
И аз скоро трябва да се къносвам, че виждам вече бели косъмчета се подават. Joy
Купила съм си и брингараж и още не съм го ползвала. Не знам дали да го сменя с къна и индиго следващия път или да го ползвам отделно.

# 622
Лейди, и от мен, страхотен цвят и коса!
Лия, покажи да видим Simple Smile

# 623
  • В къЩи.
Леми,ами не снимах ,зщото се получи същия цвят ,който показах последния път след къносването.
Другата седмица след къносването ,ще се покажа. Peace

Брингаража го слагам с къната и индигото,слагам и тулси...всичко на куп. Laughing

# 624
Ох,едва го отмих това индиго от скалпа...определено тази процедура ми е беше много по-неприятна от къносването.
Пак цвета си е светло кестеняв,но поне тушира рижавото.

Ангел,кафето на Логона май е най-близо. Hug  Малко ми идва в повече цената. Embarassed

Няма ли някъде подредба на цветовете на Култиватор от светло към тъмно? Не мога да разбера кестена или ореха е по-тъмен. Crossing Arms
Последните коментари малко ме объркаха. Blush

*Л-и-я*, според мен орех е по-светъл от кестена на Култиватор. Те така са и подредени, тъмен кестен е най-близо до черното.
 Не съм пробвала нито един от двата цвята, моят цвят е червеното:) Но тук има един отзив със снимки за боядисана с кестен коса, може да те ориентира: http://www.hennafox.com/blog/2016/03/%D0%B2%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0 … 1%82%D0%B5%D0%BD/

Последна редакция: нд, 11 мар 2018, 10:34 от nellira

# 625
А тези логона,култиватор,хена по-специалните откъде ги купувате?

# 626
  • София
По био магазините. Логона и хена има на много места, а култиватора от едно магазинче со славейков съм я взимала, ако за сф питаш.

# 627
Вчера се къносах. Това е резултата. Този път я оставих да оксидира за 1-2 часа. Изненадах се,когато видях снимките - отзад има 2-3 косъма с жълтеникаво-зеленикав цвят. Rolling Eyes Като цяло на слънце червенее, иначе си е моят кестеняв цвят с оранжево-червени кичурчета/там където са белите коси/.
Скрит текст:

# 628
  • В полите на Пирин планина
Много хубава и лъскава коса.

# 629
  • В къЩи.
Да покажа резултата от 2л тъмно кестеняво ,1л индиго,тулси,брингараж,алое на прах,амла и глицерин:
Скрит текст:

Почти го докарах до мечтания цвят.

Общи условия

Активация на акаунт