Отговори
# 120
Момичета, споделете от коя марка козметика сте доволни ... Simple Smile
Моята номер едно е Weleda.

# 121
  • Стара Загора
Здравейте, дами Simple Smile) Другата седмица майка ми има рожден ден и си мислех да й направя календар с бебока ми (малко след началото на годината Grinning ), но малката още няма и шест месеца. Мислите ли, че би се стресирала, ако я заведа да я снимат във фото студио?
Моя го заведох на 2 месеца, нямаше проблем, 2 часа си стоя спокойно. Но фотографката имаше подход към децата.

Козметика ползвам изцяло на Hipp от раждането, нямам проблем. Сега свекърите са ми изпратили едни шампоани от Америка, на тях ще минем да не остават зян. Grinning

# 122
Аз ползвам Weleda, само кремчето им за подсичане не ми харесва и съм на Судокрем.

# 123
Аз използвах Себамед и с двете деца. Много харесвам Веледа, но шампоана им много лютеше на моят син и не можахме да се разберем нещо с него. Иначе 5 години само тяхната паста за зъби съм купувала. Харесвам и Бейбилов на ДМ. Синът ми се изрива страшно от смотана козметика, с тези двете не е имал проблем.

# 124
Колко пъти на ден миете зъбите на бебето?Ние ги мием сутрин и вечер, или да ги мия след всяко хранене?

# 125
  • Стара Загора
Моя се изрина от Джонсънс олиото гел. Направих грешката да сменя Hipp, и се върнах бързо бързо на нея.

# 126
Моя се изрина от Джонсънс олиото гел. Направих грешката да сменя Hipp, и се върнах бързо бързо на нея.

Ооооо, преди 12 години с първото дете ядох попарата на Джонсън.  Grinning
Сега с малката редувам Мустела, Чико, Хип.

# 127
Шампоанът ми е на Бейбилов, лосионът за тяло на Юриаж. Кремчета за дупе смених нялолко, най- доволна за подсичане съм от Цителиум на А-дерма, най- недоволна от Мустела 1-2-3.

# 128
Колко пъти на ден миете зъбите на бебето?Ние ги мием сутрин и вечер, или да ги мия след всяко хранене?
Веднъж, вечер. Почти на 11м е с 4 зъба.

Джонсънс са с ужасен състав, чак се учудих. Подариха ми душ-гел "Лека нощ" макси опаковка и пяна за миене на коса, пробвах дали ще му понесат на малкото, ок е, не се обрива, ще ги доизкараме докрай, но никога не бих купила Джонсънс измивни средства, за олиото не съм запозната, не съм купувала и не съм чела състав, но като цяло тази марка ми е в "не"-списъка.

Ползвам също Мустела (пяната, която се спомена), Хип (основно крема против подсичане познавам, имаме шампоан подарък, но трудно се отмива и не го ползвам), Тьопфер (пробвала съм шампоан, мляко за тяло и олио за тяло и трите бяха много хубави), на Бочко 2 пъти съм купувала крема против подсичане - приятен е, а също и обикновено кокосово масло и вазелин ползвам.
Но на Веледа кремът с невен за студено време/вятър и млякото с бяла ружа са ми просто безценни, както и универсалния им крем в зелената тубичка. 
Все се каня да изпробвам нещо на бейбилов на ДМ от козметиката, но последния път нямаше това, което търсех.

# 129
Здравейте, дами Simple Smile) Другата седмица майка ми има рожден ден и си мислех да й направя календар с бебока ми (малко след началото на годината Grinning ), но малката още няма и шест месеца. Мислите ли, че би се стресирала, ако я заведа да я снимат във фото студио?

Моя също беше на 2 месеца, когато ходихме на фотосесия. Беше му интересно. Взехме му играчка, която му е интересна и много ни помогна

# 130
И аз ги мия сутрин и вечер. С 8 зъба е. Аз се чудих докога се мият с напръстника и кога да почвам с четка?

# 131
И на нас май ще ни се появяват крусти.

# 132
За премахване на крусти съм доволна от крема на Биодерма.

# 133
  • София
От козметиката съм ползвала weleda, mustela, сега съм с Дав и съм доволна. След баня мажа със судокрем за подсилване, през останалото време с този на Дав.
А зъбите с паста ли ги миете? Моята има два зъба, сега изби трети.

# 134
От козметиката съм ползвала weleda, mustela, сега съм с Дав и съм доволна. След баня мажа със судокрем за подсилване, през останалото време с този на Дав.
А зъбите с паста ли ги миете? Моята има два зъба, сега изби трети.
Да. Аз с детската на Веледа. Офф топик - и от избелващата за възрастни съм много доволна. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт