Отговори
# 180
На нито едно от двете ми деца не съм организирала това т.нар. орисване в този му вариант и хич не ми се къса сърцето.
Относно въпроса за подаръка - бих взела от луксозните комплекти за маникюр на бебето.

# 181
Боди, такава отливка имам и виси неизползвана. С извинение, ама е голям боклук. Имах и за първото дете, там се пънах да правя нещо, ама...
Ако ти е кеф да си събереш приятелките, не виждам пречка, какво като става на 3 месеца бебето. То, в същността си обичая е това - да се съберат жени, да поцъкат колко е сладичко дЯтИто, да му пожелаят хубави неща, хапване, пийване и довиждане Simple Smile!

Обиците са супер подарък и чувалчето също. Аз имам на баткото с името му отгоре (по-голям размер, примерно 6-12м.).

Питка правих само на големия, де време и желания за малкия.

Последна редакция: пн, 08 яну 2018, 20:39 от Анонимен

# 182
И аз не правих погача и орисване. Не ми дреме, понеже и без това не вярвам в тия орисвания.

# 183
Сега преди дни ходих на пита на бебе и му взех нагревател за шишета с накрайник за кола ( това си пожела мамата) тъй като пътуват, а дохранват с АМ. Взех сладки и едно голямо гащеризонче, за да има за по-големите месеци.

# 184
Благодаря ви много, страшно ми бяхте полезни! ☺

# 185
bodybeautiful, вместо да ти се къса сърцето, се потупай по рамото, защото най-вероятно си спестила на детето около 6 различни бацила, които обикновено прехвърчат по това време на годината.

# 186
Аз наскоро купих подарък за бебе-сребърна лъжичка за захранване с гравирано името на нея Grinning

# 187
bodybeautiful, вместо да ти се къса сърцето, се потупай по рамото, защото най-вероятно си спестила на детето около 6 различни бацила, които обикновено прехвърчат по това време на годината.
недей, че се старая да не мисля за болести. Просто ми е гузно, че нищо от важните бебешки неща не направихме за бебето. Бях много ошашавена по време на раждане и съвсем забравих за запазване на стволови клетки, бяхме го обсъждали с таткото, но не бяхме стигнали до нещо конкретно, и на мен ми изчезна от ума. Сега и погачата изпуснахме...не успях да направя и фотосесия за коледа, снимахме се тримата /четиримата с бабата/ с телефона. Сега мисля да направя фотосесия другата седмица, поне да имаме някакъв спомен. Изобщо... все или забравям нещо или не успявам да го организирам...

# 188

Това го спестих в поста си, че вече ми писна да го пиша насам-натам.

# 189
Извинявай, ама да сравняваш стволови клетки с погача или фотосесия, е абсурдно. Поне в моите очи Simple Smile

Ти си му майка и вършиш най-важната работа от всички. Каквото и да забравиш, са подробности и битовизми. Без стволовите клетки, де, но тях можеш и от млечно зъбче да извлечеш.

# 190
. Без стволовите клетки, де, но тях можеш и от млечно зъбче да извлечеш.

я дай детайли плийз, кой предлага такава възможност. Да, наистина това със стволовите клетки не е глезотия, а е много важно!
Но все пак искам и фотосесия, за да не си каже след време, че ето Ганчо има бебешка фотосесия, Пенчо има бебешка фотосесия, а той не и майка му не го е обичала.

Иначе наистина това с бацилите си е аргумент и то сериозен.

# 191
Значи, ако намериш пубер (и не само), който с удоволствие показва бебешките си снимки и се сърди защо нямал такива, ще те призная Joy Всички бягат като дявол от тамян от тях. Еле па да си помисли, че майка му не го е обичала поради тази причина!

Биорегенерация със сигурност предлагат, не съм сигурна за другите.

# 192
Биорегенерация със сигурност предлагат, не съм сигурна за другите.
оооо супер!
А те сериозни ли са? Ти към тях ли си и имаш ли отзиви?

# 193
Боди, ние запазихме стволови клетки още при раждането и всеки божи ден се моля да не дава Господ да дойде момент да прибегнем до тях.
Ако си решила да запазиш такива от пулпа на млечен зъб ти препоръчвам тази банка - http://www.future-health.bg/contacts/

# 194
малко тъп въпрос, но не мога да го намеря на сайта. клетките кога се събират при падане на зъбчетата ли или при порастването им?

Общи условия

Активация на акаунт