Отговори
# 255
  • Пловдив
Моето дете само си направи режима. Въобще не съм го подканяла да заспива. Никога не го приспивам на ръце, не го дондуркам, не го разнасям. Най-много да го гушна и то само през деня. Вечер лягам до него и той сам си заспива след това го пренасям в леглото му, а понякога, когато много ми се спи, а той е нервен спи между нас на леглото. Знам, че много майки отричат спането при родителите, но за мен си съм избрала този метод и при нас работи. Правя го за мое удобство, той няма проблем да си спи на леглото. Спи от 23ч. до към 7:30-8ч напоследък обаче явно манджата не му стига и започна да се събужда по-рано сутрин и всъщност прави още едно хранене, но като се опитам да увелича количеството АМ, не иска да го яде. Отделно го мъчат и зъби, ама то си му е време, на почти 6м е.

# 256
Ние след като го изкъпем, мъжът ми му прави гимнастика, облича, тоалета. После яде и го слагаме в леглото. Църка малко, плюе биба, даваме биба. Така няколко пъти , пускаме въртележката и след 30-40 мин е заспал.
Приспивала съм на ръце максимум 2 седмици. Като беше с колики спяхме на дивана на Г с него. Или аз с бебо или мъжът ми с бебо. Просто той всеки ден, всяка седмица е различен.

# 257
  • София
При нас режимът е относително нещо. Като цяло не мога да кажа, че спи. Буди се за ядене 2 пъти (поне), понякога се върти доста, понякога мрънка от зъби, понякога се събужда по никое време и търси внимание/ игра. Това е положението.

Мише, аз като го видях след като се роди си викам, брей, какво сбръчкано бебе. На момичето на съседното легло беше едно красиво, с бузки, розово, голямо бебе с изразително лице. И после дойде завеждащата отделението и й каза, че детето й може и да има някакъв вроден дефект на сърцето... И бързо бързо ми стана ясно кое е важното в живота.
Абсолютно, но все пак за всяка майка нейното си е "най". Това се опитвах да обясня. И нищо необичайно няма, че някой ти идва на гости и възкликва, че твоето е невероятно. Прекаленото вживяване в майчинството хич не е добро за майката и детето.

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 00:40 от missence

# 258
  • София
Приспивам я на ръце харесва ми да я гушкам и усещам. И баткото му висяха  до колената ми краката му и го гушках още. Никога не е спал при нас не мога да се наспивам като са при нас.

# 259
Пфуу, моето не иска да се гушка Sad Като го взема в мен с лице към мен се отласква. Като е с гръб се набира да сяда. Няма гушкане и това е Sad

# 260
И мойто не го приспивам на ръце, освен в критични случаи. Но бебси е гушкава. Особено като не е в игриво настроение, като я вдигнем и сама започва да се гуши в нас.

# 261
  • София
И аз си мечтая за сън... Поне 5 часа да Изкарва непробудно.. Но предполагам е още много малка, а и коликите й са тежки и я мъчат  Sad

Само да кажа че препочитам колики пред никнене на зъбки !!!
Зъбките са страшен АД !!!!!

# 262
  • Германия
И аз така! Ужасни са тия зъби, а ние сме една на 6тия зъб  #2gunfire

# 263
  • София
Чакай кучешките да почнат да видиш зор.

# 264
  • Германия
Чакай кучешките да почнат да видиш зор.

Ами да, точно това имам предвид! Чувам такива истории, че чак страх ме хваща какъв зор ще видим

# 265
При нас коликите бяха по- голямото чудо. Всяка вечер ревеше по два- три часа в продължение на 2 месеца.
Зъбите, да чукна на дърво, по - лесно го понася. Пак има мрънкане, реване и хленч, но в по- нормални граници. Вече има 8 бройки, дано и при другите да е така.

# 266
Голямата щерка извади 4-те кучешки и 4-те кътника без да разберем, но коликите...ах, коликите. Бебето също беше със зверски колики и разчитам за компенсация да вади зъби като кака си.

# 267
  • София
Синът имаше много колики сега с малката и не разбрах.
Той първото зъбче на годинка и после на куп по три по четири.. Тръгнеше ли му носа значи зъб има:)

# 268
midnightStar, каката също на годинка беше със зъб и половина. Heart Eyes

# 269
  • София
А кога започна да ги сменя помниш ли ?

Общи условия

Активация на акаунт