Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 18

• 76 359
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
  • В полите на Пирин планина
Чаровна, много си мила, но няма нужда да се притесняваш с проби. Two Hearts

Има на кой да го пробутам шампоана, ако не ми хареса, но по описание би трябвало да е съвсем добре.

# 676
Благодаря ви за мненията за въртящата маша/четка. Само остава да се справя с моите 2 леви ръце Laughing

# 677
Стига с тез въртящи четки!!! Ще ме накарате да си купя. 😋😀

# 678
  • София
Благодаря за прекрасните показани коси! Аз съм почитател на естествените къдрици Simple Smile

А за колко дълга коса е подходяща тази четка? моята е сравнително дълга и се притеснявам дали няма да й стопя лагерите Simple Smile

И пак да похваля шампоана на Eucerin, за под седмица се справи с раните, които бях получила по скалба и борех над месец. Мисля да продължа да го ползвам по веднъж седмично като поддържаща терапия, а и защото е по-щадящ.

Тази маска с кокосово масло как я правите? По цялата дължина + скалпа ли намазвате, завивате с нещо и колко време стоите?

# 679
Кокосово масло аз мажа само по дължините, че много бързо ми кльопва косата ако сложа в корените. Слагам найлон (шапка за баня) и хавлиена кърпа и стоя максимално дълго време, стояла съм и 36 часа, но нямах работа навън Simple Smile

# 680
  • Стара Загора
Стига с тез въртящи четки!!! Ще ме накарате да си купя. 😋😀
Скоро подарих моята, след като ми оставаше половината коса там. Joy

# 681
Е, защо така. ? Много гадно. На мен ми се иска да си взема. Но пък не знам каква.

# 682
Аз мажа и скалпа, но май ще спра, че ми се омазнява корена.  Но може и да е от шапките, защото лятото не беше така. Или косата ми най-накрая се в освестила и се връща към нормалното си състояние 😁

# 683
  • София
Здравейте, момичета,
Чета ви от много време и често се възползвам от препоръките ви Simple Smile
Моята коса е чуплива, гъста, минала през всякакви дължини и цветове Simple Smile В момената съм руса  /8.1/ с по-тъмен корен и леки балеажи 9ка и намалих дължините до раменете. Налага се да се боядисвам всеки месец, защото имам бели коси. Та от вас видях боите Elumen и много ми се иска да ги пробвам. Бихте ли дали повече описание за процедурата, трайността и всичко, за което се сетите Simple Smile
Много благодаря предварително

Последна редакция: пт, 26 яну 2018, 13:30 от Pepeliashkaa7

# 684
Е, защо така. ? Много гадно. На мен ми се иска да си взема. Но пък не знам каква.

Съжалявам че продадох моята щях да ти я пратя за проба. Нека каже някой с по дълга коса, но според мен тази четка категорично е за по къса коса.

# 685
Принцесата сякаш е дългокоска, да сподели за въртящата четка, но ако не бъркам ника, нейната коса е много хубава (видях я в другата тема).
Аз си Поръчах Сенсидо 99/86 и утре ще дойде. Как ще изтрая до другата седмица идея нямам, много ми се иска, но ми е рано...

# 686
Не бъркаш. Дългогокоска е и косато й е много хубава.

# 687
  • Street of Dreams

Съжалявам че продадох моята щях да ти я пратя за проба. Нека каже някой с по дълга коса, но според мен тази четка категорично е за по къса коса.
Si.

# 688
Моята сигурно много ще я оплита такава четка.?

# 689
  • Street of Dreams
Моята сигурно много ще я оплита такава четка.?
Така мисля.

Общи условия

Активация на акаунт