Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 18

• 76 049
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
Така е. Винаги си с прическа обаче и ти е лесно. А моята нито права, нито къдрава, никак. При вас пък вятъра е наистина проблем и трябва да се съобразявате и с това. Ох, как мечтая да живея във Варна....
Да те питам,понеже каза, че косата ти расте като луда, ползваш ли нещо за растеж и какво, че гоня дължина.

# 721
И аз мечтая да живея във Варна.Ако решим МM може да се премести там.Фирмата в която работи има офис там.За сега няма да се местим.Евентуално ако малката не напредне ще се наложи да отидем там.Само две са специализираните училища за деца с проблеми(София и Варна) .

Успях да видя косата на Ел, но аз съм я виждала много пъти:)И съм казвала и в темите ,че косата и е страхотна.
Аз никога не съм искала да имам коса на вълни.Харесват ми къдравите коси,но себе си не възприемам с такава.Най много така наречените морски вълни ми приличат.И затова ще си подаря една маша Simple Smile

Серума на Eprouvage и при мен омазни по бързо косата.Отдавна не ми се е омазнявала за 4 дни.Yum.

# 722
И аз не можах да видя косата на ел. Жалко. Моята е много странна, нито чуплива, нито на вълни

Със сешоар

Изсъхнала сама
Иска много хидратация, не търпи протеин

Последна редакция: сб, 27 яну 2018, 18:25 от V V

# 723
VV много си красива! И косата е супер Heart

Аз пък искам да живея в Бургас или друг голям град, но като цяло Бургас ми е мечта. После си давам сметка колко е спокойно във Враца, а и сме с ипотека на жилището, но пък няма работа и така. И хубаво и лошо .

# 724
V V  Косата ти е страхотна,но първото което се забелязва е красотата ти.Толкова си красива, че едва ли някой обръща внимание на косата дали е странна  Simple Smile .А тя не е никак странна...Идеална е.

# 725
V V, наистина си много хубава!

# 726
Благодаря! Heart

# 727
  • Варна
 Красиво младо момиче  Hug  с хубава коса.
 Растежа при мен предполагам се дължи на грижите за скалпа,които полагам от няколко месеца. Серумът на Епруваж на всяко миене,но по 2 пипети не по 4 както е по предписание с масаж,ампулка стамиген на Напура два пъти месечно по половинка и масаж на скалпа всяка вечер преди лягане по 5мин. с главата надолу.
 Епруваж и при мен води до по-бързо омазняване ако сложа препоръчаната доза. Затова я съкратих на половина. Не боря косопад така,че за поддържаща грижа ми е ОК.

# 728
VV,много си хубава. И цвета е чудесно русо. Много харесвам русо и на хора като теб,на които им отива наистина.
Принцеса, благодаря за отговора.
Моята коса нещо в корените ми се струва,че се омазнява по-често,на 2 дни, може би е от Дюкрето, тежък си е. Принципно мога и 4 дни да не я мия. Но сега ми се налага по-често заради лечението с Дюкре. И никак не ми се нрави това,че се замърсява някак по-бързо.

# 729
VV,  казали са ти вече, ама и аз ще кажа - много си хубава ! Много !

# 730
  • Варна
Да! Много млада и много хубава. Аз забравих, че трябва да гледам косата дори.

# 731
  • София
Много красиви коси имате, момичета! Възхищавам се на всички, но особено ме впечатляват дългокоските! И аз изпуснах косата на Ел и много ме е яд. Моята по схемата, която даде Жана, е , когато е току-що измита и с кристали, спрей за къдрици и мляко да коса. На следващия и третия ден вече става . Повече от 10 години бях с коса почти до кръста, и дори по време на бременността и след раждането успях да я запазя без големи поражения. После се поддадох на моментно хрумване и я отрязах до под ушите. Е оттогава не успявам да я пусна по-дълга от под раменете. Стане ли по-дълга, почва да хвърчи навсякъде, къса се, цъфти постоянно, вместо да стои на нормални къдрици, тя е на едни никакви масури. Много се дразня от това, и не успявам да се справя с проблема. Напоследък си мисля да се накъдря трайно, за да издържа израстването на косата, но не зная дали това ще й се отрази добре и след няколко месеца дали няма да изглежда по-зле от сега. О, и вече се боядисвам, защото ми се появиха бели коси. Та така, събирам напътствия.

# 732
Здравейте,отскоро чета темата и ми е много интересно.Аз се изсветлявам от десетина години със лореал профешънъл 901S.Основата ми е седмица.Като се изсветля става десятка.От извесно време   не ми хваща добре косата,може боята да я развалиха или нещо друго-незнам.Та искам да пробвам някаква друга,която също да ми щади косата.Назад в темата прочетох,че някои от вас са ползвали Лорвен.Бихте ли споделили как се държи при светлите тонове,щади ли или е по-агресивна?

# 733
Здравейте, преди време писах в темата за съвети. Ето ме прясна след подстрижка.

Скрит текст:
преди

след

# 734
Just keep, освежена е. Добре изглежда.😊
Момичета,тъй като наближава време за новата тема, а ние отдавна не обсдъждаме само тенденции дали да не променим малко името. От доста време се замислям. Вие какво ще кажете? Имате ли някакви предложения?

Общи условия

Активация на акаунт