Концерти

• 114 188
  • 765
  •   1
Отговори
# 525
На мен ми излезе съобщение, че докато съм цъкала инфото за плащане две от местата са били заети и затова резервацията не може да бъде осъществена и заби като при вас. Стоят всички билети(въпреки, че уж били продадени вече), а на бутоните върти.
Пълни аматьори.
Има ли оторизирани магазини за продажба или е само онлайн?

# 526
Инфо от Фейсбук - много хора са купили безпроблемно билети за Букурещ за няколко минути. Ако някой има възможност да пътува е добра опция.

# 527
След 2 часа ме допусна и заби на плащане и ме изпрати отново на опашката. Има ли някакъв шанс след 180хил. ред според вас?

да, разбира се, 80% от местата не са продадени, сега се редя за 4 път, все не успявам
тези номера са малко фиктивни, да нагнетяват напрежението и усилват желанието  ...
малко е бъгава системата, ясно е. ....

# 528
Според мен сайтът тотално се срина.

От 10 мин. съм

И тази 1 мин. не мърда както преди.
Мдаааа...

# 529
След 2 часа ме допусна и заби на плащане и ме изпрати отново на опашката. Има ли някакъв шанс след 180хил. ред според вас?

да, разбира се, 80% от местата не са продадени, сега се редя за 4 път, все не успявам
тези номера са малко фиктивни, да нагнетяват напрежението и усилват желанието  ...
малко е бъгава системата, ясно е. ....

Успях! Благодаря!
П.С има правостоящи!

# 530
Да, аз гледах за Букурещ - Ивентим продават, няма опашки, няма такива чудеса.

# 531
За втори път влизам, и за втори път ми изписва, че местата вече са резервирани, а плащането забива. Няма и десет минути от влизане.

Организаторите, да знаете, с такава аматьорщина тези билети няма да се продадат. За 120-300 лева на билет можеше поне един сайт като хората да направите.

# 532
  • гр.София
Не се отказвайте.  Групичката на дъщеря ми току що успяха. Уж правостоящи,но за 160лв. Някаква платформа 3
При големия-също току що ,но си взе седящи. Слава богу! Толкова ми беше криво,че аз успях, а те не.
Макар,че заслужават да ги бойкотираме. Ей Румъния къде е.Там е през тяхното Ивентим.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 11:51 от blanc

# 533
  • София
На мен ми изписа грешка при плащането, но парите са ми изтеглени. Нямам потвърждение. Просто нямам думи.

# 534
  • София
Ако са ми изтеглени парите, дали съм се сдобила и с билети?
Сто пъти изписва какво ли не, включително и при плащането, но имам известие от банката, че са ми дръпнали парите.
В мейла нямам нищо.

# 535
Извинявам се, че нахлувам така, но за 16.80 лв административна такса, можеше да се постараят повече.  Имам билети, но това беше пълно безумие.

# 536
  • София
Платих 4 билета, плащането ми е отразено в банкирането, но след това техният сайт даде това

Сега не знам имам или нямам билети, но пък съм ги платила.

# 537
  • Sofia
Имаш ли мейл от сайта?

# 538
И аз като Olive
Надявам се да дойде потвърждение от сайта след като го оправят

# 539
На мен ми изписа грешка при плащането, но парите са ми изтеглени. Нямам потвърждение. Просто нямам думи.

И при мен е същото. Сега не знам имам ли билети или не. Потвърждението може да се забави до 72 часа. Нямам думи!

Яд ме е, че не купих билети за Букурещ. Разгледах всичко докато чакам на опашката, при тях става за 2 минути покупката. И билетите са print at home, което значително улеснява всичко, защото при нас и на входа ще има проблеми.
Административната такса защо ни я спестиха?

Общи условия

Активация на акаунт