Концерти

• 114 194
  • 765
  •   1
Отговори
# 510
  • софия
Всички сме пак на опашка за втори път 😂
"Страаахотни" са тикетстейшън! Нещастници! Всичките им концерти и продажба на билети са така.

Времето ми за изчакване вече за не знам кой път става 1 мин. и след това се увеличава. Участвам вече от любопитство. Сайтът е мега дебилен.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 11:11 от zvаnchе

# 511
Надминаха и най-лошите ми очаквания!
Опитвам втори път и ако не стане, ще купя билети за друга държава.

# 512
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Изтекат ли минутите за чакане се появява многоточие, скролвате надолу и излиза купи билет, влизате си в профила и избирате места, задължително избирате един от двата терминала за плащане, единия е на Уникредит, другия на ДСК. Не забравяйте да приемете и общите условия, съгласията и т.н. и тогава се приключва поръчката. Иска ви динамична и статична парола, аз избрах пос на Уникредит. За няма и минута плащането мина, получих и мейл, но праща отново на опашката. Явно като приключи продажбата тогава и линка ще е активен.

# 513
Ами при мен нито излиза брой чакащи преди мен, нито "Купи билет". На линка с опашката съм и си с въртят някакви минутки. Адски съм разочарована, язък дето и формуляр попълвах. Честито на купилите билети!

# 514
  • софия
При мен заби на плащането. Изобщо не ме препрати.

# 515
A при мен заби изборът на места, затова питах, дали има правостоящи.

# 516
при мен от едното устройство, ми даде, че местата от 120лв за правостоящи са свършили, от другото устройство избрах вече билети от 140лв, но при плащането ме изхвърли. Май има таймер от 10 минути за избор на места и плащане. Сега чакам пак, но ще ме е мега яд, ако свършат местата на терен.

# 517
  • Sofia
Да сте живи и здрави, който каза да скролваме след многоточие! Как да му хрумне на човек?? Имам и аз билет вече, успех на всички.
За правостоящи каза, че лимитът е приключен, иначе взех за А сектор. Плащането през Уникредит мина бързо.

# 518
  • софия
15 минути е сесията да влезеш, избереш и платиш.
При мен повече от 10 цикли да ме препрати към плащането и ме изхвърли.
Подозирам, че ДСК е била драмата.

# 519
Здравейте,

Аз първоначално чаках около 40 минути и системата ме допусна, избрах хубави места и като исках да продължа, системата ме уведоми, че едно от местата е заето и после заби и ме изхвърли. След това успях да се доредя втори път и се получи същото нещо - местата, които избрах били резервирани, забива и ме изхвърля.
Почвам да се чудя дали аз не бъркам нещо или просто системата е супер неадекватна.
Аз като маркирах място, избирах някое цветно кръгче, което ставаше сиво и само контура му беше цветен. Така ли беше и при вас?

# 520
  • гр.София
Звънче, и при сина ми с  ДСК е ударил гредата.
Да кажат и другите...
Аз минах с Уникредит.

# 521
След 2 часа ме допусна и заби на плащане и ме изпрати отново на опашката. Има ли някакъв шанс след 180хил. ред според вас?

# 522
  • софия
Здравейте,

Аз първоначално чаках около 40 минути и системата ме допусна, избрах хубави места и като исках да продължа, системата ме уведоми, че едно от местата е заето и после заби и ме изхвърли. След това успях да се доредя втори път и се получи същото нещо - местата, които избрах били резервирани, забива и ме изхвърля.
Почвам да се чудя дали аз не бъркам нещо или просто системата е супер неадекватна.
Аз като маркирах място, избирах някое цветно кръгче, което ставаше сиво и само контура му беше цветен. Така ли беше и при вас?
Така е. Но трябва да скролнеш надолу да приемеш правила, общи условия, терминал за плащане.
Почти всички сме "неадекватни", порталът е "дъ бест".

При мен вече от 30 мин. при достигане средно време за чакане 1 мин. започва повишаване на броенето. И така вече за не знам кой път.

Звънче, и при сина ми с  ДСК е ударил гредата.
Да кажат и другите...
Аз минах с Уникредит.
"Равен" шанс.

# 523
  • Sofia
ВАЖНО: Ако в профила фамилията ви е с тире - нито ще може да купите, нито да редактирате (без да загубите билетите). Купувайте на някой без тире. Единият ред ми замина по тая линия.

# 524
И при мен заби на плащането и ме изхвърли. Бях избрала Уникредит.
Сега чакам, но не знам дали има смислъл - 140хил преди мен ...

Общи условия

Активация на акаунт