Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (70) - януари'2018

• 153 080
  • 1 688
  •   1
Отговори
# 1 560
На някой да му се намира излишен код от капачка на кока кола , боря се за раница, и докато разбера че вървят само от определени бутилки бастисахме доста кодчета Wink ., ама здраве да е .
Хубава вечер !

# 1 561
За промоцията на Сникърс със скреч-картите - важи до 31.01.2018 г. или до изчерпване на наградите -така пише на скреч-картите. Аз лично на два пъти участвах и не спечелих.

Днес мернах един билборд с реклама на предстоящата игра на Туикс - пишеше, че наградите са 100 бр. кафе машини Филипс. Досега не съм видяла промодесертчета.

От JTN-панела ни вопъл, ни стон. На 10.11.2017 г. си заявих за обмяна 1000 точки /50 лв/ чрез пощенски запис и досега нищо?!? Като си вляза в профила, си стоят уж заявени за обмяна, но няма никакво движение. Писах им запитване чрез контактната форма, не ме отразяват?!

Веднъж на Дедалус заявих едни 1000 точки /10 евро/ и чаках почти 1 година /точно 1 година без 15 дни/ за да ми ги преведат. Ужас!

Последна редакция: пн, 29 яну 2018, 20:31 от magy_b

# 1 562
  • Русе
Маги, на 15 .12 мислех, че съм заявила моите точки, чаках , чаках и нищооо. После на 2.01. видях, че има още една стъпка, която не бях видяла...не се сещам какво, но веднага на мейла получих, че съм ги заявила. Самите пари дойдоха около 15-ти януари. Огледай отново, за съжаление не помня какво беше... опитай пак да ги заявиш...дано съм ти била полезна Simple Smile

# 1 563
Благодаря, cvete 7575 за подсказката, и на TopsyG за личното съобщение с данните за връзка. Аз за n-ти път влязох, кликнах тук-там и явно налучках където трябва, и ми излезе съобщение, че са заявени парите, както и получих имейл от тях.
Сега обаче май пак ще ги търся, този път по телефона, защото съм си подала като данни адреса по лична карта, а той е в друг град и малко трудно /не и невъзможно/ ще си получа пощенския запис. Лошото е, че пощенския офис, който е по настоящия ми адрес, никога не мога да го улуча в работно време, пък и те не могат да ме намерят за да ми връчат известие за пощенски запис, защото във входа на нашия блок е просто голям проблем с доставката и наличността на кореспонденцията...
Веднъж преди доста време ми се случи да заявя да получа един пощенски запис в удобен за мен пощенски клон, до поискване, и стана работата, но тогава така бяхме се договорили с човека, който ми прати сумата, не е била някаква награда.
Абе въобще каша си е, пишман да станеш да чакаш награда...  Laughing

# 1 564
  • София
И на мен изобщо не ми пука за пяната за вана, ама въпросът е принципен, мразя такива изпълнения.  Naughty

JTN ми бяха изпратили парите в последния възможен ден от срока.  Пощенският служител беше сложил бележката до стълбището, та голям късмет имах, че я видях.  ooooh! Иначе им бях пратила мейл, на който изобщо и не отговориха.

# 1 565
Тази сутрин видях реклама на бившия сайт Продавалник - olx. При публикуване на 3 обяви, се участва в томбола за iPhone.

# 1 566
От  ейвън и при мен така нищо не получих писах им не отговарят много несериозно от тяхна страна.

# 1 567
  • София
В игра на Либрес никога повече няма да участвам.

# 1 568
Защо никога няма да учасвате играта на либрес аз съм много доволна от предишната им игра спечелих едно протмоне и бяха коректни с мен

# 1 569
  • София
Аз също спечелих и ми донесоха наградата, но само защото си пазех бележките. Не бяха коректни в условието за участие, но не ми се връща назад. Достатъчно са обсъждани в предишни теми.

# 1 570
Аз не купувам вече техни продукти - взимам си Олуейс, Евърбел или Евридей (които напоследък бяха с метални кутийки), затова и няма как да участвам в играта им.
Искам игра на паста за зъби - искам да се запася отново)) 

# 1 571
Рекламата заработи, хахах. Аз също няма да участвам в играта на Либрес, не харесвам продуктите им. Пък и след гафа с миналата игра, в която не участвах, но бях свидетел тук в темата колко некоректни бяха с вас.

# 1 572
Играта на Милка само за Метро ли е ?

# 1 573
  • при късмета
10 нови потребители, възхваляващи либрес да се появят, повечето няма да участваме в игрите им, защото няма да купуваме продуктите им. Миналата година така се издъниха и толкова нагли бяха, че все едно са се издъни ли с 5, а не с една игра. Пък и наградите в тази не са кой знае какво.
Защо никога няма да учасвате играта на либрес аз съм много доволна от предишната им игра спечелих едно протмоне и бяха коректни с мен
Тези награди бяха гарантирани и не се печелеха. Много нескопосана реклама

# 1 574
Ма Ко извинявай за поредния въпрос за данъчните декларации ..но се опитвам да се подготвя .....
Работя на трудов договор,взех си бележка от работодателя, кое приложение трябва да попълня и трябва ли да си го разпечатам преди да отида в НАП ,предполагам там ще има служител който да попитам ако има нещо .😩
Извинявай за въпросите, но никога не съм се занимавала .

Общи условия

Активация на акаунт