Инфаркт

• 1 574
  • 7
  •   1
Отговори
Моля за малко кураж, моля за малко информация от потърпевши!
Майка ми получи инфаркт преди два дни. За съжаление не го разпознахме в началото, самата тя помисли, че е вирус с повръщане, имаше и болки в гърлото.
Заведох я в спешно то със хиляда молби.. Приеха я. На сутринта отидох, казаха ми, че е със закъсненял инфаркт, два пъти (вчера сутринта) е изпаднала в клинична смърт, стабилизирали са я. Контактна е..
Сложили са и стенд на аортата, но има още 3 тромба. С познати пратихме лекар сърдечен хирург, каза, че ще я изпишат и трябва да се направи операция след около две седмици за тромбите, не препоръчва много стендове...
Моля се да стигнем до изписване!
Живея в страх... Подскачам щом ми звънне телефона, а като и звъня... Моля се да чуя гласа и. Не съм на себе си!
Моля споделете някой минал ли е по този път!

# 1
Ще се оправи, спокойно. Минахме с близък през това, оправи се. Но се консултирайте поне с двама лекари преди следваща операция дали наистина е наложителна и ако може да я уредите да остане по-дълго в някоя добра кардиология да се стабилизира ще е добре. Не знам сега как са пътеките, но преди няколко години ги държаха само по три дни след инфаркт, което тогава лекари ни казаха че е много малко.

# 2
Във Варненската терапия сме. Майка ми чула, че пътеката е 5дни. Ще видим..
Имаме подкрепа от познати ще направим консултации с добри лекари. Надявам се да мине критичния период, все още е в интензивното (само нея я държат в лекарската стая).
Stalia, много много благодаря, че писахте!

# 3
Щом е адекватна и разбира, нещата звучат добре. Хубаво е да попрочетете за храна, двигателен режим, нещата които ще съпътстват възстановяването ѝ като мине всичко. Просто да си имате напредстава.

# 4
Щом е адекватна и разбира, нещата звучат добре. Хубаво е да попрочетете за храна, двигателен режим, нещата които ще съпътстват възстановяването ѝ като мине всичко. Просто да си имате напредстава.
Благодаря! Чета малко по малко...

# 5
Минала съм по този път. Не е лесно, но всичко ще бъде наред щом имате подготвени добри доктори за второ и трето мнение. Това е най-важното, да намерите свестен и сърцат лекуващ лекар. Бъди силна! Стискам палци❤❤❤

# 6
В терапията Светослав Георгиев спаси баща ми преди много години. От друг град го доведоха, в тежко състояние, след престой в интензивното и се молехме да оцелее.
Дано майка ви се възстанови бързо. Имаме добри специалисти.

# 7
За съжаление майка си отиде на 15ти май... Не мога да си обесня какво и защо се случи!
На 12 май и сложиха следващите 2 стенда, увещаваха ни, че бавно, но ще се възстановяви. Беше много изморена още преди да влезе за стендовете, не обърнаха особено внимание...
Изписаха я по-живо, по-здраво...
На 15ти милата си хапна и отиде да си легне, след 15 минути я намерих седнала на леглото с очилата на лицето.....нямаше я вече!
Незнам какво е станало, но се моля да не е разбрала... Да не я е боляло... Толкова и се живееше, много я беше страх милата.
Тежко е! По-тежко не ми е било, никога.. Беше само на 61г...

Общи условия

Активация на акаунт