Отговори
# 285
  • Дания
Ние сме с ергобейби с приставка за новородено. Слагам я там от първата седмица. Никакъв проблем. Почти винаги заспива на секундата или се погушква малко и заспива. Аз подходих така смело, защото моето детенце още от раждането си държеше сама вратлето. Не сме имали такъв период, както повечето новородени да не може да си контролира главичката. Държи я изправена и се оглежда. Вече даже се надига вечер от ваната си и зяпа телевизора, докато я къпя. Иначе може би нямаше да бързам с раницата.
Иначе е много гушлива, момичета. Дай й само да се вре в гушата ми и някой да я милва или да я гушка. Такова котенце, нямам думи.

# 286
Здравейте мили мами и за много години Simple Smile! Да сте живи и здрави и вие и бебоците Simple Smile!

Ние също имаме такава раница, ама още не сме я пробвали. Дано да му хареса на дребен. В този ред  на мисли, вашите бебета обичат ли да ги къпите? Дребен не е особено очарован. Изтърпява ни да го изкъпем и поне не плаче като по-рано, ама гукане, пляскане, радост -няма:flushed:. Сигурно е още малък, надявам се поне, че такива хубави гумени играчки за вана съм му купила:heart_eyes:

# 287
Нашия умира от кеф! Даже мисля да го водя на плуване от пролетта по препоръка на педи. Голям купон е къпането

# 288
  • Дания
И моята се радва много на банята. Започва да се нерви, като усети че я обличам😁но и банята и масажа после мн й харесват. И мен днес педи ми препоръча плуване. Тук било от три месеца, но понеже тя вече е 5300 можело и сега да я запиша.

# 289
  • София
Не се кефи на къпането. Поне не пищи като заклана както брат си да ни чуе целия блок.Ще заобича като поотрасне.

# 290
И моята се радва много на банята. Започва да се нерви, като усети че я обличам😁но и банята и масажа после мн й харесват. И мен днес педи ми препоръча плуване. Тук било от три месеца, но понеже тя вече е 5300 можело и сега да я запиша.
И на нас ни предложиха от сега ама в това време няма да го нося къпан.

# 291
Що ядове съм брала с това къпане. Освен, че от малък не обичаше да се къпе , по едно време изобщо не ИСКАШЕ да припарва до банята. Как се мие две годишно на мивката да не ви обяснявам. После не искаше да му мием косата, а последното чудо беше, че не даваше да му режа ноктите на краката. Поне година и нещо съм рязала на месец по нокът с крясъци, рев и силно отвращение. Сега пак мрази, но с малко повече приказки успявам да ги изрежа веднъж месечно всичките. И вече обича банята и всички играчки влизат в употреба. Та, търпение и пак търпение!

# 292
На Симо къпането започна да му харесва чак след 6-7 месеца, преди това просто го изтърпяваше - кротко, но с една измъчена физиономия, все едно го поливам с катран.

Сега се радва много и обича да плиска до тавана вода, ще видим занапред какви промени в предпочитанията ще настъпват.

# 293
Моите маймуни много обичат банята, прекалено... Предвид че каката няколко пъти съм я вадила от душа с дрехите...

Малката я водя/нося на плуване от 5 месечна, но от два месеца си стоиме вкъщи, че много боледува.

# 294
Малкия много обича да го къпя, обаче мазането с лосион до онзи ден беше някакъв ад, пищеше та се късаше, вдигахме блока във въздуха просто.
Обаче му хванах цаката - изкъпвам го, слагам му първо памперса и след това докато се усети аз го намазвам набързо. За масаж изобщо не може да се говори, абсурд на този етап. Току да запищи и аз започвам да го обличам, та няма време да се усети и се разминавам тихомълком. Дано да се задържи така, че хората сигурно си мислеха, че го измъчвам, така се дереше.

# 295
Аз вече бях решила, че ние с баща му не правим нещо като хората, защото преди беше един рев, едно чудо. Сега не плаче, ама си личи, че не му е много приятно. Имаме поставка за къпане, ама пък дребен не я харесва, поне на този етап. Та, баща му го гушка и придържа, пък аз го къпя и пак е едно сумтене, едно пъшкане.
Пък за ноктите, вие сте смели жени Grinning, аз нокти режа докато спи, иначе може да отрежа някой пръст, че той не се спира за секунда.

# 296
И моето така се дереше като бебе в банята. И аз глупавата като не знаех, че не е нужно да се къпе всеки ден, измъчвах и нас и него. Второто ми дете обожава банята (има справедливост) и него с кеф си го къпех по няколко пъти на ден в жегите, само с водичка.

# 297
  • София
И моето така се дереше като бебе в банята. И аз глупавата като не знаех, че не е нужно да се къпе всеки ден, измъчвах и нас и него. Второто ми дете обожава банята (има справедливост) и него с кеф си го къпех по няколко пъти на ден в жегите, само с водичка.
А на колко месеца е ?

# 298
Ние сме с ергобейби с приставка за новородено. Слагам я там от първата седмица. Никакъв проблем. Почти винаги заспива на секундата или се погушква малко и заспива. Аз подходих така смело, защото моето детенце още от раждането си държеше сама вратлето. Не сме имали такъв период, както повечето новородени да не може да си контролира главичката. Държи я изправена и се оглежда. Вече даже се надига вечер от ваната си и зяпа телевизора, докато я къпя. Иначе може би нямаше да бързам с раницата.
Иначе е много гушлива, момичета. Дай й само да се вре в гушата ми и някой да я милва или да я гушка. Такова котенце, нямам думи.

леле, браво! ние още не си вдигаме съвсем главата, но затова пък си държим пишката. ами момичета от днес ще поносвам по мъничко за да придобия смелост. дано наистина вс е наред, че аз наистина не знам какво искам, хем да ми е удобно, хем и най-малкото намекване ме тревожи и плаши и майка ми ми вкарва страхове.  

# 299
Е, вие сте напред с материала. Дребен още не си е открил крачетата, за сега се радва на ръчичките си, разглежда ги с такъв интерес Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт