Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (70) - януари'2018

• 153 109
  • 1 688
  •   1
Отговори
# 1 530
Хайде, който има нужда от нова пералня. Аз си имам и съм доволна, но използвам тези продукти, така че може и да пусна талонче Simple Smile Но определено няма да прекалявам. Изглежда, че Февруари ще е месец на игрите - София Мел, Проктъл и Гембъл, Сладки времена и Туикс. Направо да се чудиш къде да си "вкараш" парите Simple Smile
https://www.pg.com/bg_BG/downloads/brands/Bulgaria_Promotsionaln … iel_and_Lenor.pdf
По принцип си използвам наградите. Тези, които преценя, че са ми в повече обикновено подарявам на близки хора - най-вече от семейния кръг. Винаги има къде да пласирам нещо Simple Smile Все на някой ще е от полза.
Обзавела съм с раници всичките си роднини.

# 1 531
Игра на София Мел с рецепти. Наградите са брашно и кулинарни книги.
https://igra.sofiamel.bg/

# 1 532
И Кауфланд имат нова игра без покупка http://konkurs-bg.blogspot.bg/2018/01/specheli-audi-kaufland.html наистина добър месец се очертава Simple Smile

Нямам много време да участвам в игри, но да помрънкам все пак за някаква награда, че ми е едно нкакво в последно време, поне нещо да ме разсее  Praynig

# 1 533
Хайде и аз да помрънкам - мрън Simple Smile Stuck Out Tongue

# 1 534
Излезе последният въпрос на THE VOICE. Някой разгада ли го?

# 1 535
Излезе последният въпрос на THE VOICE. Някой разгада ли го?

Sigma — ‘Nobody to Love’

# 1 536
  • София
Аз ако помрънкам, че годината ми тръгна супер зле във всяко отношение дали ще помогне. Laughing

На милка играта кога започваше?

# 1 537
 На 1 фефруари почва играта на milka

# 1 538
  • Сандански
Приятно дебелеене с тези игри Joy

# 1 539
  • Русе
То дебелеенето винаги е приятно, виж отслабването не носи същата радост Flushed Днес съм си направила кратък, но съдържателен списък какво откъде да купя, малко ще се поразходя, ама айдеее..нали за идеята!

# 1 540
  • Сандански
Хубаво е след игрите със сладко да посещаваме теми с по здравословно хранене и посане там. Joy

# 1 541
Аааа, този път няма да го бъде. Съвсем избирателно ще участвам в игрите. Освен мен и друг член на семейството е на диета, така че ще бъда много по-скромна.

# 1 542
Изтеглени са късметлиите, които печелят ваучери от Sofia Karting Ring.

Ваучер за 10 минути картинг печелят:

moni-m
dessie_d
SvetliS

Ваучер на стойност 20 лв. за празнуване на детски рожден ден печелят:

mariat
Bubble79
♥ HAPPY ♥

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 04.02.2018 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (имена, адрес и телефон за контакт).

Имаме си дами от темата. Честито!

# 1 543
  • при късмета
Ще помоля отново за линк за играта на Милка, че от толкова смени на устройства не знам вече кое къде запаметявам, а те ми играят номера

# 1 544
  • Сандански
И ние нямаме линк към милка още Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт