Отговори
# 135
Биодерма, серията Атодерм ползвам и с каката (тя е с АД) и сега с бебето. Масажно олио пак на Биодерма, но то е от серията АВС. За подсичане - Судокрем, много бързо успокоява зачервявания при нас.

# 136
И аз в имам Веледа за възрастни, но ми се струва, че не е за всекидневна употреба (не пазя кутийката), защото е с твърде големи абразивни частици).

Паста за зъби започнах да слагам след като се появиха зъбите зс дъвчене, преди това с нищо или съвсем малко кислородна вода (по съвет на моя зъболекар).

# 137
Момичета, от 2 дена давам чай с копър и анасон-за коликите/на Хип/. Помага. Това е хубавата новина, а лошата е че вчера нямаше нито един наакан памперс. Съвпадение ли е? Аз мисля, че чая запича?! Някъде в някоя тема имаше майка, която беше споделила, че също са имали този проблем.. Как мислите?Нямаме още месец..
Иначе за козметика избрах Мустела. Май не ми харесва как мирише, но то важно е да действа, за сега всичко е наред. И олио на Бочко, крема за подсичане не го харесах..

# 138
Спирай чая, докато не се изходи бебето. Добре ли се храни, на какъв режим е?

# 139
  • София
Юриаж ползвам. За подсичане нищо просто не се подсича.
И й подариха Пенатен , ще я почна като свърши старата.

# 140
Спирай чая, докато не се изходи бебето. Добре ли се храни, на какъв режим е?

Храни се добре, според мен. Смесено хранене. Предимно я кърмя, но вечер давам и добавка, тъй като кърма нямам в изобилие.
До сега нямаше проблем с пълните памперси, но от 2 дни, съвпада с приема на чая.

# 141
Дано се изходи днес, за да си спокойна.
Наистина е добре да спреш чая, докато се изходи бебето. После може да пробваш да му го даваш пак, щом мислиш, че му успокоява коремчето.

# 142
  • Германия
Аз зъбките мия с четка и паста, още откакто се показаха първите два. Мия ги веднъж на ден, горе-долу когато се сетя.

Козметика ползвам най-различна, всички са ми подарени мостри - Хип, Веледа, Baylove, себамед. Малката е с много не капризна кожа, а и аз рядко я мажа, само при нужда.

Календари подарих аз за Коледа на родата, всичките снимки аз ги бях правила, просто избрах най-хубавите от последните 10 месеца. Професионална фотосесия правихме на 2 седмици и отново мислим пролетта да направим. Не знам как е с 6-месечно бебе. Важно е фотографът да има опит с бебета и нужния подход..

# 143
Здравейте мамчета, спряла съм се на козметика на Веледа и Мустела, но мисля кои продукти ще са ми нужни в началото за новородено да ми дадете съвет! 😊

# 144
В началото аз лично си бях взела едно измивно средство (шампоан за тяло и коса), едно кремче против подсичане и едно мляко/олио за тяло. Мисля, че е напълно достатъчно, да не кажа, че от шампоан няма и чак такава нужда първия месец-два. Peace

# 145
И аз бях купила същите неща, напълно достатъчни са.

# 146
Здравейте мамчета, спряла съм се на козметика на Веледа и Мустела, но мисля кои продукти ще са ми нужни в началото за новородено да ми дадете съвет! 😊

От козметиката на Веледа съм страшно доволна. Бих взела каквото е написала Бона, само с уговорката да вземеш олио, а не мляко. Педиатърът ми каза, че олио се ползва през студените месеци, а мляко през топлите. Аз ползвам и колд крема на Веледа, но бебка не е в кош, така че не знам дали при вас има нужда.

# 147
Ние очакваме бебчо да се роди март

# 148
Това за олиото и млякото също съм го срещала като твърдение, но битува и друго мнение - пак от педиатри съм го чула, че олиото, да, омазнява, но това не значи, че овлажнява кожата. Аз ползвам и от двата вида продукт, честно казано, мисля че май в крайна сметка е въпрос на лична преценка и предпочитание. Wink

# 149
  • Стара Загора
Независимо че е зима ползвам и двете. Понякога след ситни пъпчици от претопляне ползвам мляко.

Общи условия

Активация на акаунт