Съдова хирургия

• 1 242
  • 3
  •   1
Отговори
Мили хора, бих желал да споделя с вас невероятния професионализъм на лекарите от Сити Клиник Аджибаден София, които ми спасиха долния крайник от ампутация и страшното ми разочарование от болница Св. Георги в Пловдив. Не си губете времето с некадърни доктори, правещи се на бизнесмени, които те гледат само в ръцете.

mili xora ,bix jelal da spodelq s vas neveroqtniq profesionalizum na lekarite ot siti klinik adjibadem sofia koito mi spasixa dolniq krainik ot amputazia i stra6noto mi razorovanie ot bolniza sv. georgi v plovdiv ,ne si gubete vremeto s nekadurni doktori pravi6i se na biznesmeni koito te gledat samo v ruzete no i tova ne pomaga

Моля, пишете на кирилица

Последна редакция: пт, 29 дек 2017, 20:57 от Tatti

# 1
И на мен съдовите от Св. Екатерина ми спасиха живота. И моя и нероденото ми тогава бебе. Ма не пускам теми.

# 2
  • Карлово/ Пловдив
Кои са тези бизнесмени от Умбал " Св. Георги" Пловдив? Важното е, че сте добре! Жив и здрав!

# 3
4uxte li za operaziqta na doz.Petrov ,kardiolog ,sudova xerurgia ,a vseki da si pravi smetkata kade da xodi da se lekuva ,s edna duma 4itavi lekari na koito moje6 da si spokoen 4e 6e bude6 izlekuvan

Общи условия

Активация на акаунт