Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (70) - януари'2018

• 153 112
  • 1 688
  •   1
Отговори
# 1 515
TWIX  ще имат игра от 1.02 има кодове от вътрешната страна.На опаковката пише кафе награди ,но не пише точно какви.Може да са като миналата година,аз имам чаша.

# 1 516
Пак ще трябва да се издирват опаковки...Вчера ходих да пазарувам и не съм забелязала да има каквото и да било с нови промо опаковки...
Но аз имам две чаши от миналата година и още са си в кутийките..

# 1 517
Дано не заредят участващи десертчета на 01.03., като миналата година.

# 1 518
Би трябвало да загреят, че заради тази лоша дистрибуция, участниците са малко и наградите им се печелят лесно..

# 1 519
  • Сандански
Ползвате ли си наградите? Интересно ми е Simple Smile

# 1 520
Аз моите всичките си ги ползвам. Дори и кутиите на Белвита. Чаши отдавна не съм печелила, но и тях си ползвам. Нямам нищо ново в кутия да чака "Михаля".

# 1 521
И аз си ползвам всички награди.Детето си е купило туикса от Билла ,само  големият  бил с надпис кафе награди

# 1 522
Защо ги няма победителите в играта Раз, два, три след 25.01? Не ги ли теглят всеки ден?

# 1 523
Защо ги няма победителите в играта Раз, два, три след 25.01? Не ги ли теглят всеки ден?
Събота и неделя не публикуват печеливши

# 1 524
Събота и неделя не публикуват печеливши

Явно и за петък ще публикуват в понеделник

# 1 525
TWIX  ще имат игра от 1.02 има кодове от вътрешната страна.На опаковката пише кафе награди ,но не пише точно какви.Може да са като миналата година,аз имам чаша.
Опаковката същата като миналата година ли е?
http://www.twix.bg/

# 1 526
И аз си ползвам наградите, имам доста чаши, които не съм използвала, но това е защото са много. Все пак, чашите се чупят и не бих раздала резервните.
Абсолютно всички слушалки, които имам са безплатни - не се сещам някога да съм давала пари за слушалки. Тези от Якобс са супер, но ги използвам рядко - когато съм в настроение да слушам музика през телефона. Много е удобно, че са безжични, но аз съм свикнала да слушам от плеъра, който няма блутуут функция. Ползвам много активно и две от колонките, които имам. Имам една, която почти не съм ползвала - не й е дошъл реда, та стои за резервна. Общо взето всичките ми чанти за път са от игри - тези на родителите ми също.

# 1 527
https://novagodina.vereia.bg/
Здравейте,
имате ли проблем с "дръпването" на въженцето в играта на Верея? При мен нещо не работи или може би не правя нещо както трябва.

# 1 528
  • Сф
Аз под въженцето натискам май, пробвай! на самото въженце и при мен не става.Отдолу някъде зацепва.Simple Smile

# 1 529
  • Под Слънцето
Видин, Кюстендил, Козлодуй, Чирпан- има ли някой в темата от там, моля? Wink

на Верея-та само за чаши ми излиза. и затварям страницата. 

Искам да се пробвам за сак в ЦБА, но за Варна няма игра. Тя , всъщност , до кога е?

Общи условия

Активация на акаунт